Bekende bands

Bekende bandhuren voor uw bruiloft, verjaardag of feest? Evenses heeft een ruim aanbod aan bekende Nederlandse bands. Wilt u een jazzband boeken of juist Nederlandse artiesten huren? Evenses maakt het allemaal mogelijk. De BN’ers vormen een unieke en spectaculaire ervaring voor uzelf en uw gasten. Maak van uw gelegenheid een feest om nooit te vergeten met de beroemde mensen. De performers weten precies wat zij moeten doen en zullen gegarandeerd kwaliteit leveren.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Get Ready! boekenDe Foute 128: Get Ready - Diep (Live bij Q)Get Ready - I Still Love YouGet Ready - DiepGet Ready - Wachten op jou

Get Ready! boeken

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Evenement, Bedrijfsfeest, Feest
Categorie:Bekende bands

Dé boyband uit België, die al twintig jaar niet meer weg te denken is uit de muziekwereld.

prijs op aanvraag
Snollebollekes boeken Snollebollekes - VrouwkesSnollebollekes - SnollebollekeSnollebollekes - Links RechtsSnollebollekes - Op En Neer (Heen En Weer)

Snollebollekes boeken

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Feest, Evenement

Met de carnavalsact Snollebollekes staat iedereen te zingen en te springen op uw feest!

prijs op aanvraag
Bekende band: bekijk hier de opties voor de te boeken bekende band voor uw evenement

 

 

Wanneer u voor uw bruiloft een ongelofelijk feest wil neerzetten met bijvoorbeeld Boston Tea Party of juist een duo als Nick en Simon, twijfel dan niet om een offerteaanvraag in te dienen voor een van onze vocalisten. Van het huren van zangersen zangeressen tot aan drummers en beroemde muziekgroepen, wij helpen u graag. 

 

Bekende bands huren voor een onvergetelijk feest!

 

Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden. Vragen over volkszangers, Belgische muziek, het repertoire van jazz artiesten of de prijs en kosten van het verhuur van onze Nederlandse en Vlaamse bands, alles is mogelijk. Zoek hieronder de perfecte band voor uw gelegenheid.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig