< Terug naar overzicht

Shake

Deze Caribische brassband zal uw gasten en feest letterlijk wakker doen schudden!
vanaf: 
€795,-
5

Referenties

"Bedankt voor het verzorgen van het entertainment, het was een geslaagde en spectaculaire avond! Wij hebben veel complimenten gekregen van de gasten over de brassband. "
Liset Verweij
4
"Erg tevreden. Naar mijn idee is de titel 'Beste brassband van Nederland' zeer terecht! Wat een knalfeest."
Ellen, Breda
4
"Ons thema is perfect uitgevoerd door de band. Mooie kostuums, goede band en uiteraard prachtige danseressen! "
Olivier Kock
5

Shake

Met hun ritmische klanken, energieke trommels en prachtige danseressen zit de sfeer er direct in met deze brassband. Inzetbaar als openingsact of feestelijke show voor uw feest, zakelijke evenement, festival, braderie of winkelcentrum.

 

De brassband kan door meerdere artiesten worden ingevuld. Deze brassband bestaat uit talentvolle muzikanten die graag bezig zijn met het maken van muziek. Het Carïbische gebied is de grondlegger van deze ritmische brassband. De brassband heeft het talent om hun publiek goed wakker te schudden met hun muziekexplosie, waarbij ritmische klanken van blaasinstrumenten, opzwepende trommels en tropische danseressen aan de orde van de dag zijn. 

 

Met hun shows weten de muzikanten elk publiek te raken op zowel kleine feesten als op grootschalige evenementen zoals 'Dias Latinos' en het 'Zomer Carnaval'. Ook heeft deze band verschillende commerciële successen gehaald in het genre "brassband" op wedstrijden en is ze in diverse reclamespots te zien.  De meest recente overwinning is het binnenhalen van de "Golden drum". 

 

Speelmogelijkheden: 


We bieden 3 standaard mogelijkheden aan. Uiteraard zijn deze standaardmogelijkheden aan te passen naar uw eigen wensen en voorkeuren:

1) Voordelige optie: 4 drummers en 2 blazers
  

2) Meest geboekte optie: 4 drummers, 2 blazers en 2 danseressen


3) Full-impact show: 6 drummers, 4 blazers, 4 danseressen

 

Wilt u uw gasten even meenemen in tropische sferen, waarbij ze letterlijk worden wakker geschud door ritmische klanken? Brassband "Shake" is te huren voor uw congres, verjaardag en bedrijfsfeest. Neem gerust contact met ons op indien u nog vragen heeft.

Suggesties voor bij deze act

coverband boekingen nederland

Smashing Susie

Rock band, Coverband

Smashing Susie

Rock band, Coverband Deze top coverband staat garant voor een geweldig feest, huwelijk of bedrijfsfeest! €1495,- Lees meer
Sneltekenaar huren festival receptie

Willy

Sneltekenaar

Willy

Sneltekenaar Karikaturist Willy zorgt met leuke karikaturen voor een tastbare herinnering voor jong en oud! €395,- Lees meer
1239436 577980098929408 605674985 n

Caribbean Vibe

Brassband

Caribbean Vibe

Brassband Een swingend optreden van deze top drumband met een vrolijk en energiek Caribisch tintje. €975,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Latin