Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Christmas
100% match

Jack Club Christmas

Deze band nu ook te boeken voor al uw kerst gelegenheden!
Jack club Christmas boeken Deze muzikanten hebben de afgelopen negen jaar hun muzikale kwaliteiten onder de formatie Jack Club Musi...
Lees meer

€ 1495 - € 3995
The Jazz Kings
100% match

The Jazz Kings

Een geweldige en swingende jazzband die zijn jazz klassiekers kent.
Biografie The Jazz Kings De band The Jazz Kings is een unieke jazzband die authentieke, swingende jazz muziek tijdens uw...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
€ 1150 - € 2070
Christmas supremes boeken
100% match

Christmas supremes boeken

Ervaar een swingende jazz kerst met dit duo of trio!
Kerst Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kers...
Lees meer

€ 895 - € 1495
The Winter Bells
100% match

The Winter Bells

Het blazerskwartet om ieder Kerstfeest compleet te maken!
Wilt u graag een kerstfeest organiseren? Of heeft de kerstmarkt nog entertainment nodig? The Winter Bells zijn een blazerskwartet om...
Lees meer

€ 695 - € 1895
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerstband huren

Kerst

kerstband huren kerstbands huren band kerst.jpeg

Kerstmis, voor vele de mooiste tijd van het jaar. Het is een warme periode in een donker en koud seizoen waar iedereen elkaar lief heeft. Warme chocomelk, kerstliedjes die te horen zijn in een mooie verlicht stadscentrum, kerstdiners en borrels en natuurlijk veel liefde en cadeaus. Elke familie die kerst viert heeft een eigen manier om deze feestdag te vieren en heeft eigen kerst tradities die elke generatie word voorgezet.
Als men aan Kerst denkt, komen vaak kerstliedjes op in hun hoofd. Kerstliederen die gaan over liefde en elkaar lief hebben of echte kerstklassiekers zoals ‘Last Christmas’ en ‘Jingle Bells’ zijn een groot karakteristiek van de kerstsfeer. Bij elk kerst feest word hierom ook de beste kerstliedjes gespeeld en staat kerstmuziek centraal.

U geeft een feest en wilt kerstmuziek maar weet niet waar te boeken? U wilt de leukste Kerst band voor uw kerstfeest? Bij Evenses hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten kerstbands die u kunt boeken zonder teveel moeite. Zo kunt u genieten van deze mooie tijd en een goed kerstfeest garanderen.

Huren Kerstband?

Evenses heeft vele opties voor kerstbands. Om het makkelijker te navigeren, hebben wij ze in verschillende subcategorieën gezet:

  • Coverband: dit type kerst band speelt covers van bekende liedjes. Als u op de beste kerstliedjes wilt dansen die iedereen kent, is dit soort band de keuze voor u.
  • Rockband: als de naam al zegt, speelt dit type kerst band in het rockgenre. Dit is leuk als u en uw gasten fan zijn van rockmuziek en u, uw kerstfeest meer op uw smaak wilt aanpassen.
  • jazz band: een jazz kerst band is perfect voor een kerstborrel of diner. Jazz is al jaren een groot genre als het gaat om Kerstmuziek omdat het net als Kerst een warm gevoel geeft.
  • Soul band: Soul kerst bands zijn een leuke optie wanneer u kerst wilt vieren met een beetje swing. Geniet van uw kerstdiner terwijl u meeswingt met de leukste kerstliedjes.
  • klassiek orkest: niet echt een kerst band maar wel in de categorie kerstband, is het klassiek orkest. Houd u niet zo zeer van pop/rock of jazz en wilt u een rustig en luxe sfeer hebben voor uw kerstfeest? Dan kunt u een klassiek kerstorkest boeken.

Met een kerst band kunt u genieten van de leukste kerstmuziek. U kunt een soort kerst band kiezen zodat u zeker weet dat u de muziek kan appreciëren en zodat uw muziek op u en uw feest wordt aangepast. U kunt de kerstband klassiekers laten zingen of u kunt kijken naar hun repertoire en van hun kerstmuziek genieten. Boek bij Evenses de kerst band voor u.

