Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Dinnershows
Cfyaxswiw
CmgckPbJo
dinner shows, dinner
dinner shows
sxIszObaeuk
dinner show
dinnershow versiering
Dinnershows
Controleer nu de beschikbaarheid van Dinnershow
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Een dinnershow georganiseerd voor u!

Wat een leuk idee om een dinnershow te regelen. Dinnershows zijn een mooie combinatie tussen dineren en kijken naar entertainment. Wij bij Evenses staan klaar om u hierbij te helpen. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passend bij uw voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie van het feest. Dat betekent genieten van de onvergetelijke dinnershow!

Dit regelen wij voor uw dinnershow!

Decoratie

Een dinnershow kunt u natuurlijk aankleden naar eigen smaak. Wij helpen u hier graag mee. Wij zullen met u samen kijken naar uw wensen en voorkeuren. Daarbij regelen wij dat alles op maat gemaakt, opgebouwd en geleverd wordt. Bij het ontwerpen van de decoratie voor de dinnershow worden al uw voorkeuren en wensen meegenomen. Op deze manier is de decoratie van de dinnershow compleet aangepast naar uw smaak. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gouden en zilveren ballonnen, slingers en mooi gedekte tafels.

dinnershows.jpg

Entertainment

Een belangrijk element bij een dinnershow is natuurlijk het entertainment. U wilt natuurlijk dat uw gasten genieten van mooie shows tijdens het diner. Daarom is het leuk om verschillende acts te boeken. Als eerste is bijvoorbeeld de square acrobatics een erg leuke optie. De act is een indrukwekkende en elegante beheersing van kracht, souplesse en dynamiek. Ook de German wheel is een bekende vorm van acrobatiek die geliefd is tijdens een dinnershow. Bij deze acrobatische act wordt er gebruik gemaakt van een Rhönrad, waar spectaculaire acts mee uitgevoerd worden. Daarnaast is een leuke band ook leuk entertainment voor uw dinnershow. Band & Beats zullen een feestje maken met hun unieke stagedesign.

dinnershow, dinnershow, dinnershows.jpg

Catering

Daarbij is het eten en drinken ook erg belangrijk bij een dinnershow. Ook dit kunt u uit bij Evenses uit handen geven. Wij kunnen bijvoorbeeld een mooie selectie maken van heerlijke tapas voor uw dinnershow. Zo kunnen uw gasten genieten van meerdere kleine hapjes tijdens de dinnershow. Ook kunnen wij de dranken verzorgen voor tijdens de dinnershow. Wij bieden namelijk drankpakketten aan met alcoholische en/of non-alcoholische dranken.

dinnershow.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw dinnershow vast te laten leggen door een fotograaf. Fotograaf Ricky is een professionele fotograaf die uw dinnershow op een prachtige manier kan vastleggen. Ricky zorgt achteraf ook voor de nabewerking van de foto's. Hierna kunt u de foto's bijvoorbeeld nog samen in een fotoalbum zetten, zodat u de dinnershow gemakkelijk kunt terugkijken.

dinnershows, dinnershow.jpg

Videograaf

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om uw dinnershow vast te laten leggen door een professionele videograaf. Videograaf Arnold kan fantastische beelden maken van uw dinnershow. Deze beelden worden achteraf verwerkt in een mooie aftermovie. Zo kunt u de geslaagde dinnershow altijd terugkijken en herbeleven.

dinnershow rotterdam, dinnershow amsterdam.jpg

Vergelijkbare acts

Hippie feest

Hippie feest

Kom in de flower power vibes met uw eigen hippie feest!

prijs op aanvraag
White party

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.