Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Kinderentertainment
100% match

Kinderentertainment

Organiseert u een leuke dag voor de kinderen maar is de invulling nog lastig, dan bent u hier op de juiste pagina. Lees meer

Bedrijfsfeest PWC
100% match

Bedrijfsfeest PWC

Zo verliep de organisatie van het bedrijfsfeest van PWC.
Wat was de gelegenheid van uw feest? Rond de kerst hebben wij jaarlijks een feest met de afdeling binnen PWC. Normaal gesproken doen ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Bruiloft van Marcha en Martijn
100% match

Bruiloft van Marcha en Martijn

Zo verliep de organisatie van hun bruiloft
Benieuwd hoe wij een bruiloft kunnen organiseren? Een bruiloft organiseren kan overweldigend zijn. Er moet een hoop geregeld worden, daarbij is er ...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
50e verjaardag van Olga
100% match

50e verjaardag van Olga

Zo verliep de organisatie van de twee verjaardagen van Olga
Wat was de gelegenheid van uw feest? Both parties were to celebrate my 50th Birthday. On February 29 I had party together with my ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Feest organiseren

Feest organiseren bij u in de buurt? Is één van jullie kinderen binnenkort jarig en willen jullie van die gelegenheid graag een onvergetelijk moment maken? Komt de jaarlijkse kantoorborrel er weer aan en bent u nog samen met collega's op zoek naar wat manieren om dat feest leuk aan te kleden? Of gaat er over een half jaartje iemand trouwen en willen jullie ervoor zorgen dat alles in ieder geval al ruim op voorhand georganiseerd is en vast staat? U heeft er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar is het niet het overwegen waard om het feest te boeken met hulp van een ervaren entertainmentbureau als Evenses?

Hoe complex het boeken van een feest is, hangt uiteindelijk voor een groot deel af van hoe complex u wilt dat het feest zelf wordt. Zeker als u zelf nog nooit (grootschalige) feesten of evenementen georganiseerd hebt, is het soms moeilijk in te schatten wat er allemaal precies bij komt kijken om zoiets in goede banen te leiden. Als organisator komt er over het algemeen heel wat op u af, zowel voorafgaand, tijdens, als na het feest organiseren, en daar zit u niet altijd op te wachten. Bij Evenses kunnen wij u helpen voor een feest organiseren.

Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de garderobe op een verjaardagsfeestje voor een man of zestig. Wanneer de mensen aankomen, moeten zij welkom geheten worden en moet hun jas eventueel opgehangen worden. Zodra zij weer vertrekken, moeten ze hun jas zo snel mogelijk terug kunnen krijgen voordat hen een goede reis gewenst wordt. Als u dit zelf doet, zult u uiteindelijk het grootste deel van tijd doorbrengen in en rond de garderobe in plaats van tussen uw gasten. Door het management van de garderobe uit te besteden voor de gelegenheid, heeft uzelf veel meer tijd voor uw gasten en kunt u zelf ook een beetje genieten van het feest dat u georganiseerd hebt, en dat is maar één van de vele voordelen die het boeken van een feest met zich meebrengt.

Catering bij feest organiseren?

Een ander pluspunt van het contacteren van een gespecialiseerde partij als Evenses voor een feest organiseren, kan, bijvoorbeeld, de catering zijn. Het eten en drinken dat aangeboden wordt op feesten en evenementen is over het algemeen erg belangrijk. Uw gasten zullen de kwaliteit van zowel de producten als de service mee laten wegen bij het beoordelen van uw feest. Om die reden kunt u de voorbereiding en service van de catering overlaten aan één van de vele gerenommeerde professionele cateraars met wie wij al jaren samenwerken. Het enige dat u hoeft te doen, is de producten kiezen dat u graag op het evenement wil zien.

Uiteindelijk kunt u bij het feest organiseren kiezen voor de combinatie van services en entertainment die uzelf het liefste wil. Wil u een feest boeken met catering, DJ, en een indrukwekkende lasershow of zelfs een circusfeest? Geen probleem. Ontbreken voor het komende buurtfeest nog het podium, de live acts, en foodtrucks? Dat lossen we samen met u zo op.

Evenses helpt u bij een feest organiseren

Het boeken van een feest is niet per se moeilijk, maar gezien de enorme hoeveelheid opties en keuzes is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van feesten organiseren en entertainment. Bij Evenses beschikken we over uitgebreide ervaring wat betreft het organiseren en boeken van feesten, met dank aan de vele verschillende gelegenheden die wij door de jaren heen samen met onze klanten aangekleed hebben. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat u het perfecte feest kan boeken.

U kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als u eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om u alvast wat verder te helpen, wat dieper in gaan op wat we bij Evenses allemaal te bieden hebben en waarom het een goed idee is om samen met ons uw feest te boeken.