Band

Een band is altijd een goede keuze als entertainment. Of het nou een bekende band zoals de Romeo's is of een coverband, met een band als act is uw kerstfeest helemaal af. Bands zijn een muzikale groep die bestaan uit op zijn minst 4 muzikanten. Meestal heeft een *band *een leadzanger en speelt de rest een instrument. Instrumenten die vaak worden gebruikt zijn een piano of keyboard, gitaarsoorten en een drumstel.

De reden waarom bands zo bekend zijn als entertainment is omdat ze meer speling hebben qua liedjes en qua sfeer. U kunt bijvoorbeeld een coverband boeken die de beste kerstklassiekers zingt of u kiest voor een band die hun eigen kerst repertoire speelt.

Ook zijn bands vaak populairder omdat door de aantal mensen in een band, ze een leukere feest sfeer kunnen creëren. Het effect wordt groter en de bandleden moedigen elkaar en het publiek aan om te dansen en echt te feesten. Of ze kunnen juist ervoor zorgen dat het emotioneel word door middel van zang en het type instrument.

Kerst band huren

kerst band huren huren band kerst.jpeg

Een kerst band huren voor uw feest? Of een kerstband huren voor uw borrel of kerst bedrijfsfeest? U kunt voor elke kerstgelegenheid een kerst band huren. Of het nou voor een groot knal feest is of voor een rustige borrel, hier kunt u de kerst band huren die bij u en uw gelegenheid past.

Evenses werkt met enkel alleen professionele artiesten en als u kiest om voor een kerst band huren, kunnen wij u hierdoor ook garanderen op een feest die professioneel verloopt. De kerst bands die te huur staan bij Evenses weten hoe ze het publiek moeten lezen en om uw wensen waar te laten komen. Uw wens staat namelijk centraal als u een kerst band huren wilt. Onze event-specialisten zorgen ervoor dat uw kerstfeest vlekkeloos verloopt en dat u rondom entertainment niks te zorgen over heeft.

U kunt een kerst band huren door een offerte aan te vragen ofcontact op te nemen met onze event-specialisten. Fijne feestdagen en veel plezier met een kerst band huren!

Bij Evenses kunt u:

FAQ Kerst band

Welke kerst bands kan ik via Evenses boeken?

u kunt het aanbod zien bij de kerst band pagina, ook kunt u bellen naar ons en wij kunnen u een kerstband die past bij uw evenement aanraden

Kan ik een optie plaatsen?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een optie plaatsen op een Kerst band. Nadat u een optie geplaatst hebt, ontvangt u van ons een bevestiging per email. Een optie is gratis en twee weken geldig. Mocht er in de tussentijd een andere opdrachtgever geïnteresseerd zijn in de betreffende datum/artiest dan zullen wij altijd contact met u opnemen en heeft u meestal 48 uur de tijd om een beslissing te nemen.

Kan ik ook andere kerst acts boeken of alleen kerst bands?

Bij Evenses hebben wij dit jaar meerdere acts die een kerst editie voor hun optreden hebben gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een Klassiek Kerst Duo, Kerst DJ of Kerst Trio/Duo boeken. Zelfs solisten en acts die te boeken zijn hebben een kerst editie gemaakt.

Hoe kan ik weten hoe lang een kerst band kan komen draaien en wat de bijbehorende prijzen hiervan zijn?

De prijs en duur van de optredens en acts kunnen enorm uit een lopen. Vandaar dat het aan te raden is om een offerte aan te vragen voor de desbetreffende band of andere act. U kunt via de site een vrijblijvende offerte aanvragen door de informatie betreft het feest in te vullen en op te sturen. U kunt natuurlijk ook bellen om dit te vragen of u kunt ons deze vraag via de app of chat stellen. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen aan uw wensen om deze uit te laten komen!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar