Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Showdanseressen boeken
100% match

Showdanseressen boeken

Waanzinnige dansshows waarvan u versteld zal staan
Showdanseressen & danseressen Professionele showdansers en danseressen die elk soort evenement extra pit geven. In hun creatieve kostuums da...
Lees meer

€ 495 - € 1300
Vuurspuwshow boeken
100% match

Vuurspuwshow boeken

Zet uw evenement in vuur en vlam met deze vuurspuwshow.
Onze vuurspuw demonstratie is een magische show waarbij op de meest spannende wijze de natuurwetten worden overtreden. Van het spuwen...
Lees meer

4,7 (14 Beoordelingen)
€ 575 - € 1250
Tissue act
100% match

Tissue act

De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.
De tissue act combineert acrobatiek, dans en muziek tot een prachtige show. Het is de eye catcher voor u...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 845 - € 1605
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar heeft u o...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 1795 - € 2295
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Show

Komt uw eigen verjaardag eraan binnenkort en wilt u er dit jaar een groot spektakel van maken voor alle aanwezigen? Gaat uw dochter over een paar maanden trouwen en wilt u iets groots organiseren voor die speciale dag? Of organiseren jullie op kantoor dit jaar weer een groot Kerstfeest en zijn jullie nog op zoek naar wat entertainment om het evenement memorabel te maken? Aan de muziek zal u waarschijnlijk al wel gedacht hebben, maar heeft u al overwogen om een leuke show te boeken voor de gelegenheid? Misschien is een professionele goochelaar of waarzegster wel een perfecte aanvulling op de festiviteiten of een indrukwekkende vuurshow?

Door een professionele show te boeken kunt u, wat betreft entertainment, heel veel verschillende kanten op met het feest of evenement dat u gaat organiseren. Van acrobatiek en goochelaars tot vuurspuwers en dansshows, er bestaan shows voor vrijwel iedere gelegenheid die u maar kunt bedenken. Alleen al op onze website kunt u talloze professionele shows vinden met hun eigen unieke elementen. Van verjaardagsfeesten en bedrijfsevenementen tot bruiloften en festivals, door een professionele show te boeken kunt u uw feest of evenement net dat beetje extra geven.

Gezien de grote variatie die er bestaat qua professionele shows die u kunt boeken in Nederland en België is het vaak een goed idee om al min of meer te weten wat voor feest of evenement u gaat organiseren en welk entertainment u daarvoor in gedachten hebt voordat u een show gaat boeken. Om die reden is het ook verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren professional bij het boeken van een show. Zo wijden wij ons bij Evenses al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen en het boeken van live shows. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid aanbod professionele acts voor wie wij door de jaren heen al honderden boekingen hebben verzorgd. Zo weten we precies welke show het beste bij ieder soort feestje past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat u de perfecte show voor uw feest of evenement kunt boeken.

Het boeken van de ideale show voor uw feest of evenement is niet perse moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het over het algemeen wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Niet iedere live show zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u in gedachten heeft. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio aan professionele shows met wie we al jarenlang samenwerken. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat u de perfecte show kunt boeken voor het evenement dat u gaat organiseren. Onze event specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar via het offerteformulier op onze website, per e-mail of telefoon. Als u allereerst zelf eens op verkenning wilt gaan, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties.

show, huren show.jpg

Een live show boeken als spetterend entertainment

Het is zeker een origineel idee om een professionele live show te boeken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren en u kunt er zeker van zijn dat zo'n act van toegevoegde waarde kan zijn voor uw plannen. Dat komt, onder andere, omdat er zoveel verschillende acts bestaan die u kunt boeken voor gelegenheden in Nederland en België. Alleen bij Evenses kunt u al terecht voor honderden verschillende professionele live shows en acts die geschikt zijn voor een hele uitgebreide variatie aan feesten en partijen.

Wat dacht u van een dansshow met professionele tangodansers voor een feestje met als thema Latino America dat u gaat organiseren voor vrienden? Dit zou niet alleen leuk zijn als entertainment voor zowel uw gasten als uzelf, maar het zal ook heel motiverend werken om de aanwezigen de dansvloer op te krijgen. Daar komt nog bij dat zulke professionele dansers ook nog eens tips kunnen geven aan de gasten.

Of stelt u voor hoe indrukwekkend het zou zijn om voor het verjaardagsfeestje van uw zoon een professionele vuurshow te boeken? Door de gasten zo'n unieke combinatie van vuurspel en dans te bieden, kunt u er zeker van zijn dat er nog lang over het feest zal worden nagepraat. Naast de betoverende vlammen en de enorme vuurcirkels kunt u de dansers ook laten vergezellen voor een authentieke vuurspuwer. Zeker voor feesten en evenementen die 's avonds en in de buitenlucht plaats vinden, is dit een show die zonder twijfel indruk zal maken.

Een andere spectaculaire live show die u kunt boeken voor het feest of evenement dat u gaat organiseren is een ensemble van acrobaten. Via Evenses kunt u diverse acrobatische acts boeken, waaronder de Tissue Act, een prachtige show waarbij in de lucht een routine wordt uitgevoerd terwijl de acrobate zich vasthoudt aan doeken, en de Aerial Ring, een andere act hoog in de lucht waarbij een soort hoepel het terrein vormt voor de routine.

