1 filter
Sorteer op: Relevantie
René Karst
100% match

René Karst

Atje voor de sfeer met René Karst? Hij maakt van uw gelegenheid een onvergetelijke!

prijs op aanvraag
Huub Hangop boeken
100% match

Huub Hangop boeken

Boek deze geboren allround entertainer voor uw gelegenheden. Gegarandeerd feest.

prijs op aanvraag
Vieze Jack boeken
100% match

Vieze Jack boeken

Klim op boord met de hit 'Captain Jack' en boek Vieze Jack bij Evenses!

prijs op aanvraag
Carnavals artiesten boeken? | Boek hier bij Evenses!
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Carnaval artiesten

Carnavals artiesten boeken

Wanneer je denkt aan carnaval denk je natuurlijk aan verkleden als je favoriete typetje en natuurlijk vooral aan het feesten! Dagen vol plezier en luidruchtig meezingen met je favoriete nummers van je favoriete carnaval artiesten! Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u carnavals artiesten boeken voor een avond vol met entertainment? Bij Evenses hebben wij een leuk aanbod aan carnavals artiesten die het feest compleet op zijn kop kunnen zetten!

carnaval artiesten carnaval artiesten carnaval artiesten).jpg

Bekende carnavals artiesten

Wilt u carnavals artiesten boeken voor uw feest die nog lang in het geheugen gegrift zal zijn? Bij Evenses kunt u carnaval zangers boeken om uw feest gegarandeerd de juiste sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld voor bekende carnavals artiesten, zoals Gebroeders KO, Snollebollekes, de Alpenzusjes, Lawineboys, Bjorn & Mieke.
Naast deze carnavals artiesten hebben wij ook bekende zangers als aanbod om het feest onvergetelijk te maken. Wat dacht u van Rene karst, Stef Ekkels, Dries Roelvink of Ronnie Ruysdael, die een ieder gegarandeerd in een polonaise sfeer brengt! U kunt deze carnavals artiesten boeken bij Evenses.

Carnavals muzikanten

Naast onze bekende carnavals artiesten hebben wij natuurlijk ook verschillende muzikanten die uw carnavals feest onvergetelijk kunnen maken. Om u een beetje op weg te helpen met uw zoektocht hebben wij muzikanten als Vieze Jack, deze is al jaren één van de leukste entertainment op het gebied van carnaval! Of Lamme Frans, die met een lading van confettikanonnen en een mand vol licht- en geluidseffecten uw carnavals feest in één klap omtovert tot een enorme, springende feestbende. Maar ook Gullie bekend van zijn hit " Brabant mijn land" die verzekerd is voor een geslaagd feest. Neem een kijkje op onze website en boek uw favoriete carnavals artiesten bij Evenses.

carnavals artiesten carnavals artiesten carnavals artiesten.jpg

Boekingen carnavals artiesten

Wilt u deze carnavals artiesten boeken voor uw evenement? Onze carnavals artiesten kunt u boeken bij Evenses voor uw carnavalfestival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.
Onze boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de carnaval boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.