Carnaval

Carnaval, voor sommige een van de leukste feestweekenden van het jaar. Iedereen die verkleed is in zijn of haar mooie carnavalskostuum, gekocht in de caranavalswinkel. Dit maakt carnaval natuurlijk erg leuk wanneer iedereen verkleed is en heerlijk aan het dansen is op de beste carnavalhits van dit jaar. Niet alleen carnavaloutfits zijn belangrijk maar ook de muziek! Lees meer...

 

 

Dit jaar een spetterend optreden van een dixieland band, DJof actboeken voor een geweldig carnavalsfeest?Bij Evenses kan dat. Naast de jaarlijkse carnavalsoptocht wordt er een hoop afgefeest en natuurlijk mag daar de carnavalsmuziek niet bij ontbreken. Onze muzikanten zijn van alle markten thuis, zij zorgen voor de foute carnaval hits zodat uw gasten lekker kunnen hossen. Zo is een dixieland band zeer geschikt als carnavalsmuziek.  Zij zorgen voor humoristische optredens met leuke muziek. En heeft u onze swingende brassband al eens voorbij zien komen? Zij zullen uw gasten letterlijk wakker schudden en iedereen laten dansen. Verder hebben we een groot aanbod aan DJ’s, bekende bands, solisten en duo’s, die zorgen voor echte carnavalsknallers. En natuurlijk kunt u ook voor acts bij ons terecht. Zo hebben we onder andere een ruim aanbod aan dansshows, sneltekenaars en typetjes voor het complete plaatje van uw carnavalsevenement. 

 

Maak carnaval dit jaar onvergetelijk!

 

Mocht er licht of geluid ontbreken op uw carnavalslocatie? Evenses regelt bij ontbreken van of op aanvraag ook de gehele techniek. Wij verzorgen niet alleen geluid en licht, wij hebben zelfs compleet verlichte dansvloeren om extra sfeer toe te voegen aan uw evenement. 

 

Wilt u dit jaar een knaller van een carnavalsfeest organiseren? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van artiesten voor carnaval.

 

Onze topaanbevelingen

Carnavalsfeest organiseren? We hebben een ruim aanbod aan DJ's, bands, shows en acts. Bel of mail ons gerust om een offerte aan te vragen voor uw favoriet!
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig