Lawineboys boeken

Dit duo is zeer zeker anders geaard! Boek de Lawineboys hier

prijs op aanvraag
De Lawineboys
zXBibhyk
hBjirDbInmQ
DGepygshotM
cdzAnMNzGA
rRXxGXLTI
dYHzmv o
De Lawineboys
Controleer nu de beschikbaarheid van Lawineboys
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Lawineboys

De Lawineboys, een van de grootste feestacts van Nederland en bekend van hits zoals ‘Als We Gaan’, ‘In De Blote Kont’, ‘Over 100 Jaar’ en ‘Laat Maar Waaien’.

Lawineboys zijn ook wel bekend als Koen en Addie. Zij zijn sinds 2001 niet te vergeten, want ze stonden in die tijd bekend als het grootste feestduo van Nederland. Zij hebben inmiddels 4 Awards op hun naam staan voor Beste Feestact en zij hebben een gouden plaat in hun zak. Hun repertoire is niet gering. Wanneer u de Lawineboys boekt kunt u dag niet meer stuk, want deze twee zorgen voor een enorme feestexplosie. Hun liedjes volgen elkaar op en zij kunnen totaal niet stilstaan. Met de lawineboys MOET je je voetjes van de vloer halen, want zij zorgen voor een feest die niet meer weg te denken valt. Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot schuurfeest, overal krijgen ze het publiek aan het springen. Met veel energie, humor en een koffer vol eigen Partyhits maken ze van ieder optreden een knalfeest.

De Lawineboys achtergrond

De Lawineboys zijn begonnen als feestdj. Ze draaiden de leukste plaatjes op de radio, in de discotheek en natuurlijk op allerlei feesten. Ze waren een publieksfavoriet omdat ze naast de bekendste hits te draaien, ze ook gezellig meezongen waardoor de sfeer nog beter werd. Toen de Lawineboys in 2013 werden benaderd in Oostenrijk voor een skihut, zijn de Lawineboys begonnen om een eigen repetoire op te stellen. De skihut is gevestigd in Hinterglemm en de naam van de skihut is het Apres Ski Paleis. Hier brachten de Lawineboys veel tijd door en bouwden de Lawineboys hun repetoire op.

Hun echte doorbraak was wanneer ze deelname waren van een tv-programma genaamd 'Uit je skihut'. In dit programma werden de lawineboys gevolgd door camera's en lieten hun dagelijks leven zien qua werkzaamheden in de skihut en in Oostenrijk. Het nummer 'Wat zullen we drinken' werd populair en was bijna overal te horen in Nederland en Oostenrijk. Sinds hun grote doorbraak zijn de Lawineboys van een skihut act naar een echte bekende feestact gegaan. Ook hebben ze groot aantal nummers op hun naam staan die op elk feest worden gedraaid. Hun naam werd steeds groter en ze zijn nu ook bekend als Carnavalacts. Tijdens Carnaval worden hun liederen het meest gedraaid, op elk feest en in elke tent hoor je op zijn minst wel een liedje van de Lawineboys die worden meegeschreeuwd.

De Lawineboys boeken

Carnaval is een groot feest waar mensen samenkomen en de foutste maar leukste liedjes meezingen. De perfecte keuze voor een perfecte carnavalsavond is natuurlijk, De Lawineboys boeken. Met De Lawineboys boeken word uw feest nog spectaculairder en een echte knaller. Zing mee met hun bekendste hits "Joost is anders geaard", "Zuipen", "groeten uit de feesttent" en hun meest bekende "Sex met die kale" en bleef een fantastische avond.

U kunt ook de Lawineboys boeken als u een normaal feest geeft, ook daar zijn hun liederen erg gepast. Misschien wilt u wel de Lawineboys boeken voor uw bruiloft? Of de Lawineboys boeken voor een themafeest? Ook kunt u de Lawineboys boeken voor een bedrijfsfeest of de Lawineboys boeken voor een jubileum.

Al met al, de Lawineboys boeken kan voor elke gelegenheid en u kunt Havenzangers boeken bij Evenses. Nieuwsgierig? vraag een vrijblijvende offerte aan en onze event-specialisten zullen u verder helpen.

Bij evenses kunt u:

Repertoire Lawineboys

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Naomi Sharon boeken

Naomi Sharon boeken

De Rotterdamse zangeres bereikte ons met haar warme melodieën, vandaar zij ook beschikbaar is voor uw gelegenheid

prijs op aanvraag
Lamme Frans boeken

Lamme Frans boeken

3 Beoordelingen

Na een feest met Lamme Frans word je altijd wakker met een biertje in de hand!

€ 2995 - € 3995
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.