Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u lekkere achtergrondmuziek? Dan relaxen ze mee. Jack Club Music is een Live band met een varië...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 1795 - € 4995
Trio Sans Soucis
100% match

Trio Sans Soucis

Franse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio.
Met het Franse gypsy jazz trio Sans Soucis waant u zich in het Parijs van weleer. Het trio bestaat uit een zange...
Lees meer

4,7 (29 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Retro Jazz
100% match

Retro Jazz

Retro Jazz zorgt voor een laid back sfeer op uw gelegenheid!
Retro Jazz is een dynamische band die diep geworteld is in de Amsterdamse jazzscene. Gespecialiseerd in all-round jazz, bestaat d...
Lees meer

4,6 (12 Beoordelingen)
€ 1495 - € 2690
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Diner

Zijn jullie nog niet zo lang geleden verhuisd en hebben jullie het erover gehad om binnenkort eens een paar van jullie buren uit te nodigen voor een etentje om elkaar allemaal wat beter te kunnen leren kennen? Word je partner over een paar maanden vijftig en lijkt het je de perfecte verrassing om voor de gelegenheid een groots diner voor familie en al haar vrienden te organiseren? Of heeft je baas jou misschien gevraagd of je het eindejaarsdiner van dit jaar op kantoor zou willen plannen? Wat de situatie ook is, je staat er in ieder geval niet alleen voor, want je kan met onze hulp ook een diner boeken.

Nu denk je misschien dat een diner boeken nogal vaag klinkt, je kan tenslotte zelf ook wel wat avondeten voor een groep mensen op tafel krijgen, dus laat ons toe om uit te leggen wat we precies bedoelen met het boeken van een diner. Als jij van plan bent om een diner te gaan organiseren, dan kunnen wij je daarbij helpen. Van het vinden van de perfecte cateraar en het contracteren van een betrouwbare professional voor de bediening tot het opzetten van een cocktailbar en zelfs het boeken van een live band, wij zullen er alles aan doen om de ideale aanvulling om jouw diner te vormen, wat de gelegenheid ook is.

In dat opzicht maakt het ons ook niet uit je nou een besloten diner voor vier mensen of een enorm evenement voor een paar honderd mensen organiseert. Het ligt er maar net aan wat jij in gedachten hebt voor de gelegenheid en hoe jij het allemaal wil gaan invullen. Zou je graag een prachtige ijscoupe serveren als dessert, maar is jouw eigen vriezer niet groot genoeg om genoeg coupes in te bewaren? Wij kunnen ambachtelijk ijs laten leveren of zelfs bij jou thuis laten maken door een professional. Zou je het liefst gezellig met je vrienden aan tafel zitten, terwijl jullie samen genieten van je eigen diner? We kunnen je daarmee helpen door een ober te boeken die jou de hele avond bij zal staan. Of wil je misschien wat indruk maken op je collega's tijdens het kantoordiner? Samen met Evenses kan je als afsluiter van het diner voor een daverend live concert zorgen.

Afhankelijk van het soort diner dat je gaat organiseren, kan het wel zo zijn dat je met heel wat verantwoordelijkheden te maken krijgt. Over het algemeen geld dat hoe uitgebreider het diner is, hoe meer punten er zijn om rekening mee te houden. Het valt soms niet mee om tegelijkertijd te koken, in de gaten te houden of je gasten niet met lege glazen rondlopen, en te socializen, om maar een voorbeeld te noemen. Bij Evenses kunnen we je helpen om de taakverdeling voor jouw diner wat te optimaliseren, zodat jij zelf meer tijd overhoudt voor de taken die je niet uit handen kan of wil geven.

