Feest organiseren?

Heb je plannen voor een leuk feest? Is één van jullie kinderen binnenkort jarig en willen jullie van die gelegenheid graag een onvergetelijk moment maken? Komt de jaarlijkse kantoorborrel er weer aan en ben je nog samen met collega's op zoek naar wat manieren om dat feestje leuk aan te kleden? Of gaat er over een half jaartje iemand trouwen en willen jullie ervoor zorgen dat alles in ieder geval al ruim op voorhand georganiseerd is en vast staat? Je hebt er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar is het niet het overwegen waard om het feest te boeken met hulp van een ervaren entertainmentbureau als Evenses?... Lees meer

Feest acts of artiesten? Bekijk hieronder ons aanbod aan acts en artiesten geschikt voor feesten. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw favoriet!

main
...

Hoe complex het boeken van een feest is, hangt uiteindelijk voor een groot deel af van hoe complex je wil dat het feest zelf wordt. Zeker als je zelf nog nooit een (grootschalig) feest of evenement georganiseerd hebt, is het soms moeilijk in te schatten wat er allemaal precies bij komt kijken om zoiets in goede banen te leiden. Als organisator komt er over het algemeen heel wat op je af, zowel voorafgaand, tijdens, als na het feest, en daar zit je niet altijd op te wachten. Bij Evenses kunnen we je helpen met het verdelen en uitvoeren van de taken om ervoor te zorgen dat jij je kan concentreren op de onderdelen van het feest die jij het belangrijkst vindt.

Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de garderobe op een verjaardagsfeestje voor een man of zestig. Wanneer de mensen aankomen, moeten zij welkom geheten worden en moet hun jas eventueel opgehangen worden. Zodra zij weer vertrekken, moeten ze hun jas zo snel mogelijk terug kunnen krijgen voordat hen een goede reis gewenst wordt. Als je dit zelf doet, zal je uiteindelijk het grootste deel van tijd doorbrengen in en rond de garderobe in plaats van tussen je gasten. Door het management van de garderobe uit te besteden voor de gelegenheid, heb jij zelf veel meer tijd voor je gasten en kan je zelf ook een beetje genieten van het feest dat je georganiseerd hebt, en dat is maar één van de vele voordelen die het boeken van een feest met zich meebrengt.

Een ander pluspunt van het contacteren van een gespecialiseerde partij als Evenses om een feest te boeken, kan, bijvoorbeeld, de catering zijn. Het eten en drinken dat aangeboden wordt op feesten en evenementen is over het algemeen erg belangrijk. Je gasten zullen de kwaliteit van zowel de producten als de service mee laten wegen bij het beoordelen van jouw feest. Om die reden kan je de voorbereiding en service van de catering overlaten aan één van de vele gerenommeerde professionele cateraars met wie wij al jaren samenwerken. Het enige dat je dan hoeft te doen, is de cateraar en de producten kiezen die jij graag op het evenement wil zien.

Uiteindelijk kan je bij het boeken van een feest kiezen voor de combinatie van services en entertainment die je zelf het liefste wil. Wil je een feest boeken met catering, DJ, en een indrukwekkende lasershow? Geen probleem. Ontbreken voor het komende buurtfeest nog het podium, de live acts, en foodtrucks? Dat lossen we samen met jou zo op.

Het boeken van een feest is niet per se moeilijk, maar gezien de enorme hoeveelheid opties en keuzes is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van feesten en entertainment. Bij Evenses beschikken we over uitgebreide ervaring wat betreft het organiseren en boeken van feesten, met dank aan de vele verschillende gelegenheden die wij door de jaren heen samen met onze klanten aangekleed hebben. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte feest kan boeken.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen, wat dieper in gaan op wat we bij Evenses allemaal te bieden hebben en waarom het een goed idee is om samen met ons jouw feest te boeken.

Met Evenses kan je alle kanten op

Het mooie aan een samenwerking met een professional entertainmentbureau als Evenses is dat je heel veel kanten op kunt met het feest of evenement dat je gaat organiseren. Dit is vaak meer dan welkom voor mensen die nog nooit een feest hebben georganiseerd, maar ook voor meer ervaren organisatoren kan een aanvullende point of view van een professional heel wat toegevoegde waarde hebben. Daar komt nog bij dat je bij ons in één klap toegang hebt tot alle acts, services, en andere vormen van entertainment die je maar kan bedenken voor jouw feest. En als je toch nog iets bedenkt dat niet op onze website staat, dan gaan we gewoon samen met jou zitten om te zien hoe we dat idee met jou werkelijkheid kunnen maken. Ter inspiratie kan je een kijkje nemen op onze website en verder zullen we hieronder ook enkele feesttips voor je zetten.

Als organisator wil je graag dat men zich jou feest positief herinnert, toch? Naast het organiseren van een spetterend feest vol entertainment en lekker eten kan je daarvoor zorgen door alle gasten met een leuk afscheidskadootje terug naar huis te laten gaan. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een goodie bag vol gadgets die terug doen denken aan de gelegenheid of een Polaroid-foto met gepersonaliseerde rand die ter plekke gemaakt is. Iedereen vindt het wel leuk om een kadootje te krijgen, zeker wanneer het een verrassing is, dus op deze manier zal men zich jouw feest nog lang herinneren.

In die zin wil je als organisator ook vermijden dat de sfeer op het feest afkoelt en dat men zich gaat vervelen. In hoeverre je mensen actief wil houden, op de dansvloer bijvoorbeeld, hangt natuurlijk wel grotendeels af van het soort feest dat je organiseert. Bij een tuinfeest voor vrienden op een zomerse avond wil je de mensen graag zien dansen, terwijl dat bij een zittend corporate dinner niet gelijk nodig is. Hou daar zeker rekening mee, maar twijfel niet om activiteiten te plannen voor tijdens het feest om de mensen op de been en actief te houden. Wij kunnen je, bijvoorbeeld, helpen om interactieve spellen te organiseren, of om een professionele workshop cocktails maken of salsa dansen plaats te laten vinden

Wil je een feest boeken voor in de tuin? Dat kan natuurlijk en voor feesten in de buitenlucht zijn er verschillende opties die voor feesten binnenshuis niet beschikbaar zijn. Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een enorme barbecue en een live band? En van het opzetten van een complete cocktailbar waar verschillende drankjes worden geserveerd in stukken fruit, zoals een kokosnoot of een ananas? Ook voor tuinfeesten en andere gelegenheden kan je bij Evenses terecht voor een enorme hoeveelheid originele ideëen, professionele services, en unieke acts.

Tenslotte is het op verschillende manieren leuk om een gastenboek te maken voor de gelegenheid. Je denkt misschien dat dit een beetje ouderwets is, maar niets is minder waar. Door je gasten te vragen het gastenboek te tekenen, bijvoorbeeld wanneer ze vertrekken, hou je een hartstikkelijke leuke herinnering over aan het feest dat je hebt georganiseerd. Tegelijkertijd kan je hierdoor je gasten laten voelen dat ze welkom waren en dat je graag nog eens terug denkt aan hun aanwezigheid op de gelegenheid in kwestie.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder zelf een feest geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft met het boeken van feesten in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen voor verschillende klanten verzorgd voor hele uiteenlopende soorten gelegenheden, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van het feest dat perfect bij jouw gelegenheid past. Niet alleen kunnen we je helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook, bijvoorbeeld, bij het afmaken van jouw evenement en het onderhandelen met de performers van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je op ieder moment ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Feest organiseren? Natuurlijk wilt u een geweldig feest organiseren. Uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag is een belangrijke dag. Hier wilt u optimaal van genieten én een goede indruk achterlaten op uw gasten. Maar hoe pakt u dat eigenlijk aan? Wat komt er allemaal bij kijken en hoe weet u zeker dat u alles geregeld heeft voor het slagen van uw feest?  Wij hebben voor u  een hulpzame checklist en stappenplan opgesteld om van uw evenement een geweldig feest te maken!