Show

Komt je eigen verjaardag eraan binnenkort en wil je er dit jaar een groot spektakel van maken voor alle aanwezigen? Gaat je dochter over een paar maanden trouwen en wil je iets groots organiseren voor die speciale dag? Of organiseren jullie op kantoor dit jaar weer een groot Kerstfeest en zijn jullie nog op zoek naar wat entertainment om het evenement memorabel te maken? Aan de muziek zal je waarschijnlijk al wel gedacht hebben, maar heb je al overwogen om een leuke show te boeken voor de gelegenheid? Misschien is een professionele goochelaar wel een perfecte aanvulling op de festiviteiten, of, bijvoorbeeld, een indrukwekkende vuurshow? Lees meer

Onze topaanbevelingen

Now GenerationHiphop dansgroep boeken voor uw bedrijfsfeestHiphop dansgroep boeken voor uw evenementDansgroep boeken voor uw evenement | Evenses.comNow GenerationNow GenerationNow Generation

Now Generation

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Bedrijfsfeest, Feest, Evenement
Categorie:Dansshow

Deze allround dansgroep voegt een dynamische twist toe aan uw feest of openingsevent.

Vanaf
545
Shows: bekijk hier de opties voor de te shows voor uw evenement

 

Door een professionele show te boeken kan je, wat betreft entertainment, heel veel verschillende kanten op met het feest of evenement dat je gaat organiseren. Van acrobatiek en goochelaars tot vuurspugers en dansshows, er bestaan shows voor vrijwel iedere gelegenheid die je maar kan bedenken. Alleen al op onze website kan je talloze professionele shows vinden met hun eigen unieke elementen. Van verjaardagsfeesten en bedrijfsevenementen tot bruiloften en festivals, door een professionele show te boeken kan je jouw feest of evenement net dat beetje extra geven.

 

Gezien de grote variatie die er bestaat qua professionele shows die je kan boeken in Nederland en België is het vaak een goed idee om al min of meer te weten wat voor feest of evenement je gaat organiseren en welk entertainment je daarvoor in gedachten hebt voordat je een show gaat boeken. Om die reden is het ook verstandig om de hulp in te roepen van een ervaren professional bij het boeken van een show. Zo wijden wij ons bij Evenses al jarenlang aan het plannen van feesten, het leveren van entertainment voor allerlei soorten evenementen, en het boeken van live shows. Dankzij deze ervaring beschikken we over een uitgebreid aanbod professionele acts voor wie wij door de jaren heen al honderden boekingen hebben verzorgd. Zo weten we precies welke show het beste bij ieder soort feestje past en die expertise stellen we graag ter beschikking aan onze klanten, zodat je de perfecte show voor jouw feest of evenement kan boeken.

 

Het boeken van de ideale show voor jouw feest of evenement is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het over het algemeen wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Niet iedere live show zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio aan professionele shows met wie we al jarenlang samenwerken. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte show kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren. Onze bookers en entertainment specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je allereerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties.

 

 

 

Een live show boeken als spetterend entertainment

Het is zeker een origineel idee om een professionele live show te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, en je kan er zeker van zijn dat zo'n act van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw plannen. Dat komt, onder andere, omdat er zoveel verschillende acts bestaan die je kan boeken voor gelegenheden in Nederland en België. Alleen bij Evenses kan je al terecht voor honderden verschillende professionele live shows en acts die geschikt zijn voor een hele uitgebreide variatie aan feesten en partijen.

 

Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een dansshow met professionele tangodansers voor een feestje met als thema Latino America dat je gaat organiseren voor vrienden? Dit zou niet alleen leuk zijn als entertainment voor zowel jouw gasten als jezelf, maar het zal ook heel motiverend werken om de aanwezigen de dansvloer op te krijgen. Daar komt nog bij dat zulke professionele dansers ook nog eens tips kunnen geven aan de gasten.

 

Of stel je voor hoe indrukwekkend het zou zijn om voor het verjaardagsfeestje van je zoon een professionele vuurshow te boeken? Door de gasten zo'n unieke combinatie van vuurspel en dans te bieden, kan je er zeker van zijn dat er nog lang over het feest zal worden nagepraat. Naast de betoverende vlammen en de enorme vuurcirkels kan je de dansers ook laten vergezellen voor een authentieke vuurspuwer. Zeker voor feesten en evenementen die 's avonds en in de buitenlucht plaats vinden, is dit een show die zonder twijfel indruk zal maken.

 

Een andere spectaculaire live show die je kan boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren is een ensemble van acrobaten. Via Evenses kan je diverse acrobatische acts boeken, waaronder de Tissue Act, een prachtige show waarbij in de lucht een routine wordt uitgevoerd terwijl de acrobate zich vasthoudt aan doeken, en de Aerial Ring, een andere act hoog in de lucht waarbij een soort hoepel het terrein vormt voor de routine.

 

Kortom, naar wat voor act je ook op zoek bent, bij Evenses kunnen we je helpen bij het boeken van de ideale show voor jouw evenement. Als je een beter idee wil krijgen van wat wij zoals kunnen regelen voor jouw feest, dan kan je sowieso al eens een kijkje nemen naar ons portfolio op onze website en we helpen je altijd graag met vragen die je zou kunnen hebben omtrent het boeken van een show.

 

 

 

Enkele factoren om op te letten bij het boeken van een live show

Zeker als je nog nooit eerder een professionele live show geboekt hebt voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, kan het hele proces soms wat onduidelijk en omslachtig lijken. Je wil natuurlijk een show boeken die past bij het feest dat je in gedachten hebt, zonder dat daarbij het budget dat je daarvoor voor ogen hebt overschreden wordt. Om die reden zetten we hieronder alvast enkele punten op een rijtje om rekening mee te houden tijdens het boeken van een show, zodat je geen fouten maakt die jouw feest of evenement negatief kunnen beïnvloeden.

 

 

 

Voer wat onderzoek uit

Aangezien een live show waarschijnlijk heel wat aandacht zal trekken op jouw feest of evenement is het verstandig om wat onderzoek te plegen naar de shows die jouw interessant lijken alvorens te beginnen met een boeking. Niet iedere live show zal namelijk even goed passen bij de gelegenheid die jij voor ogen hebt. Om die reden kan je op onze website uitgebreide profielen vinden van alle live shows die wij voor je kunnen boeken, inclusief reviews van mensen die de shows in kwestie al eens geboekt hebben of van dichtbij aan het werk hebben gezien. Daarnaast doe je er ook goed aan om op het internet alvast eens te zoeken naar video's en ander beeldmateriaal van eerdere optredens van deze shows.

 

 

 

 

Hou rekening met de locatie

Meer nog dan bij verschillende andere vormen van entertainment, zoals DJ's of acteurs die typetjes spelen, is het bij het boeken van een show belangrijk om rekening te houden met  de locatie van jouw feest of evenement. Live shows zullen, bijvoorbeeld, vaak wat ruimte nodig hebben, zowel qua oppervlak als hoogte. Een vuurspuwer, bijvoorbeeld, kan je het best niet laten optreden in een volgepakte discotheek zonder podium, terwijl een Tissue Act nood heeft aan een locatie met een bepaalde hoogte. Wees er zeker van dat je dit overlegt met de acts in kwestie.

 

 

 

Hou de aanvullende voorwaarden van het contract in de gaten

Afgezien van de prijs die je betaalt voor de act zelf, is het goed mogelijk dat het contract ook betalingen voor aanvullende voorwaarden bevat. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan transport, specifieke verlichting, of catering. Dit is op zich niet erg en soms zelfs simpelweg nodig, maar wees er wel zeker van dat je goed weet waar je voor betaalt en waarvoor niet. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan voor, tijdens, of na de feestelijkheden.

 

 

 

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een show hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor rol de act in kwestie zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen alvorens te beginnen met het zoeken en boeken van een show. Niet iedere professionele show zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt.

Of je nou een romantische bruiloft voor je dochter aan het organiseren bent of midden in de organisatie van de Nieuwjaarsborrel van dit jaar op kantoor zit, het kan leuk en verrassend zijn om een professionele live show te boeken. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de party planning en we hebben door de jaren heen talloze verschillende acts geboekt. Met behulp van de  zoekmachine op onze website kan je alvast beginnen aan je zoektocht, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een show. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de professionele show boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

 

 

 

Show huren voor uw bruiloft, verjaardag of feest?  Shows geven een stijlvolle en sfeervolle omlijsting van evenementen wat in uw geheugen blijft hangen. Boekingsbureau Evenses biedt verschillende soorten shows zoals een vuurshow, een dansshow, tissue act en acrobatiek act. De shows vormen een unieke en spectaculaire ervaring voor uzelf en uw gasten. Zo zijn de acts in te huren als kleine intieme shows tot aan shows voor een groot publiek. Maak van uw gelegenheid een feest om nooit te vergeten. De performers weten precies wat ze moeten doen en zullen gegarandeerd kwaliteit leveren.  

 

 

 Show huren voor uw receptie, personeelsfeest of diner.

 

U kunt voor uw feest een goochelaar inhuren, of denkt u meer aan een typetje? Twijfel dan niet om een vrijblijvende offerteaanvraag in te dienen voor één van onze performers. Van het huren van een danseres en een buikdanseres tot aan een presentator, wij helpen u met genoegen. 

 

Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden. Vragen over het inhuren van een vuurspuwer, een sneltekenaar, of een acrobaat, veel is mogelijk. Zoek hieronder de perfecte performer voor uw show. 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig