De Romeo's boeken

9 keer aangevraagd

Voor een feest met veel ambiance kunt u nu De Romeo's boeken!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
de romeo's boeken
PRDGscNM
iDH IGAHUg
snLUZQwt
V RyThXtrk
joI mZBWIQ
de romeo's boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van De Romeo's
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Genres: Pop, Soul, House

De Romeo's biografie

De drie vedetten Davy Gilles, Chriss Van Tongelen en Gunther Levi vormden in 2003 de Vlaamse band De Romeo's. Datzelfde jaar traden ze op tijdens de VTM Zomertour. Een jaar na de oprichting van De Romeo's kruipt het trio in de studio en brengen ze twee singles uit. In 2006 Komt hun eerste volledige album 'Non Stop Party' uit. Sinds dan staan De Romeo's bekend om hun dansbare en zomerse muziek dat iedereen in de feeststemming brengt. In datzelfde jaar werd het enige echte schlagerfestival in Hasselt uit de grond gestampt met De Romeo's al ieder jaar op het programma. De Romeo's zijn nu ook te boeken bij Evenses voor uw bedrijfsevenement, privéfeest, stadsfeest of festival.

In 2008 brengen De Romeo's hun tweede CD 'Party Goes On' uit. In 2011 nemen ze hun derde album op met enkel Nederlandstalige muziek en hun grootste hit 'Viva De Romeo's'. 2013 was een enorm succesjaar voor De Romeo's en vielen meerdere malen in de prijzen. Zo mochten De Romeo's drie Anne Awards ontvangen en werd hun hit 'Houden van Elkaar' genomineerd voor Zomerhit van Radio 2. Ondertussen hebben De Romeo's ook samenwerking met Jan Smit en Willy Sommers achter de rug en geven ze samen met Willy Sommers nog regelmatig dubbele concerten.

De voorbije jaren hebben de Romeo's niet stil gezeten. Zo gaf de Vlaamse band meer dan 200 optredens in 2016 en brachten ze de film H.I.T. uit in 2017. Ook 2018 wordt een veelbelovend jaar voor de Romeo's, ze zijn genomineerd voor een MIA in de categorie Vlaams Populair.

Boekingen van De Romeo's

Wilt u De Romeo's boeken voor uw bedrijfsevenement, festival of stadsfeest? Deze populaire band is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week laar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Romeo's.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

De Romeo's boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Romeo's boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire De Romeo's

Genres

Pop
Soul
House
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Evy
5 uit 5 sterren
De Romeo's. zijn nu al 15 jaar bezig en ze blijven goed! AMBIANCE!
Jan Hartman
5 uit 5 sterren
Wat een leuke liedjes hebben De Romeo's! In belgie is er ook goeie muziek te vinden, ikzelf ben nederlander...maar luister heel graag De Romeo's!
Valerie Boelens
5 uit 5 sterren
Elk jaar ga ik naar het Schlager festival in Hasselt, speciaal om De Romeo's te zien! Echte toppers die er elk optreden een dik feestje van maken! Ook hun film vond ik heel leuk :-)

Vergelijkbare acts

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.