1 filter
Sorteer op: Relevantie
René Karst
100% match

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Donnie boeken
100% match

Donnie boeken

3 Beoordelingen

Donnie met zijn snelle planga op uw feest inhuren?

prijs op aanvraag
Andre Hazes boeken
100% match

Andre Hazes boeken

3 Beoordelingen

André Hazes doet wat hij wilt. Deze 'doodgewone man' zorgt altijd voor een show!

prijs op aanvraag
Artiest boeken | Eenvoudig en vertrouwd boeken bij Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende artiesten boeken

Artiest boeken voor uw dochter haar vijftiende verjaardagsfeestje? Is het binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse buurtfeest en zijn jullie op zoek naar een bekende act om het evenement op de kaart te zetten? Of wordt het bedrijfsfeest dit jaar op jullie kantoor in Nederland  gegeven en willen jullie er iets memorabels van maken voor jullie buitenlandse collega's? Wat voor soort feest of evenement je ook gaat organiseren, het boeken van een bekende artiest geeft altijd dat beetje extra aan de gelegenheid. Het komt tenslotte niet elke dag voor dat jouw gasten een live optreden van een bekende artiest van dichtbij mee kunnen maken.

Bekende artiesten

Bekend of niet, het blijft natuurlijk wel van belang dat de artiest die je boekt ook goed past bij het feest of evenement dat je gaat organiseren. Zoekt u een interessante spreker zoals bijvoorbeeld Tess Milne of oud-schaatser Marianne Timmer? Jan Smit geeft, bijvoorbeeld, geweldige live shows, maar zal hij op een rock&roll-feestje waarschijnlijk een beetje uit de toon vallen net als Henk Damen. Het is zonde om tijd, moeite, én budget te besteden om een bekende artiest te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor jouw evenement. Vandaar dat het wel belangrijk is om alvast een min of meer duidelijk idee te hebben van het feest dat je gaat organiseren alvorens een bekende artiest te boeken.

Bekende artiesten boeken .webp

Nederlandse artiest boeken

Dat lijkt misschien logisch, maar het boeken van een bekende artiest die goed past bij het feest dat je voor ogen hebt is soms makkelijker gezegd dan gedaan. De keuze op het gebied van bekende artiesten  voor feesten en evenementen in Nederland en België is namelijk heel groot. Van Nederlandse zangers als Jan Smit, Lee Towers, Benny Sings en Brace tot rappers als Ali B en Ronnie Flex, en van populaire zangeressen als Do en Ilse de Lange tot wereldberoemde zangers als Jaimi Faulkner en DJ's als DJ Jean en DJ Chuckie, het aanbod is vrijwel eindeloos. Daar komt nog bij dat je ook kan kiezen voor het boeken van bekende groepen en ensembles uit hele verschillende muziekstijlen, zoals het Friese duo Twarres, de Rotterdamse hip-hopformatie Broederliefde, en de drie zusjes van de bekende popgroep O'G3NE.

Artiest huren

Van veel van dergelijke bekende artiesten zal je veel materiaal online kunnen vinden, maar het is toch ook aan te raden om tijdens het boekingsproces de hulp in te roepen van een ervaren partij op het gebied van artiestenboekingen. Bij Evenses hebben wij, bijvoorbeeld, al talloze keren bekende artiesten in Nederland en België geboekt. Wij zijn al jarenlang actief in de wereld van het entertainment en artiestenboekingen, en die kennis en expertise stellen we maar al te graag beschikbaar, zodat jij voor jouw feest de perfecte bekende artiest kan boeken. We hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk van bekende artiesten opgebouwd met wie we al heel vaak samen hebben gewerkt, dus ga zeker eens langs onze website. Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken met vragen omtrent het boeken van een bekende artiest,  zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail of telefoon. Mocht je zelf eerst een kijkje willen nemen, dan kan je met de hulp van de zoekmachine op onze website alvast beginnen. Om je nog wat verder op weg te helpen met het boeken van een bekende artiest voor jouw feest of evenement zullen we hieronder ook gelijk enkele dingen op een rijtje zetten waarop je dient te letten tijdens het boekingsproces.

Waar je zeker op moet letten bij het boeken van een bekende artiest

Vaak is het zo dat hoe bekender de artiest is, hoe meer eisen er worden gesteld aan de organiserende partij en hoe uitgebreider de contracten kunnen worden. Om die reden is het dan ook een goed idee om in zee te gaan met een bedrijf dat aantoonbare ervaring heeft in het boeken van bekende artiesten. Om je toch al een eindje op weg te helpen, zetten we hieronder al enkele factoren op welke zeker gelet moet worden als je een bekende artiest wil boeken voor jouw feest of evenement. Het laatste dat je wil is namelijk dat je op de grote dag te maken krijgt met onaangename verrassingen wat betreft het entertainment dat je geregeld hebt.

Weet wat voor artiest je wilt boeken.

Het klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoeveel mensen beginnen met een zoektocht naar de ideale bekende artiest zonder precies te weten wat voor feest ze gaan organiseren of wat voor muziek daar goed bij zou passen. Door voor jezelf een duidelijk idee te maken van het feest dat je in gedachten hebt en de rol die de artiest in kwestie daarin speelt, maak je het voor jezelf een stuk makkelijker. Als je bereid bent om een bekende artiest te boeken, dan wil je namelijk wel dat de act van deze artiest past bij het feest dat je organiseert, de sfeer die je in gedachten hebt, en de locatie waar het feest wordt gehouden.

Wacht niet te lang met het boeken van jouw favoriete artiest!

Eigenlijk geldt dit voor de planning van ieder feest of evenement, en dus zeker ook voor een feest waarvoor je een bekende artiest wil boeken: wacht niet tot op het allerlaatste moment met het contacteren van de relevante partijen. Of je nou direct met de artiest in contact staat of het boekingsproces grotendeels overlaat aan professionals, wees er zeker van dat je hen op tijd laat weten wat voor feest je organiseert, wanneer het plaatsvindt, en waarom je de artiest in kwestie wil boeken. Vaak is het zo dat hoe bekender een artiest is, hoe voller zijn of haar agenda ook staat. Als je tot kort voor de datum van jouw feest of evenement wacht om een bekende artiest te boeken, dan is de kans groot dat hij of zij niet beschikbaar meer is.

Vraag advies over het 'hoe en wat' van het boeken van een artiest.

Zelfs als je de bekende artiest in kwestie al vaak hebt horen zingen en zien optreden op televisie en online is het toch aan te raden om wat onderzoek te plegen. Hoe klinkt hij of zij live? Is het prettig communiceren met hem of haar, of met zijn of haar management? Hoe is de interactie met het publiek op kleinere evenementen? Om deze reden kan je, bijvoorbeeld, op de website van Evenses een hele reeks reviews vinden per bekende artiest in ons portfolio, van mensen die de acts al eens live hebben gezien en/of geboekt. Daarnaast zal je ook op andere plekken op het internet meer informatie kunnen vinden over de bekende artiest die je wil boeken.

Hou de aanvullende voorwaarden in de gaten van de artiest.

We hebben het al eens eerder aangehaald, maar over het algemeen is het zo dat hoe bekender de artiest is die je wil boeken voor jouw feest, hoe uitgebreider het eisenpakket is dat je kan verwachten. Hier is op zich niks mis mee, maar zorg er wel voor dat je precies weet wat er van je gevraagd wordt en waar je voor betaalt. Op dit vlak valt vaak wel te onderhandelen en dat is, bijvoorbeeld, één van de facetten waarbij een samenwerking met een ervaren entertainmentbureau als Evenses heel goed van pas kan komen.

Hou enkele alternatieve artiesten achter de hand.

Stel je voor: je hebt met alle bovenstaande punten rekening gehouden en je hebt de perfecte bekende artiest voor jouw evenement gevonden. Het enige wat nog ontbreekt is de bevestiging van de kant van de artiest en dan blijkt dat hij of zij niet beschikbaar is op de door jou gewenste datum. Als je op voorhand geen rekening hebt gehouden met dit scenario, dan moet je opeens weer op zoek gaan naar een nieuwe act, en grote kans dat daarvoor niet zoveel tijd meer is als je graag had gewild. Zorg er dus voor dat je ook een alternatieve optie of twee achter de hand houdt wanneer je een bekende artiest gaat boeken. Op die manier ben je voorbereid wanneer je eerste keus om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is voor jouw evenement.

Wat Evenses voor je kan betekenen bij het boeken van een artiest.

Als je een bekende artiest wil boeken in Nederland of België, dan zal je te maken krijgen met heel wat keuze en variatie qua muziekstijlen. Bij Evenses werken we samen met een breed aanbod bekende artiesten die geschikt zijn voor optredens op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Wij kunnen samen met jou ook een bekende artiest boeken in combinatie met andere muzikale elementen, zoals bijvoorbeeld instrumentale begeleiding op de piano, de gitaar, of de saxofoon, om maar wat voorbeelden te noemen. Of je nou het komende buurtfeest een traditioneel tintje wil geven of op zoek bent naar originele begeleiding voor avondje live muziek met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een bekende artiest zorgt ervoor dat er zal worden nagepraat over jouw feest. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je met de artiest in kwestie een repertoire afspreken waarin ook jouw favoriete nummers zijn opgenomen. Veel van de bekende artiesten waar wij mee samenwerken staan hiervoor open.