Kortom, naar wat voor act u ook op zoek bent, bij Evenses kunnen we u helpen bij het boeken van de ideale show voor uw evenement. Als u een beter idee wilt krijgen van wat wij zoals kunnen regelen voor uw feest, dan kunt u sowieso al eens een kijkje nemen naar ons portfolio op onze website en we helpen u altijd graag met vragen die u zou kunnen hebben omtrent het boeken van een show.

Enkele factoren om op te letten bij het boeken van een live show

Zeker als u nog nooit eerder een professionele live show geboekt heeft voor een feest of evenement dat u zelf gaat organiseren, kan het hele proces soms wat onduidelijk en omslachtig lijken. U wilt natuurlijk een show boeken die past bij het feest dat u in gedachten heeft, zonder dat daarbij het budget dat u daarvoor voor ogen hebt overschreden wordt. Om die reden zetten we hieronder alvast enkele punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens het boeken van een show, zodat u geen fouten maakt die uw feest of evenement negatief kunnen beïnvloeden.

Voer wat onderzoek uit

Aangezien een live show waarschijnlijk heel wat aandacht zal trekken op uw feest of evenement is het verstandig om wat onderzoek te plegen naar de shows die uw interessant lijken alvorens te beginnen met een boeking. Niet iedere live show zal namelijk even goed passen bij de gelegenheid die u voor ogen hebt. Om die reden kat u op onze website uitgebreide profielen vinden van alle live shows die wij voor u kunnen boeken, inclusief reviews van mensen die de shows in kwestie al eens geboekt hebben of van dichtbij aan het werk hebben gezien. Daarnaast doet u er ook goed aan om op het internet alvast eens te zoeken naar video's en ander beeldmateriaal van eerdere optredens van deze shows.

Hou rekening met de locatie

Meer nog dan bij verschillende andere vormen van entertainment, zoals DJ's of acteurs die typetjes spelen, is het bij het boeken van een show belangrijk om rekening te houden met  de locatie van uw feest of evenement. Live shows zullen vaak wat ruimte nodig hebben, zowel qua oppervlak als hoogte. Een vuurspuwer, bijvoorbeeld, kunt u het best niet laten optreden in een volgepakte discotheek zonder podium, terwijl een Tissue Act nood heeft aan een locatie met een bepaalde hoogte. Wees er zeker van dat u dit overlegt met de acts in kwestie.

Hou de aanvullende voorwaarden van het contract in de gaten

Afgezien van de prijs die u betaalt voor de act zelf, is het goed mogelijk dat het contract ook betalingen voor aanvullende voorwaarden bevat. Denk daarbij aan transport, specifieke verlichting, of catering. Dit is op zich niet erg en soms zelfs simpelweg nodig, maar wees er wel zeker van dat u goed weet waar u voor betaalt en waarvoor niet. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan voor, tijdens of na de feestelijkheden.

show huren, huren show, shows, shows.jpg

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

Het boeken van een show hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als u al min of meer weet wat voor soort evenement u gaat organiseren en wat voor rol de act in kwestie zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor uzelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen alvorens te beginnen met het zoeken en boeken van een show. Niet iedere professionele show zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat u in gedachten heeft.

Of u nou een romantische bruiloft voor uw dochter aan het organiseren bent of midden in de organisatie van de Nieuwjaarsborrel van dit jaar op kantoor zit, het kan leuk en verrassend zijn om een professionele live show te boeken. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de party planning en we hebben door de jaren heen talloze verschillende acts geboekt. Met behulp van de zoekmachine op onze website kunt u alvast beginnen aan u zoektocht, terwijl u ook zeven dagen per week terecht kan bij onze event specialisten met vragen omtrent het boeken van een show. U kunt hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, per e-mail of telefoon. Bij Evenses kunt u er vanuit gaan dat we samen met u de professionele show boeken die perfect past bij het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Show huren voor uw bruiloft, verjaardag of feest?  Shows geven een stijlvolle en sfeervolle omlijsting van evenementen wat in uw geheugen blijft hangen. Boekingsbureau Evenses biedt verschillende soorten shows zoals een vuurshow, een dansshow, tissue act en acrobatiek act. De shows vormen een unieke en spectaculaire ervaring voor uzelf en uw gasten. Zo zijn de acts in te huren als kleine intieme shows tot aan shows voor een groot publiek. Maak van uw gelegenheid een feest om nooit te vergeten. De performers weten precies wat ze moeten doen en zullen gegarandeerd kwaliteit leveren.

Show huren voor uw receptie, personeelsfeest of diner.

U kunt voor uw feest een goochelaar, buikdanseres of een steltenloper inhuren, of denkt u meer aan een typetje? Twijfel dan niet om een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen voor één van onze performers. Van het huren van een danseres en een buikdanseres tot aan een presentator, wij helpen u met genoegen.

Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden. Vragen over het inhuren van een vuurspuwer, een sneltekenaar, of een acrobaat, veel is mogelijk. Zoek hieronder de perfecte performer voor uw show.Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar