Wilt u deze zanger-gitarist boeken voor uw feest, huwelijk, receptie of bedrijfsfeest?

Josef uit het Zuiden speelt de mooiste nummers waar je heerlijk op kan wegdromen, rustig naar kan luisteren of een klein dansje op kan doen. De gitarist zorgt bij elk optreden voor smaakvolle achtergrondmuziek en er is veel interactie met het publiek, perfect voor uw feest, jubileum, huwelijksceremonie of receptie.

Met zijn eigenwijze manier van muziek schrijven en spelen, heeft Josef uit het Zuiden een eigen en bijzonder diverse sound. Jazzy pop melodieën die blijven hangen, worden gecombineerd met poëtische Nederlandstalige teksten. Zijn teksten zijn sterk geïnspireerd door persoonlijke ervaringen en zijn fascinatie met het "Waarom?". Muzikale inspiratie haalt hij onder andere uit muzikanten als John Mayer, Amos Lee, Lizz Wright, Jamie Cullum, Stef Bos, Bløf, Acda & De Munnik en Jurk.

Optredens van Josef uit het Zuiden staan bekend om hun krachtige muziek en de persoonlijke, spontane performance. Hij heeft inmiddels in verschillende muziekcafés en theaters gespeeld, onder andere in combinatie met optredens van De Dijk, Ruben Hein, JW Roy, Stevie Ann en Matt Dus.

Wilt u deze zanger-gitarist boeken voor uw feest, huwelijk, receptie of bedrijfsfeest? Deze troubadour is nu bij ons in te huren voor uw huwelijksfeest, ceremonie, bruiloftsfeest, diner, borrel, jubileum, verjaardag en andere soorten evenementen. Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u 7 dagen per week graag te woord!