< Terug naar overzicht

Serveerster

Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.
vanaf: 
295,-
4

Referenties

"Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!"
Robin van Hulst
5
"Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer, dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel."
Gemeente Amsterdam
5
"Gisteren was je op het 50jarig jubileum feest van mijn ouders. Het was gewoonweg GEWELDIG! Wat heb jij die mensen laten genieten. De verbaasde blikken toen je binnenkwam en dan buikpijn van het lachen om alle dingen die je zo leuk over hen wist te vertellen. Zeker ook namens mijn ouders héél erg bedankt"
Margriet Huisman
5
"We hebben genoten van je optreden, geweldig gedaan. Je gebruikt ook echt alle info die je krijgt en wat je zelf nog toevoegt echt fantastisch! We vonden je geweldig en weten je te vinden als er weer eens een feestje is. Groetjes van ons allemaal."
Familie van Assem
4
"Wat was het fantastisch afgelopen zaterdagavond 14 mei het gouden huwelijksfeest van mijn ouders, ze hebben allemaal genoten, ze waren bij binnenkomst zeer verbaast dat er nog iemand aan het werk was, het is zeker een aanrader, je breekt echt het ijs , het was bijzonder, veel succes verder en wie weet doen we nog een beroep op jou, namens de familie hartelijk bedankt."
Jack en Nicole
4

Serveerster

Verknipt door het leven, maar is ze ook geknipt voor het vak van serveerster?! Annie is een vrouw met levenservaring, die werkelijk iedere kans aangrijpt om, bij voorkeur op schoot, haar ervaring met u te delen. Gedeelde smart is halve smart, lijkt haar motto. En u zult versteld staan van de vele overeenkomsten die uw leven heeft met het tragische levensverhaal van An…

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Uw gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben door de onverwachte en humoristische wendingen die onze acts aan uw gelegenheid toevoegen. Onze types zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Onze typetjes kunt u op twee verschillende manieren het entertainment laten verzorgen op uw feest, namelijk:

 

1.         ‘Persoonlijk’, dit houdt in, onze acteur zal contact opnemen met u of de contactpersoon om informatie te verzamelen over de persoon of personen om een act samen te stellen die niet alleen leuk is, maar ook erg persoonlijk. Hij of zij komt zeker in het zonnetje te staan. Deze optie is echter wel voor een korte duur, namelijk maximaal 30 minuten, en zeer geschikt voor verjaardagen en jubileums. Indien u de acteur langer wenst, bekijk dan optie 2.

 

2.         ‘Allround typetje’, is gebaseerd op improvisatie, zo ontstaan de meest spontane en grappigste scenario’s. Onze allround typetjes zijn voor allerlei verschillende gelegenheden te boeken, of het nu voor een festival is of voor bij de opening van een nieuw kantoor. Zoekt u een typetje voor een langere periode, dan is een allround typetje de beste keuze.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om beide opties te combineren.

 

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze websites kuny u de leukste acts boeken!

 

Suggesties voor bij deze act

koffiebar huren bedrijfsfeest

Koffiebar

Bar Service

Koffiebar

Bar ServiceComplete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid. 545,-Lees meer
Jazzband huren diner receptie

JazzVibes

JazzVibes

Dit Jazz kwartet speelt een prettige mix van blues, bossa nova en jazz op een zeer hoog niveau!645,-Lees meer
sneltekenaar huren feest

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!395,-Lees meer
typetje huren hollie

Diva Hollie

Typetje

Diva Hollie

TypetjeEen bijzonder optreden van een extravagant typetje. 295,-Lees meer