Muziek duo huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft?

Via artiestenbureau Evenses kunt u uw muziek duo boeken om uw evenement te laten slagen. Wij bieden u een breed assortiment aan muziek duo’s. Zo kunt u zangduo’s, zanger-instrument duo’s en instrumentale duo’s inhuren.

Onze muziek duo’s zijn geselecteerd op basis van enthousiasme, ervaring en muzikaliteit. Zo waarborgen wij u van de hoogste kwaliteit. Onze professionele artiesten staan voor u klaar om de entertainment voor uw evenement te verzorgen. Wilt u voor uw bruiloft een muziek duo huren dat klassieke muziek voor u opvoert? Dan kunt u klassiek muziek duo Vianova boeken.

Wanneer u voor uw verjaardag of jubileum een popduo wilt boeken, kunt u een van onze coverband duo’s boeken.

duo muziek muziek duo.jpg

Wanneer u van jazz houdt, kunt u één van onze jazzduo’s boeken. Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze bekende duo’s te huren. Zo kunt u het popduo Nick & Simon of Veldhuis & Kemper inhuren. Bij Evenses hebben wij een muziek duo voor elke gelegenheid. Wij bieden altijd professionele artiesten als u een muziek duo bij ons boekt.

Een muziek duo van Evenses speelt graag naar uw wens om uw evenement tot een succes te leiden. Wilt u voor uw bedrijfsfeest een jazz duo, een popduo dat top-40 hits opvoert? Of wilt u voor uw gelegenheid liever een klassiek duo boeken? Ons artiestenbureau selecteert in afstemming met u het perfecte muziek duo voor uw feest. Wanneer u uw voorkeurswensen met ons bespreekt, kunnen wij voor u een geschikte selectie maken met muziekduo’s. Ook kunnen wij dan voor u de prijs vaststellen. De prijzen die Evenses hanteert zijn all-inclusive, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Muziek duo huren voor uw gelegenheid

Wilt u één van onze muziekduo’s huren voor uw feest, verjaardag of receptie? U kunt altijd contact opnemen met ons boekingskantoor in Amsterdam. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met zaken omtrent het te huren muziek duo.

duo muziek muziek duo.jpg