Krystl boeken

Er is geen twijfel over mogelijk, zingen kan Krystl zeker!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Krystl boeken.jpg
vv eMDs
XCTZytEs
JiotueDV
Krystl boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Krystl
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Krystl boeken

De carriere van Krystl begon in 2010 toen ze met haar single 'Golden Days' werd verkozen tot 3FM Serious Talent. Daarna sleepte ze de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer binnen, haar nummer 'Golden Days' werd ook gebruikt in ene Martini-reclame en ze werd bekroond met een Edison voor Beste Nieuwkomer.

Krystl was er al lang zeker van dat ze iets met zingen wilde doen, hier sloot zij haar studie ook op aan. Ze studeerde twee jaar aan het Rotterdams Conservatorium en vervolgens aan de popacademie in Enschede. Met wat medestudenten richtte zij in 2003 de band L.I.N.E. op. Krystl was hierin de zangeres. Nadat Krystl afstudeerde aan de popacademie, kondigde de band L.I.N.E. zijn afscheidsconcert aan, dat vond plaats op 4 oktober 2009.

In 2005 werd Krystl de vaste achtergrondzangeres van Do. In 2011 bracht Krystl het album Rolling uit met Universal op 6 mei 2011, waar hits als Bottles en Fool For You op staan. Krystl trad nadat ze genomineerd was voor Beste Nieuwkomer van de 3FM Award vier keer op in het voorprogramma van Marco Borsato in het GelreDome. Daarna was Krystl te gast in de Dichtbij-tour van Marco Borsato in 2011, waar ze diverse gastoptredens verzorgde. In 2011 plande Krystl ook haar eigen clubtour in door Nederland en gaf ze optredens in Paradiso, Tivoli, Patronaat en Hedon, daarnaast trad ze op ruim veertig festivals en evenementen op.

Boekingen Krystl

Wilt u Krystl boeken voor uw festival, evenement of bruiloft? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Carmen Eggens
5 uit 5 sterren
Wat kan die vrouw zingen, het verbaast mij keer op keer!
Nadine van der Laan
5 uit 5 sterren
Samen met mijn allerbeste vriendinnetje naar een festival geweest war Krystl optrad, enorm genoten van de kracht die in haar stem zat!
Elise van Zuijlen
5 uit 5 sterren
Krystl is een voorbeeld voor me, ik ben zelf ook van plan om een zangopleiding te gaan doen na mijn HAVO. Ik besef dan ook maar al te goed dat het niet normaal is wat een doorgroei zij heeft gemaakt.

Vergelijkbare acts

Famke Louise boeken

Famke Louise boeken

3 Beoordelingen

Ze is op haar 'monnie' en vroomt zo naar de fashion week, Famke Louise boekt u bij Evenses!

€ 3595 - € 5750
Caro Emerald boeken

Caro Emerald boeken

3 Beoordelingen

Met haar retro sound is Caro Emerald ideaal voor diverse gelegenheden!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.