Foodtruck huren

Foodtruck huren voor uw evenement, festival, bedrijfsfeest, feest of verjaardag? Foodtrucks zijn tegenwoordig helemaal hip & happening. Food service in de vorm van foodtrucks zijn niet meer uit het festivalbeeld weg te denken, maar heeft u er al eens aan gedacht om een foodtruck in te huren voor uw gelegenheid? Creëer een festivalgevoel op uw evenement door de foodtrucks. Een Foodtruck straalt iets gezelligs uit, vaak worden hier ook foto's bij gemaakt door de gasten. Foodtrucks hebben een divers uiterlijk wat een authentieke gevoel geeft. De mobiele keukens kunnen overal neer worden gezet, een foodtruck geeft net het extraatje aan een festival, bedrijfsfeest of bruiloft. Foodtrucks hebben hun populariteit te danken aan muziekfestivals, inmiddels zijn zelfs er al foodfestivals waarop u heerlijke street food gerechten kunt proeven ontstaan. 

 

Een foodtruck heb je in vele verschillende formaten, kleuren en verschillende kookstijlen uit verschillende landen. U kunt zelf kiezen welke foodtruck met welke keuken het best bij u en uw event past. Er zullen kleine menukaartjes worden gemaakt waarop u kunt zien wat u kunt nuttigen bij welke foodtruck. Deze kan naar uw eigen wens ingevuld worden. Het design van het menukaartje voor de foodtruck kunt u ook zelf uitkiezen.

 

 

Foodtruck, food service, eetkraam huren voor uw feest.

 

Andere food services waar u aan kunt denken is een leuke eetkraam. Wij hebben o.a. een frietkraam en een poffertjeskraam te huur. Als u interesse heeft in een andere eetkraam schroom niet om even contact met ons op te nemen. Wij hebben extra mogelijkheden aan food service. Een Foodtruck is ideaal in combinatie met de Fotobuzz van Evenses. Dit is een fotobusje in de vorm van een Volkswagen, dit past perfect bij het thema. Ook kunt u een Foodtruck perfect combineren met een Band of Cocktailbar. De Foodtrucks hebben al op diverse evenementen gestaan. De Foodtrucks die u bij Evenses boekt hebben een all-in prijs, hierbij zijn reiskosten, apparatuur en andere benodigdheden inbegrepen. Bij Evenses hoeft u zich alleen nog maar druk te maken om het evenement en hier van te genieten. U kunt voor vragen of een offerte vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van een Foodtruck. 

Hieronder vindt u ons totale aanbod van Foodtrucks. Vindt u het lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

9049190817
Sweet Prints
Deze 3D snoep printer is een echte eye-catcher en zorgt voor een unieke belevenis
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Snackbus Huren Festival
Frietkraam
Een duurzaam zakje friet? Verras uw gasten met een frietkraam!
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
shutterstock 133328345
Poffertjeskraam
Uw gasten laten genieten van vers gebakken poffertjes?
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Ijs Foodtruck %7C Evenses
IJS-bar
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream
Vanaf:
450,-prijs op aanvraaga