Bij het boeken van een bekende artiest is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van dergelijke acts. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en entertainment, en we hebben door de jaren heen al honderden klanten geholpen bij het boeken van bekende artiesten. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je alvast een kijkje nemen naar ons portfolio van artiesten, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een bekende artiest. Je kan hen makkelijk bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de bekende artiest boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij organiseert.

FAQ bekende artiest boeken

Wat kost een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Hoe lang treedt een bekende artiest op?

De meeste zangers, zangeressen en urban artiesten treden 30 minuten op. Dj's draaien 60 tot 90 minuten op uw feest.

Hoe verloopt het proces bij het boeken van bekende artiesten?

U kunt via onze website de beschikbaarheid en informatie van uw gekozen bekende artiest aanvragen. We zullen contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. We zullen u gratis en onafhankelijk advies geven over welke artiesten passen bij uw feest en de benodigdheden vanuit de artiest met u doornemen.Uiteraard ontvangt u ook de prijs. Bij interesse plaatsen we een optie voor u. Als u wenst te boeken kunt u dat aan ons doorgeven via de telefoon of mail en zullen wij alles in orde maken.

Zijn de prijzen bij bekende artiesten exclusief Buma en wat houdt dit in?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Bekende artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft? Via ons boekingskantoor kunt u de beste nederlandse zangers, belgische zanger, nederlandse zangeressen en bekende dj's  boeken voor elke drive in show. Artiestenbureau Evenses biedt u voor elke gelegenheid en alle evenementen een bekende Nederlander aan om te huren als artiest.

Een boeking van Nederlandse zangers als Brace, Jan Smit, Nielson of rappers Ali B en Ronnie Flex maken van uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest een onvergetelijke ervaring met nederlandstalige muziek. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar nederlandse zangeressen zoal het populaire O'G3NE, Glennis Grace, Shirma Rouse, Patricia Haastrecht, Eva Simonszangeres Do of de mooie country muziek van Ilse de Lange. Wilt u artiesten boeken die in grotere fomaties optreden, dan kunt u Twarres, Popgunn of Broederliefde overwegen om te huren. Als u er een echt gezellig feest van wenst te maken dan zijn de nederlandse volkzangers Dré Hazes met Andre Hazes' bloed, zweet en tranen, Gerard Joling of Jody Bernal leuke voorbeelden van een bn'er om te boeken. Voor elke gelegenheid kan Evenses artiesten, nederlandstalige zangers en zangeressen bieden die bij uw wensen passen.

Onze artiesten kunnen naast Nederlandse muziek en popmuziek ook electronische feestmuziek verzorgen. Hiervoor raden we u onze bekende Nederlanse DJ's aan om te huren. Wanneer u een bekende DJ wenst, boekt u bijvoorbeeld DJ Jean, DJ Chuckie, DJ Dyna, DJ Paul Elstak of Quintino. Voor een overzicht van alle bekende Nederlanders klikt u hier. Onze overige DJ's draaien in elke stijl en vorm voor u. Zo kunt u dj's boeken met instrumentale begeleiding. Bekijk deze pagina voor meer informatie over verhuur van onze allround DJ's.

Bekende artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of verjaardag

De prijzen van de artiesten die u wilt boeken zijn natuurlijk belangrijk. Bekende mensen boeken is in de regel niet goedkoop. Wel blijft de herrinnering van de beroemde nederlandse artiesten die u boekt lang bij. Wellicht bent u 25 jaar getrouwd, heeft u een verjaardagsfeest of gaat u uw trouwen. Dan is het een prachtig ervaring als de beste zangers van Nederland of Belgie nederlandse liedjes op uw feest komen spelen. Wij komen graag met u in contact om vragen te beantwoorden over bekende zangers, zangeressen, de verhuur van Belgische artiesten en de kosten van bekende artiesten. Boek gemakkelijk of vraag een vrijblijvende offerte aan met daarin de prijzen. Evenses biedt u de prijs aan als totaalprijs. Wij helpen u graag met meer informatie over het boeken van bekende artisten. Lees hieronder meer over het boeken van bekende artiesten in onze blog.

Voor bekende artiesten boekingen bent u bij Evenses aan het juiste adres.
Bij ons kunt zowel:

  • bekende artiesten boeken
  • een onbekende artiest boeken
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.