Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Superbia
100% match

Superbia

Superbia boeken voor uw persoonlijke gelegenheid?
Biografie Superbia Ben je op zoek naar de ultieme live muziekervaring voor je zaal, festival of evenement? Zoek niet verder! Superbia is dé ...
Lees meer

€ 2700 - € 4320
Christmas Quartet
100% match

Christmas Quartet

Kerstband boeken? Deze drie charmante zangeressen zingen onder gitaarbegeleiding sfeervol kerst entertainment. Lees meer

4,7 (5 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
The Hummings
100% match

The Hummings

Dit kwartet speelt romantische en feel good klassiekers tot de bekende hits van nu
The Hummings bestaat uit vier getalenteerde muzikanten, drie zangeressen en een gitarist. Dit leuke kwartet ...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zanggroep

Als Evenses, een toonaangevend evenementenbedrijf dat gespecialiseerd is in het boeken van diverse artiesten voor persoonlijke evenementen, zijn we verheugd om een breed scala aan zanggroepen aan te bieden om jouw speciale gelegenheid tot leven te brengen. Of je nu op zoek bent naar een intieme a capella-groep voor een bruiloft, een gepassioneerde gospelkoor voor een kerstviering, of een energieke popkoor voor een bedrijfsevenement, wij hebben de perfecte zanggroep om aan jouw behoeften te voldoen.


Ontdek de Perfecte Zanggroep voor Jouw Evenement

Een zanggroep kan een onmiskenbare sfeer van emotie, harmonie en opwinding toevoegen aan elk evenement. Of het nu gaat om het creëren van een warme en intieme sfeer tijdens een diner, het opvrolijken van een feest met aanstekelijke beats, of het brengen van een boodschap van hoop en vreugde tijdens een speciale viering, een zanggroep kan de perfecte muzikale omlijsting bieden voor elke gelegenheid.

Een van de grootste voordelen van het boeken van een zanggroep bij Evenses is de diversiteit aan opties die we bieden. Ons uitgebreide netwerk van getalenteerde zangers en zangeressen omvat verschillende muziekstijlen en genres, waaronder pop, jazz, soul, gospel, klassiek, musical en meer. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel koor, een eigentijds a capella-ensemble, of een dynamische showgroep, wij hebben de perfecte zanggroep om jouw visie tot leven te brengen.

Jouw Perfecte Zanggroep Voor Een Unieke Ervaring

Bovendien kunnen onze zanggroepen vaak worden aangepast aan jouw specifieke wensen en voorkeuren. Of je nu een speciaal verzoeknummer hebt dat je graag wilt laten uitvoeren, een bepaald thema voor je evenement hebt, of specifieke instrumentatie of arrangementen wilt, onze zanggroepen staan klaar om aan jouw behoeften te voldoen en een optreden op maat te leveren die perfect aansluit bij jouw visie.

Onze zanggroepen zijn niet alleen getalenteerde vocalisten, maar ook ervaren performers die weten hoe ze een publiek kunnen boeien en vermaken. Met hun professionele houding, charisma en podiumprésence kunnen ze moeiteloos de aandacht van het publiek vasthouden en een onvergetelijke ervaring creëren die nog lang zal nazinderen.

Laat Ons Je Helpen bij het Kiezen van de Ideale Zanggroep

Bij Evenses streven we naar een naadloze en stressvrije boekingservaring, en dat geldt ook voor het boeken van een zanggroep. Ons vriendelijke en deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte zanggroep voor jouw evenement, en we begeleiden je door het hele boekingsproces, vanaf het eerste contact tot aan het optreden zelf.

Vind de Perfecte Zanggroep binnen Jouw Budget

We begrijpen ook dat elk evenement uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een kleine zanggroep voor een intieme bijeenkomst of een groot koor voor een grootschalig evenement, we kunnen een pakket samenstellen dat perfect past bij jouw evenement en jouw budget.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om jouw persoonlijke evenement naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk te maken op je gasten, dan is het boeken van een zanggroep bij Evenses de perfecte keuze. Met hun indrukwekkende vocale talent, veelzijdigheid en professionele optredens zullen onze zanggroepen je evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw evenement kunnen verbeteren met de toevoeging van een fantastische zanggroep!Wat is het verschil tussen een band en een zanggroep?

Een band is meer gericht op het creëren van muziek door middel van het samenspelen van instrumenten, terwijl een zanggroep meer gericht is op het zingen van liedjes. Beide kunnen echter uitstekende en unieke muzikale ervaringen creëren!

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar