< Terug naar overzicht

Soul Percussive

Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
vanaf: 
€995,-
5

Referenties

"Soul Percussive swingt echt de pan uit, een super combinatie van DJ en live muzikanten. Echt een dikke aanrader voor een super feest."
Peter de Waard
4
"Bij het optreden kwamen we helemaal in tropische sferen, we hebben echt de hele avond gedanst!"
Joyce en Marianne
5
"Fantastische interactie met de gasten op ons bedrijfsfeest en alle voetjes van de vloer, dit was echt een cadeautje voor alle medewerkers."
Carlo van den Berg
5

Soul Percussive

Funky, ritmisch en interactief: de DJ en live muzikanten zijn een geweldige act voor uw feest. Soul Percussive kan door meerdere professionele artiesten worden ingevuld. Deze feest act is een unieke samenwerking, die bestaat uit een swingende DJ die de lekkerste beats draait waarover de percussionist, saxofonist en optioneel een zwoele zangeres meespelen. Hierdoor ontstaat een interactieve show waarbij het publiek geweldig mee kan feesten.

 

‘Soul Percussive’ is een act die te huren is voor elk type feest. Dit omdat ze zowel relaxte lounge, als swingende house of een meer allround repertoire hebben. Deze muziek mixen ze dan met de leukste live muziek, waarbij de zangeres, saxofonist en percussionist tegen elkaar battelen. De Braziliaanse, Afrikaanse en Latijnse ritmes die de live muzikanten spelen zullen gegarandeerd indruk maken op uw gasten. Het bijzondere is dat de act tijdens het optreden en het battelen door het publiek kan lopen; dit levert altijd veel interactie en enthousiaste reacties vanuit het publiek op.

 

Wilt u een bijzondere feest act boeken voor uw feest, evenement, opening of bruiloft? Met een indrukwekkende lijst van top referenties, zoals de Offcorso, de Cruise Terminal en Hotel Arena heeft u gegarandeerd een top act op uw bedrijfsfeest, pleinfeest, huwelijk of personeelsfeest!

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Onze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. €695,- Lees meer
soul coverband huren

SOULNOW!

SOULNOW!

Deze soul-coverband speelt de beste pop- en soulmuziek van toen en nu. €2075,- Lees meer
dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJ De leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo €445,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Dance
  • Soul
  • Latin
  • House