Deze slotmachine is als gokkast te huren en een ware “eyecatcher” door de authentieke, Amerikaanse uitstraling met felle lichten en hendel.

Veel mensen hebben al eens op een slotmachine gespeeld en ze weten hoe leuk en spannend dit is. Er wordt niet met echt geld gespeeld maar met tokens die Evenses meelevert. Uw gasten kunnen geen geld verliezen, maar wel een leuke prijs winnen. De slotmachines zijn eenvoudig te bedienen en zijn hierdoor geschikt voor jong en oud. Onze slotmachinemanager zal alles in goede banen leiden tijdens uw feest.

Bekijk de foto’s en film op deze pagina om vast een beeld en sfeer te vormen van dit leuke vermaak voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, verjaardag en thema-feest. We raden altijd aan om minimaal drie slotmachines te huren. Dit geeft een stuk meer uitstraling en zorgt ervoor dat meerdere mensen kunnen spelen. Naast de slotmachines verhuren wij ook de roulettetafel, pokertafel, blackjacktafel en een compleet casino.

Wilt u een slotmachine huren voor uw personeelsfeest, huwelijk of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Uiteraard kunt u ons altijd bellen of mailen voor meer informatie over het huren van de gokkasten op uw evenement.