Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Ritmo Percussion
100% match

Ritmo Percussion

Dé Caribische brassband van Nederland maakt van elke gelegenheid een zomers feest
In 2019 werd de brassband door Funx uitgeroepen tot "Beste brassband van Nederland". De ervaren groep drummer...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 1350 - € 2430
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar heeft u o...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 1795 - € 2295
Reconnect
100% match

Reconnect

Caribische passie tot moderne pop, ontdek de magie van steeldrum act Reconnect!
Exotische muziek in alle genres, van Caribische soca & reggae tot moderne popmuziek van artiesten als Ed Shee...
Lees meer

4,9 (7 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Percussionist

Percussie en slagwerk

percussionist percussionist percussionist boeken percussionist boeken.jpg

Heeft u ooit een lied geluisterd waar u een luid maar ritmisch geluid hoort op de achtergrond? Of misschien heeft u wel eens een groep mensen met verschillende soorten trommels gezien waarop ze ritmische geluiden laten horen? Bent u ooit naar een rockband geweest en was u helemaal weggeblazen van de drummer? Wilt u een gelegenheid organiseren en zoekt u een act die aan al uw ritmische eisen voldoet? Zoek dan niet verder want bij Evenses hebben wij de perfecte acts voor u: De percussionist

Percussie

percussionist percussionist percussionsit boeken percussionist boeken.jfif

Percussie, of ook wel slaginstrumenten genoemd, is een verzamelnaam voor alle instrumenten die worden bespeeld door middel van een slagtechniek. Het woord percussie betekent kloppen of slaan in het Latijns en Frans. Voorbeelden van bepaalde slaginstrumenten zijn; drumstellen, trommels en de gong. U kunt deze instrumenten vaak tegenkomen bij rock- en popbands, orkesten en in jazzbands.

Vaak herkennen we slaginstrumenten door het harde geluid zonder een specifieke toonhoogte maar voorts bestaan er ook slagwerkinstrumenten die wel bepaalde toonhoogtes hebben waardoor er meerdere variaties van klank en ritme kunnen worden bespeeld.

Percussie hangt samen met ritme en vormt al decennia lang het kloppende hart van alle muziek wereldwijd. U kan percussie zien als een soort muzikale link tussen al onze verschillende continenten en tussen de vele culturen die op deze wereld zijn. Dit word ook steeds meer zichtbaar door de globalisering en samenhang van culturen. Onder percussie-instrumenten specifiek worden vaak wat kleinere slaginstrumenten verstaan, een groot deel van deze instrumenten komen uit andere culturen zoals een conga of een bongo.

Een percussionist is dus ook een getalenteerde percussie speler die ervoor zorgt dat de muziek voller en ritmischer word. De percussionist bespeeld het percussie instrument zodanig dat er verschillende soorten klanken en ritmes uit het percussie instrument komen en begeleid meestal een andere muzikant zoals een DJ of orkest. Het kan ook voorkomen dat percussionisten alleen spelen of samen met andere percussionisten samen voor meer effect.

Percussionist boeken

percussionist boeken percussie percussionist boeken percussionist boeken.jpg
Geeft u een feest, bedrijfsfeest of een evenement en wilt u hiervoor speciale en bijzondere acts boeken? Houd u van ritmische klanken, verschillende culturen en bent u opzoek naar een act die niet bij een bepaald genre past? Dan kunt u bij Evenses een percussionist boeken!

DJ en Percussie: Als u een DJ boeken te algemeen vind of u wilt iets toevoegen aan de DJ act kunt u bij Evenses een DJ en Percussionist boeken. Met swingende percussie instrumenten en met een DJ die alle muziek speelt die u op uw feest wil, is deze act perfect voor uw gelegenheid. De DJ en Percussionist zijn op elkaar afgespeeld en zorgen voor een fantastische ritmische muziek samen.

Percussie band: Een percussie band maakt van elk evenement een echt zomers spektakel. Met verschillende ritmes en de verschillende soorten klanken gemixt met de invloeden van allerlei culturen, is deze act de goede keuze als u wilt genieten van een zomerse avond of een cultureel feest.

Percussie trio/kwartet: Naast een DJ met Percussie of een hele percussie band, bied Evenses ook deze act waar een DJ act nog meer speciaal word door de toevoeging van niet alleen percussie maar zelfs een saxofonist en optioneel een zangeres. Deze act is een goede keuze als u naast percussie ook zang wilt hebben voor uw evenement. Bij Evenses kunt u deze percussionist boeken.

Kortom, u kunt voor alle evenementen en gelegenheden een percussionist boeken. Of u nou een avond wilt met een DJ, een zomers feest geeft of zoekt naar een percussionist boeken. Evenses werkt met alleen professionele percussionisten en onze percussionisten geven u gegarendeerd een spektakel van een feest.

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan voor percussionist boeken op onze website en laat onze event-specialisten u helpen met de percussie boekingen.

Bij Evenses kunt u:Wat voor muziek speelt een percussionist?

Een percussionist kan verschillende soorten percussie-instrumenten bespelen, zoals djembes, bongo's, conga's, tamboerijnen, maracas, enzovoort. Sommige percussionisten specialiseren zich in één specifiek type percussie-instrument, terwijl anderen een breed scala aan instrumenten kunnen bespelen.

Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar