De Romeo's boeken

De drie vedetten Davy Gilles, Chriss Van Tongelen en Gunther Levi vormden in 2003 de Vlaamse band De Romeo's. Datzelfde jaar traden ze op tijdens de VTM Zomertour. Een jaar na de oprichting van De Romeo's kruipt het trio in de studio en brengen ze twee singles uit. In 2006 Komt hun eerste volledige album 'Non Stop Party' uit. Sinds dan staan De Romeo's bekend om hun dansbare en zomerse muziek dat iedereen in de feeststemming brengt. In datzelfde jaar werd het enige echte schlagerfestival in Hasselt uit de grond gestampt met De Romeo's al ieder jaar op het programma. De Romeo's zijn nu ook te boeken bij Evenses voor uw bedrijfsevenement, privéfeest, stadsfeest of festival.

In 2008 brengen De Romeo's hun tweede CD 'Party Goes On' uit. In 2011 nemen ze hun derde album op met enkel Nederlandstalige muziek en hun grootste hit 'Viva De Romeo's'. 2013 was een enorm succesjaar voor De Romeo's en vielen meerdere malen in de prijzen. Zo mochten De Romeo's drie Anne Awards ontvangen en werd hun hit 'Houden van Elkaar' genomineerd voor Zomerhit van Radio 2. Ondertussen hebben De Romeo's ook samenwerking met Jan Smit en Willy Sommers achter de rug en geven ze samen met Willy Sommers nog regelmatig dubbele concerten.

De voorbije jaren hebben de Romeo's niet stil gezeten. Zo gaf de Vlaamse band meer dan 200 optredens in 2016 en brachten ze de film H.I.T. uit in 2017. Ook 2018 wordt een veelbelovend jaar voor de Romeo's, ze zijn genomineerd voor een MIA in de categorie Vlaams Populair.

Boekingen van De Romeo's

Wilt u De Romeo's boeken voor uw bedrijfsevenement, festival of stadsfeest? Deze populaire band is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week laar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Romeo's.