Het boeken van een diner voor de gelegenheid die je in gedachten hebt hoeft niet per se ingewikkeld te zijn, maar gezien de vele opties en het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties voor diners die wij al voor veel verschillende klanten en talloze gelegenheden hebben verzorgd, inclusief professioneel bedienend personeel, allerlei soorten kraampjes, en live muziek. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte diner kan boeken voor je gasten.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen, ook enkele tips voor het organiseren van een geslaagd diner op een rijtje zetten

Enkele tips voor een geslaagd diner

De kans is groot dat dit niet de eerste keer is dat je een diner gaat organiseren en dat je al een vrij goed idee hebt van waar je op dient te letten. Een geslaagd diner bestaat over het algemeen tenslotte uit meer dan het op tijd opdienen van het eten. Heel wat elementen kunnen een invloed hebben op het verloop van het diner, waaronder de muziek, de drank, en de tafelschikking. We schreven al eerder dat er als organisator van een diner best wel wat op je af kan komen, waardoor het voelt alsof je nergens genoeg tijd voor hebt. Wij weten maar al te goed hoe makkelijk dat kan gebeuren, dus twijfel niet als je overweegt om onze hulp in te roepen en samen met ons een diner te boeken. Daarnaast geven we je ook alvast enkele tips waar je hopelijk wat aan hebt bij het organiseren van jouw diner.

Bereid zoveel mogelijk voor

In het geval je een diner plant waarvoor je zelf gaat koken, bijvoorbeeld bij jouw thuis, is het verstandig om zoveel mogelijk van tevoren te maken. We hebben het hier niet alleen over het eten zelf, maar ook, bijvoorbeeld, over het koelen van de wijn, het wegzetten van eventuele huisdieren, of het uitzoeken van muziek voor de avond. Als gastheer of gastvrouw zal je het al druk genoeg hebben tijdens het diner zelf, dus hoe meer je op voorhand kan voorbereiden, hoe beter.

Let op met experimenteren

Dit punt geldt ook voornamelijk voor diners waarvoor je zelf kookt. Één van de leukste dingen aan koken is het experimenteren met nieuwe ingrediënten en gerechten, maar let daar wel mee op wanneer je mensen uitnodigt voor een diner. Zeker als het de eerste keer is dat je met hen dineert, is het niet altijd de beste keus om een nieuw gerecht of een nieuwe bereidingsmethode voor de eerste keer uit te proberen. Met mensen die je al beter kent kan je dit wel proberen, al raden we nog steeds aan om niet al te riskant aan de gang te gaan wanneer er gasten komen eten.

Stem de muziek af op de avond

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om zelf de muziek voor een diner te verzorgen. Zolang je toegang hebt tot Spotify of Youtube kan je heel precies de perfecte playlists samenstellen. Zorg er naast de muziek zelf ook voor dat het volume niet te hoog is, aangezien niemand het leuk vindt om tijdens een diner over de muziek heen te moeten schreeuwen. Kortom, hou de sfeer in de gaten en zorg ervoor dat de muziek hier een positieve invloed op heeft.

Tafelschikkingen zijn niet overdreven

Natuurlijk, voor een diner van vijf personen is een tafelschikking een beetje overbodig, maar voor grotere evenementen is het dat zeker niet. Stel je, bijvoorbeeld, voor dat je voor je partner een diner voor tachtig man organiseert, ter ere van zijn of haar veertigste verjaardag. Zonder een duidelijke tafelschikking wordt dat een complete chaos. Een effectieve tafelschikking kan ook conversaties en dus de sfeer bevorderen, en dat is wat je wil als organisator.

Hou ruim rekening met tijd

Wanneer je een borrel of iets dergelijks organiseert, is het vrij gewoon dat mensen vanaf een bepaald moment beginnen binnen druppelen. In het geval van een diner is dit wat lastiger, zeker wanneer er warme gerechten worden geserveerd. Hou er rekening mee dat mensen altijd te laat kunnen komen, dus zorg wat speling. Als jij, bijvoorbeeld, van plan bent om het diner om 20h00 op te laten dienen, zeg dan tegen je gasten om er rond 19h00 te zijn. Op die manier is de kans groot dat het gezelschap tegen 20h00 wel compleet is. In de tussentijd kan je de arriverende gasten een borrel of iets anders aanbieden.