Feest organiseren Feest organiseren.jpg

Met Evenses kunt u alle kanten op

Het mooie aan een samenwerking met een professional entertainmentbureau als Evenses is dat u heel veel kanten op kunt met het feest of evenement dat u gaat organiseren. Dit is vaak meer dan welkom voor mensen die nog nooit een feest georganiseerd hebben, maar ook voor meer ervaren organisatoren kan een aanvullende point of view van een professional heel wat toegevoegde waarde hebben. Daar komt nog bij dat u bij ons in één klap toegang hebt tot alle acts, zangers, zangeressen, services, en andere vormen van entertainment die u maar kunt bedenken voor uw feest. En als u toch nog iets bedenkt dat niet op onze website staat, dan gaan we gewoon samen met u zitten om te zien hoe we dat idee met u werkelijkheid kunnen maken. Ter inspiratie kunt u een kijkje nemen op onze website en verder zullen we hieronder ook enkele feesttips voor u neerzetten.

Als organisator wilt u graag dat men zich u feest positief herinnert, toch? Naast het organiseren van een spetterend feest vol entertainment en lekker eten kunt u daarvoor zorgen door alle gasten met een leuk afscheidscadeautje terug naar huis te laten gaan. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan een goodie bag vol gadgets die terug doen denken aan de gelegenheid of een Polaroid-foto met gepersonaliseerde rand die ter plekke gemaakt is. Iedereen vindt het wel leuk om een cadeautje te krijgen, zeker wanneer het een verrassing is, dus op deze manier zal men zich uw feest nog lang herinneren. Liever wat anders? Wellicht wilt u uw feest geheel zelf decoreren, dat kan natuurlijk ook!

In die zin wilt u als organisator ook vermijden dat de sfeer op het feest afkoelt en dat men zich gaat vervelen. In hoeverre u mensen actief wil houden, op de dansvloer bijvoorbeeld, hangt natuurlijk wel grotendeels af van het soort feest dat u organiseert. Bij een tuinfeest voor vrienden op een zomerse avond wilt u de mensen graag zien dansen, terwijl dat bij een zittend corporate dinner niet gelijk nodig is. Hou daar zeker rekening mee, maar twijfel niet om activiteiten te plannen voor tijdens het feest om de mensen op de been en actief te houden. Wij kunnen je, bijvoorbeeld, helpen om interactieve spellen te organiseren, of om een professionele workshop cocktails maken of salsa dansen plaats te laten vinden.

Wilt u een feest organiseren voor in de tuin? Dat kan natuurlijk en voor feesten organiseren in de buitenlucht zijn er verschillende opties die voor feesten binnenshuis niet beschikbaar zijn. Wat dacht u, bijvoorbeeld, van een feest organiseren met een enorme barbecue en een live band? En van het opzetten van een complete cocktailbar waar verschillende drankjes worden geserveerd in stukken fruit, zoals een kokosnoot of een ananas? Of een attractie? Ook voor tuinfeesten en andere gelegenheden kunt u bij Evenses terecht voor een enorme hoeveelheid originele ideeën, professionele services, en unieke artiesten en acts.

Tenslotte is het op verschillende manieren leuk om een gastenboek te maken voor de gelegenheid. U denkt misschien dat dit een beetje ouderwets is, maar niets is minder waar. Door uw gasten te vragen het gastenboek te tekenen, bijvoorbeeld wanneer ze vertrekken, houdt u een hartstikkelijke leuke herinnering over aan het feest dat u hebt georganiseerd. Tegelijkertijd kunt u hierdoor uw gasten laten voelen dat ze welkom waren en dat u graag nog eens terug denkt aan hun aanwezigheid op de gelegenheid in kwestie.

Feest organiseren .jpg

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder zelf een feest georganiseerd hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft met het boeken van feesten in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen voor verschillende klanten verzorgd voor hele uiteenlopende soorten gelegenheden, en die ervaring gebruiken we graag om u te helpen bij het vinden en boeken van het feest dat perfect bij uw gelegenheid past. Niet alleen kunnen wij u helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook, bijvoorbeeld, bij het afmaken van uw evenement en het onderhandelen met de performers van uw keuze. Op die manier staat u er niet alleen voor en kunt u op ieder moment ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Feest organiseren? Natuurlijk wilt u een geweldig feest organiseren. Uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag is een belangrijke dag. Hier wilt u optimaal van genieten én een goede indruk achterlaten op uw gasten. Maar hoe pakt u dat eigenlijk aan? Wat komt er allemaal bij kijken en hoe weet u zeker dat u alles geregeld heeft voor het slagen van uw feest?  Heeft u bijvoorbeeld een event manager? Wij hebben voor u  een hulpzame checklist en stappenplan opgesteld om van uw evenement een geweldig feest te maken! U hoeft zicht niet langer zorgen te maken over problemen met de feest organisatie.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar