Acts

Komt de verjaardag van iemand uit jullie vriendengroep eraan en willen graag iets leuks doen om er een onvergetelijke dag van te maken? Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een manier om van jullie speciale dag een werkelijk unieke ervaring te maken voor iedereen? Of ben je verantwoordelijk voor de komende vrijdagmiddagborrel op kantoor en wil je jouw collega's verrassen met iets extra's? Heb je er wel eens over nagedacht om een professionele act te boeken? Misschien een goochelaar of een live vuurshow, of, bijvoorbeeld, een presentator die het evenement op een entertaining manier aan elkaar praat?... Lees meer

Populaire opties

Act huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of festival. Zie hier een selectie van acts die u kunt huren.

main
...

Door een professionele act te boeken kan je, op het gebied van entertainment, heel veel verschillende kanten op met het feest of evenement dat je gaat organiseren. Van sneltekenaars en typetjes tot vuurspugers en mime-artiesten, er bestaan acts voor vrijwel iedere gelegenheid die je maar kan bedenken. Alleen al op onze website kan je talloze professionele acts vinden met hun eigen talenten en showelementen. Van verjaardagsfeesten en bedrijfsevenementen tot bruiloften en festivals, door een professionele act te boeken kan je jouw feest of evenement net dat beetje extra geven.

Gezien de grote variatie die er bestaat qua professionele acts die je kan boeken in Nederland en België is het handig om voor jezelf al een idee te vormen van het soort feest of evenement dat je gaat organiseren en het soort entertainment dat je daarvoor in gedachten hebt alvorens te beginnen met het boeken van een act. Om die reden is het ook verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren professional wanneer je een act gaat boeken. Bij Evenses, bijvoorbeeld, wijden we ons al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen, en het boeken van live acts. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid portfolio aan professionele acts voor wie wij al jarenlang boekingen verzorgen. Zo weten we precies welke act het beste bij ieder soort feestje past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat je de perfecte act voor jouw feest of evenement kan boeken.

Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen naar de beschikbare opties, dan kan je al eens verder kijken op onze website. Daar kan je, met behulp van de zoekmachine, alvast wat onderzoek plegen. Zo kan je op basis van, onder andere, het type evenement en het beschikbare budget, ons uitgebreide portfolio verkennen. Daarnaast kan je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een professionele act. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de act boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Een act boeken: een breed begrip, zeker bij Evenses

Het is absoluut een goed idee om een professionele act te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, en je kan er zeker van zijn dat een act van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw plannen. Dat komt omdat er zoveel verschillende acts bestaan die je kan boeken. Alleen bij Evenses kan je al terecht voor honderden verschillende professionele acts die geschikt zijn voor een hele waaier aan feesten en partijen. Stel je, bijvoorbeeld, voor hoe leuk het zou kunnen zijn om een goochelaar voor het tiende verjaardagsfeestje van je zoon te boeken? Voor zowel je zoontje zelf als voor zijn vriendjes en vriendinnetjes is het hartstikke spannend om een professionele goochelaar live aan het werk te zien. Met een optreden van een uurtje of twee kan je er voor iedereen een onvergetelijk partijtje van maken. Of wat dacht je van een sneltekenaar die tijdens het bedrijfsfeest van alle aanwezigen grappige karikaturen tekent terwijl ze genieten van een heerlijk diner en een gezellig feest? Bij Evenses werken we al jarenlang samen met verschillende karikaturisten, ieder met hun eigen stijl en voorkeuren. Wat ze echter allemaal in gemeen hebben, is hun professionaliteit en de kwaliteit van hun werk, of ze nou op een bedrijfsfeest werken of onderdeel uitmaken van de feestelijkheden op een bruiloft. Wat ook heel leuk kan zijn, is het boeken van een professional die typetjes doet. Op een feest of evenement kan het juiste typetje net voor dat vleugje humor zorgen waar je naar op zoek bent. Bij Evenses, bijvoorbeeld, kunnen we boekingen verzorgen van heel wat verschillende typetjes, waaronder een dronken non, een muzikale teddybeer, en een hilarisch Hollands boerinnetje. Wat voor typetje je ook kiest voor jouw feest, je kan er van op aan dat de acteurs in kwestie echte professionals zijn die een perfect optreden zullen verzorgen voor jouw gasten.

Kortom, naar wat voor act je ook op zoek bent, bij Evenses kunnen we je helpen bij het boeken van de ideale act voor jouw evenement. Je kan sowieso al eens een kijkje nemen naar ons portfolio op onze website en we helpen je altijd graag met vragen die je zou kunnen hebben omtrent het boeken van een act.

Waar je zoal rekening mee moet houden bij het boeken van een act

Zeker als je nog nooit eerder een professionele act geboekt hebt voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, kan het hele proces soms wat onduidelijk en overweldigend lijken. Je wil natuurlijk een act boeken die past bij het feest dat je in gedachten hebt en je wil niet je budget overschrijden. Om die reden zetten we hieronder alvast enkele punten op een rijtje om op te letten tijdens het boeken van een act, zodat je geen fouten maakt die jouw feest of evenement negatief kunnen beïnvloeden.

Vorm een idee van het type professionele act dat je graag zou zien optreden

We hebben het al eerder vermeld, maar gezien de enorme variatie die er bestaat wat betreft professionele acts voor feesten en partijen in Nederland en België is het handig om, in ieder geval min of meer, een idee te hebben van waar je naar op zoek bent qua entertainment. Je kan, bijvoorbeeld, een lijstje maken van acts die je gevonden hebt en van welke je denkt dat ze van toegevoegde waarde zouden zijn op het evenement dat je gaat organiseren. Dit maakt het verdere verloop van het boekingsproces een stuk overzichtelijker.

Voer wat onderzoek uit naar de acts die je leuk lijken

Het is verstandig om de acts die je geschikt lijken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren goed te onderzoeken alvorens hen te boeken. Tegenwoordig is de kans groot dat de acts in kwestie beeld- en mogelijk videomateriaal online hebben staan, en accounts hebben op één of meerdere online sociale netwerken. Daarnaast kan je op onze website ook al veel informatie over heel veel acts vinden, inclusief reviews van mensen die de acts al eens hebben geboekt of hen hebben zien optreden.

Verlies je budget niet uit het oog

Vrijwel iedere organisator van wat voor soort feest of evenement dan ook heeft te maken met een budget. Het is van belang om tijdens het boekingsproces goed in de gaten te houden dat het beschikbare budget voor het boeken van een act niet overschreden wordt, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Afhankelijk van wat voor soort professionele act je gaat boeken, zullen ook de kosten variëren. Het volgende punt op dit lijstje staat hier in zeer dicht verband mee.

Besteed voldoende aandacht aan alle onderdelen van het contract

Over het algemeen zal een professionele act allereerst met een quote voor een optreden komen, of je nou een goochelaar, een presentatrice, of een karikaturist wil boeken. Hier valt echter vaak over te onderhandelen en dat zou je ook moeten doen. Let daarbij niet alleen op de prijs voor het optreden zelf, maar ook op de aanvullende voorwaarden. Die kunnen variëren van reisvergoedingen en overnachtingskosten tot catering en het betalen voor benodigde uitrustingen. Zorg er in ieder geval voor dat je een goed idee hebt van waar je voor betaalt alvorens een definitief een professionele act te boeken.

Wat Evenses voor je kan betekenen

Het boeken van een act hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor rol de act in kwestie zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een act. Niet iedere professionele act zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt.

Of je nou een romantische bruiloft voor je dochter aan het organiseren bent of midden in de organisatie van de Kerstborrel van dit jaar zit, het kan leuk en verrassend zijn om een professionele act te boeken. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de party planning en we hebben door de jaren heen ontelbaar veel verschillende acts geboekt. Met behulp van de  zoekmachine op onze website kan je alvast beginnen aan je zoektocht, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een act. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de professionele act boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Act boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Bij evenementenbureau Evenses hebben we een breed assortiment aan acts, animatie en artiesten die in te huren zijn voor uw evenement. Zoekt u een vuurshow act, dansshow, goochelaar act of tissue act dan bent u bij Evenses aan het juiste adres.

Act boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of verjaardagsfeest.

Wilt u een act boeken? Neem dan gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder. Of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Bij boekingskantoor Evenses Entertainment bent u aan het juiste adres om een professionele act te boeken voor uw gelegenheid. Zou u graag meer willen weten over het boeken van een van de acts? Lees dan verder in de blog hieronder.