Vraag hulp als je die goed kan gebruiken

Zeker wanneer het diners voor grotere groepen betreft, is het alleen maar verstandig om de hulp van iemand anders in te roepen. Het is en blijft jouw diner, maar door bepaalde taken uit handen te geven, kan je zelf meer tijd overhouden voor andere dingen. Het gaat er uiteindelijk om dat je gasten en jij een avondje genieten, en als wij je daarbij op wat voor manier dan ook kunnen helpen, dan doen we dat graag.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als je erover nadenkt om een diner te boeken voor wat voor gelegenheid dan ook, dan raden we aan om ook contact op te nemen met een partij met ervaring op dit gebied. Bij een entertainmentbureau als Evenses werken we al jarenlang samen met een breed scala aan leveranciers van professionele diensten en opties voor uiteenlopende soorten diners, waaronder een uitgebreid aanbod cateraars, complete champagnetorens voor grootse vieringen, en heuse vuurshows, die niet misstaan op allerlei verschillende dinergelegenheden.

Een uitzonderlijke diner organiseren?

U wilt graag een diner organiseren, maar deze keer moet het net dat beetje extra hebben dan alle andere keren. Een leuke solist of duo zoals Acoustic Wedding kan u daar uitstekend bij helpen.

Natuurlijk is het eten heel belangrijk en uw gasten ook, maar de sfeer is er ook zeker eentje om rekening mee te houden. De juiste muziek voor uw gasten en het soort diner dat u geeft, kan bepalend zijn voor hoe de avond verloopt. Zo kunt u eventuele live muziek uitstekend combineren met de muziek waar u gasten van houden. Onze duo's en sollisten kunnen uitstekend inspelen op de wensen van u en uw gasten. Zo zou u na het diner met uw gasten kunnen dansen op de muziek van 1 van onze muzikanten en tijdens het diner genieten van live achtergrondmuziek. Onze artiesten kunnen allerlei soorten genre's spelen, maar ook zingen. Denk bijvoorbeeld aan swingende Jazz muziek van Lady Sax of prachtige klassieke muziek.Ook beschikken wij over uitstekende gitaristen die u gasten met de juiste muzieknoten kunnen voorzien van gitaarmuziek zoals Mart. Toch meer opzoek naar een pianist? Ook onze pianisten zoals Jan Vayne en Kim kunnen zorgen voor de juiste sfeer en stemming tijdens uw diner!

Bekijk hieronder een greep uit onze selectie artiesten die kunnen zorgen voor de entertainment tijdens uw diner. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een pakket, solist, duo, klassiek ensemble of band. Mochten er nog vragen zijn, bel of mail gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het inhuren van entertainment tijdens uw diner.Waarom een jazz band boeken?
 • Klassieke sfeer: Jazz is een elegant en klassiek genre dat wordt geassocieerd met stijlvolle evenementen en gelegenheden. Het boeken van een jazz band zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer die perfect is voor formele gelegenheden of cocktail-uurtjes.

 • Muzikale kwaliteit: Veel jazz-muzikanten beschikken over jarenlange ervaring en hebben een uitgebreide muzikale opleiding. Dit betekent dat ze over de vaardigheden beschikken om complexe jazz-arrangementen te spelen en improvisaties uit te voeren.

 • Aanpassingsvermogen: Jazz-muzikanten zijn in staat om hun muziek aan te passen aan verschillende situaties en verwachtingen. Het boeken van een jazz band zorgt ervoor dat je een op maat gemaakte muzikale ervaring krijgt die perfect bij jouw feest of evenement past.

 • Ambiance: Jazz is een sfeervolle muziekstijl die de achtergrond van een evenement kan begeleiden zonder te overheersen. Het boeken van een jazz band zorgt voor een mooie achtergrondmuziek die perfect is voor dinerende gasten of tijdens een feest.

 • Unieke ervaring: Jazz is een specifiek genre dat niet vaak wordt gespeeld op feesten of evenementen. Het boeken van een jazz band zorgt voor een unieke muzikale ervaring voor je gasten die ze niet snel zullen vergeten.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar