Filter
Sorteer op: Relevantie

Bedrijfsfeest

Organiseert het bedrijf waar je werkt iedere zomer een grote borrel en ben jij gevraagd om de gelegenheid dit jaar wat aan te kleden? Hebben je collega's en jij een goed jaar achter de rug, en gaat dat gevierd worden met een leuk bedrijfsfeest? Of komt er binnenkort misschien een jubileum aan op het werk en willen jullie daar graag met z'n allen iets speciaals voor doen? Wat je ook in gedachten hebt, heb je ook wel eens overwogen om een bedrijfsfeest te boeken met de hulp van een ervaren entertainmentbureau als Evenses?... Lees meer

Bedrijfsfeest act, band, dj huren voor uw geslaagde personeelsfeest

main
...

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat de gelegenheid precies is en op hoeveel man er ongeveer gerekend kan worden, maar neem het maar van ons aan dat er als organisator van een bedrijfsfeest heel wat op je af kan komen. Naast het boeken en voorbereiden van de locatie moet je hoogstwaarschijnlijk ook rekening houden met wat logistieke elementen en met het regelen van de catering. Daar komt nog bij dat er misschien nood is aan wat aanvullend entertainment en dat je ook zelf een beetje wil kunnen genieten van het feest. Op dat vlak kan Evenses jou uitstekend ondersteunen.

Wat dacht je er, bijvoorbeeld, van als wij aan de slag gaan met de catering en een leuke live band voor na het diner? Je hoeft ons enkel uit te leggen wat voor soort feest het wordt, wie er allemaal aanwezig zullen zijn, en wat je eigen voorkeuren zijn. Op basis van jouw input gaan wij dan aan de slag om de perfecte cateraar en een passende live act te vinden voor de gelegenheid. Zo hoef jij je daar niet de hele tijd mee bezig te houden en hou je ook tijd over voor andere taken als de gastenlijst, een eventuele tafelplanning, en andere dingen die jij belangrijk acht voor het feest.

Ook tijdens het bedrijfsfeest zelf kunnen wij van grote toegevoegde waarde zijn voor jou als organisator. Zoals we eerder al schreven, wil je waarschijnlijk zelf ook een beetje kunnen genieten van de feestelijkheden die je hebt georganiseerd. Als jij echter constant in de weer moet zijn van alles en nog wat, van het serveren van het eten en het in de gaten houden van de bar tot het instrueren van de band en het socializen met de andere aanwezigen, gaat dat moeilijk worden. Wij kunnen je helpen om het evenement in goede banen te leiden, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar kwaliteitspersoneel om eten en drinken te serveren, en een hostess die de mensen welkom heet bij aankomst en hen ook een goede reis wenst bij vertrek.

Als gevolg van alles opties die er bestaan wat betreft het boeken van een bedrijfsfeest, kan het soms wel lastig zijn om te weten wat er precies allemaal mogelijk is en wat het beste zou passen bij jouw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om bij het boeken van een bedrijfsfeest samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Evenses is zo'n partij. Niet alleen beschikken wij over een enorm aanbod opties, maar hebben wij door de jaren heen ook al talloze bedrijfsfeesten geboekt en georganiseerd voor onze klanten. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte bedrijfsfeest kan boeken voor de gelegenheid.

Wat voor soort bedrijfsfeest je ook naar op zoek bent, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze. Om te beginnen, kan je al eens kijkje nemen op onze website. Je kan met behulp van de zoekmachine door ons aanbod scrollen, onder andere door te filteren op het budget dat je wil uitgeven. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens de services, producten, en acts in kwestie hebben geboekt of er aan deelgenomen hebben. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een bedrijfsfeest. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

Ontelbaar veel opties en combinaties

Zoals je ondertussen al wel begrepen hebt, kan je met een bedrijfsfeest heel veel kanten op, zeker als je besluit om als organisator te kijken wat Evenses voor je kan betekenen. Voordat je begint met het plannen van het bedrijfsfeest in kwestie is het wel verstandig om een goed idee te hebben van de gelegenheid en de voorkeuren van de mensen die aanwezig zullen zijn. Is het, bijvoorbeeld, een jaardiner waarop de jaarcijfers worden gepresenteerd of gewoon een gezellige borrel in de bar even verderop?

Zodra het voor jou duidelijk is wat voor bedrijfsfeestje je precies gaat organiseren, kan je beginnen met het invullen en aankleden ervan. In dit opzicht raden wij je aan om absoluut eens een kijkje te nemen op de rest van onze website, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Op die manier kan je een beter idee krijgen van wat wij zoal voor jou en jouw feest zouden kunnen doen. Om je hierbij te helpen en hopelijk een beetje te inspireren, zetten we hieronder enkele populaire combinaties van onze klanten op een rijtje.

Bedrijfsfeesten vinden regelmatig plaats bij het bedrijf zelf, waardoor er vaak naar mobiele services wordt gevraagd. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een authentieke cocktailbar. Bij Evenses kunnen we ervoor zorgen dat er ter plekke een mooie cocktailbar wordt opgezet, inclusief barpersoneel en professionele mixologists als je dat wil. Een dergelijke bar kan je ook laten personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van het bedrijf. Onze cocktailsbars worden geleverd met vers fruit ter decoratie van de creaties, glaswerk, cocktailkaarten, en alle benodigde apparatuur. Daarnaast zitten ook de transport-, opbouw-, en afbreekkosten inbegrepen in de prijs. Hetzelfde geldt voor andere mobiele units in ons portfolio, zoals de elegante koffiebars en de ambachtelijke poffertjeskraampjes.

Ondanks de grote verschillen die er bestaan tussen bedrijfsfeesten hebben de meeste toch in ieder geval één ding in gemeen: muziek. Natuurlijk, je kan altijd kiezen voor een afspeellijstje op Spotify of zelfs Youtube en die gewoon af laten spelen over het speakersysteem van de locatie, maar je kan ook een stapje verder gaan en voor wat live muziek zorgen. Bij Evenses zijn we gespecialiseerd in het vinden en boeken van de perfecte acts voor allerlei soorten feesten, inclusief bedrijfsfeesten. Zal de sfeer meer rustig en formeel zijn op het feest? Dan zou een klassieke popband of een klein orkestje wel eens heel goed erbij kunnen passen. Gaan jullie eerst eten en daarna uit jullie dak? Dan kunnen we samen met jou, bijvoorbeeld, de perfecte dance DJ boeken, in combinatie met een lasershow of een show van een VJ, mocht je dat willen.

Is het bedrijf waar je werkt nogal groot en komen er ook collega's vanuit andere plekken naar jullie kantoor om te feesten? In zulke gevallen kan het boeken van een hostess of twee ook wel goed uitkomen. De hostesses met wie wij al jarenlang samenwerken bij Evenses zijn ervaren professionals die precies weten wat ze moeten doen om de gasten om jouw bedrijfsfeest op hun gemak te stellen. Van het welkom heten en het aanbieden van een drankje bij de ingang tot het managen van de garderobe en het afscheid nemen, een goede hostess kan wat taken van jou overnemen, zodat jij je kan focusen op andere dingen. Daarnaast geeft het boeken van hostesses voor het comfort van je gasten ook aan bij diezelfde gasten dat je overduidelijk je best hebt gedaan om het hen zoveel mogelijk naar hun zin te maken.

En dat zijn slechts enkele van de vele voorbeelden die we zouden kunnen noemen wanneer het gaat over wat Evenses allemaal kan doen voor je bij het boeken van een bedrijfsfeest. Zowel via onze website als onze professionele medewerkers kunnen we samen met jou kijken naar wat je precies op zoek bent, wat de gelegenheid is, en hoe je het allemaal het liefst zou aankleden. De mogelijkheden voor bedrijfsfeesten zijn vrijwel oneindig.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Één van de grote voordelen van het boeken van een bedrijfsfeest met de hulp van Evenses is dat wij al veel ervaring hebben met het boeken van zulke activiteiten. Om je een inzicht te geven in de ervaring van die klanten kan je op de website ook uitgebreide reviews vinden over alle beschikbare opties voor bedrijfsfeesten. In combinatie met de hulp van onze bookers kan je op deze manier een goed beeld krijgen het aanbod en de kwaliteit van deze services en acts voordat je overgaat tot het boeken.

Bij het boeken van een bedrijfsfeest is het wel aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken en opzetten van dergelijk entertainment. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en event planning, en we hebben door de jaren heen al talloze bedrijfsfeesten voor onze klanten geregeld. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens rustig bekijken wat wij zoal voor je kunnen betekenen op dit vlak, terwijl onze bookers en entertainment specialisten ook zeven dagen per week bereikbaar zijn om jouw vragen omtrent het boeken van een bedrijfsfeest te beantwoorden. Je kan hen bereiken via het offerteformulier op de website, dat je altijd vrijblijvend kan opsturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou het bedrijfsfeest boeken dat perfect past bij de gelegenheid waarvoor je aan het voorbereiden bent.

Feestmuziek brengt mensen bij elkaar. Denk hierbij aan een DJ, solist of een band. Maar niet alleen muziek kan van belang zijn bij uw bedrijfsfeest. Vooral bij themafeesten zullen acts zoals een waarzegster, sneltekenaar of een goochelaar erg in de smaak vallen.

Personeelsfeest organiseren, makkelijk en zonder zorgen!

Heeft u nog vragen over het boeken van een van onze artiesten voor uw bedrijfsfeest? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder met uw vragen over het boeken van artiesten voor uw bedrijfsfeest.