1 filter
Sorteer op: Relevantie
Miss Blue
100% match

Miss Blue

7 Beoordelingen

De zangeres zorgt voor een spetterend feest met haar unieke stem en liefde voor muziek!

€ 495 - € 1240
Two Delight
100% match

Two Delight

30 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
The Acoustic Trio
100% match

The Acoustic Trio

2 Beoordelingen

The Acoustic Trio zorgt voor een perfecte sfeer op uw gelegenheid

€ 995 - € 1895
marieke
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Muziek duo

Muziek duo huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft?

Via artiestenbureau Evenses kunt u uw muziek duo boeken om uw evenement te laten slagen. Wij bieden u een breed assortiment aan muziek duo’s. Zo kunt u zangduo’s, zanger-instrument duo’s en instrumentale duo’s inhuren.

Onze muziek duo’s zijn geselecteerd op basis van enthousiasme, ervaring en muzikaliteit. Zo waarborgen wij u van de hoogste kwaliteit. Onze professionele artiesten staan voor u klaar om de entertainment voor uw evenement te verzorgen. Wilt u voor uw bruiloft een muziek duo huren dat klassieke muziek voor u opvoert? Dan kunt u klassiek muziek duo Vianova boeken.

Wanneer u voor uw verjaardag of jubileum een popduo wilt boeken, kunt u een van onze coverband duo’s boeken.

duo muziek muziek duo.jpg

Wanneer u van jazz houdt, kunt u één van onze jazzduo’s boeken. Ook kunt u ervoor kiezen om een van onze bekende duo’s te huren. Zo kunt u het popduo Nick & Simon of Veldhuis & Kemper inhuren. Bij Evenses hebben wij een muziek duo voor elke gelegenheid. Wij bieden altijd professionele artiesten als u een muziek duo bij ons boekt.

Een muziek duo van Evenses speelt graag naar uw wens om uw evenement tot een succes te leiden. Wilt u voor uw bedrijfsfeest een jazz duo, een popduo dat top-40 hits opvoert? Of wilt u voor uw gelegenheid liever een klassiek duo boeken? Ons artiestenbureau selecteert in afstemming met u het perfecte muziek duo voor uw feest. Wanneer u uw voorkeurswensen met ons bespreekt, kunnen wij voor u een geschikte selectie maken met muziekduo’s. Ook kunnen wij dan voor u de prijs vaststellen. De prijzen die Evenses hanteert zijn all-inclusive, hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Muziek duo huren voor uw gelegenheid

Wilt u één van onze muziekduo’s huren voor uw feest, verjaardag of receptie? U kunt altijd contact opnemen met ons boekingskantoor in Amsterdam. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag met zaken omtrent het te huren muziek duo.

duo muziek muziek duo.jpg

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.