< Terug naar overzicht

Party Animals

Party Animals hebben altijd zin in een feestje. Zij zijn nu te boeken bij Evenses.
vanaf: 
€2475,-
5

Referenties

"De Party Animals=knalde er gelijk in! Onze gasten gingen uit hun dak."
Naldo & Michelle
5
"Top entertainment voor als je een leuk feest wil. Evenses top."
Oldana van Zeist
5
"Gezellige groep artiesten om naar te kijken. Zij wisten de boel op zijn kop te zetten."
Paul Opperdam
5

Party Animals

De Party Animals zijn niet meer weg te denken van podia's zoals clubs en festivals. Elke gelegenheid waar zij komen, gaat het publiek uit zijn dak. Heb jij zin in een echte feestknaller? De Party Animals zijn nu hier te boeken op onze website.

 

Met oud & nieuw 95/96 vond op een feestje in Zuid-Limburg het eerste Nederlandse live optreden van de Party Animals plaats en een stormachtige periode volgde met drie nummer 1 singles, vele top tien hits, clips en albums. De dubbel CD/DVD "Gang Of 4" uit 2004 geeft een prachtig overzicht van de bekenste hits door de jaren heen, inclusief de bijbehorende videoclips op DVD. Nu, zeventien jaar later en meer dan 1000 optredens verder lijkt het of er niets is veranderd. Nog steeds rijden de Party Animals in hun luxe tourbus het hele land door met hun knallende show en hebben ze de harten van een totaal nieuwe generatie feestbeesten veroverd!

 

Maar er is wel degelijk wat veranderd, kleding en uiterlijk zijn van nu en niet van toen. De Party Animals klassiekers worden tegenwoordig gewoon door dj's ingemixed met Nederlandstalige meezingers, billenschuddende R&B hits of komische skihut. Ook de bezetting is met zijn tijd meegegaan - net als een veranderende James Bond met Sean Connery, Roger Moore of Pierce Brosnan is ook de bezetting van de Party Animals dynamisch. In de loop der jaren is er steeds vernieuwd en verjongd. Maar zoals een fan uit de begintijd die tegenwoordig nog steeds regelmatig in de voorste rijen te vinden is een keer heeft gezegd: "Het maakt me niet uit wie er staan, zolang ze het maar goed doen!" - en wie weet is dat wel het geheim achter het aanhoudende succes van de Party Animals.

 

Inmiddels zijn de Party Animals toe aan de "derde generatie". De bezetting bestaat tegenwoordig uit Martijn, fan van het eerste uur en van achter de schermen doorgegroeid naar het podium. Jan, sinds de zomer van 2008 al bij de groep als invaller, werd ontdekt op een feestje in Volendam. Ook Kelvin werd gescout op de dansvloer en de laatste aanwinst is Patrick, die voorgedragen werd door Kelvin. Vroegere groepsleden, zoals Paul, Evert, Patrick, Robert, David en Thijs hebben regelmatig kontakt met de huidige Animals en zijn er zelfs nog wel eens bij - backstage, verstopt in het publiek of incidenteel als eregast op het podium. MC Remsy, Animal van het eerste uur die in 2002/2003 ook een belangrijke bijdrage leverde aan de come-back van de Party Animals geniet tegenwoordig solo veel succes - maar is nooit te beroerd bij te springen als er "een mannetje tekort is".

 

Een ding wat niet is veranderd is dat achter de schermen de regie nog steeds gevoerd wordt door producers Flamman & Abraxas. Sinds zij met hun remix van Technohead's "I Wanna Be A Hippy" Europa veroverden zijn zij nooit gestopt met het maken van hits. Naast alle bekende Party Animals nummers zoals "Have You Ever Been Mellow", "Aquarius" of "Used & Abused ", maakten zij met MC Remsy ook het bekende "Good To Go", stonden zij als Fierce Ruling Diva in 2003 op 1 in de Amerikaanse Billboard met "You Got To Believe" - maar waren zij ook met Jan Rot verantwoordelijk voor de uitglijder van de valszingende tweeling Double Date met "Email To Berlin" op het Nationaal Songfestival in 1999. Nog altijd brengen zij het leeuwendeel van de nacht door in hun studio, waar de afgelopen jaren nieuwe Party Animals knallers als "Life Is Short", "Xanadu" en "Wazzup" uitrolden, de "Good To Go 2005" remix met DJ Maurice en de nieuwste Party Animals single "How Do You Do" die voor de verandering bij een Duitse platenmaatschappij wordt uitgebracht begin 2006. Ook zangeres Suzanne Mangar is een constante faktor. Ze zong "Mellow, "Aquarius", "Whatever" en "Atomic" in de begintijd, maar is nog steeds te horen in "Xanadu" en "Wazzup" Er verschijnen nog steeds regelmatig nieuwe singles in de bekende Party Animals-stijl als "Bad Boys", "Animal Song", "Electricity" en "Do You Want To Hold Me?". Begin 2010 verscheen er een videoclip van de floorfiller "Fight For Your Right" en ook verder dit jaar wordt er nog steeds aan nieuwe tracks gewerkt.

 

De Party Animals onderhouden intensief contact met hun fans, die zichzelf liever "Members" noemen, want zij zijn allemaal lid van de Party Animals website. Bij het schrijven van deze biografie update, begin 2010, telt de website 10.000 leden van wie velen zeer aktief zijn betrokken bij het reilen en zeilen van de Party Animals. Aktieve Members hebben kontakt met de Party Animals, met de producers en met elkaar. Ze reageren op nieuwsartikelen, op elkaars commentaar, ze plaatsen foto's en spreken regelmatig met elkaar af voor landelijke Member Meetings op centrale lokaties. Sommige Members hebben admin rechten waardoor zij ook zelf artikelen schrijven en ingezonden artikelen of foto's kunnen plaatsen, als moderators optreden in de forums en er voor zorgen dat het gastenboek verschoond blijft van reakties met minder gewenst taalgebruik. De Members zitten over het hele land verspreid en bij een gemiddeld Party Animals optreden zijn er daardoor altijd wel zo'n 20 - 30 Members in het publiek te vinden. Via de Members krijgen de Party Animals constant feedback op optredens en nieuwe ontwikkelingen waardoor de Party Animals altijd op de hoogte zijn wat er leeft en wat de fans willen.

 

Het razende succes van de Party Animals is geheel te danken aan de energieke show, de fanatieke producers, de trouwe fans, de enthousiaste discotheken en feestorganisaties die de groep maar blijven boeken en de actieve vrijwilligers die de groep bijstaan. Het feit dat de Party Animals zich niet tot nauwelijks gesteund voelen door radio, TV of geschreven pers lijkt niet in het nadeel van de groep te werken. Integendeel, door het uitblijven van "over-exposure" lijkt het of niemand er genoeg van kan krijgen en worden de Party Animals keer op keer, jaar in jaar uit weer teruggevraagd in clubs, zalen, feesttenten en op evenementen waar het iedere keer weer dolle pret is en "het dak eraf gaat". Martijn, Jan, Kelvin en Patrick zijn enorm gemotiveerd om er altijd een feest van te maken, na 17 jaar is het nog steeds: "P.A. Posse in da place!"

 

Wilt u party animals boeken voor uw bruiloft, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardagsfeest. vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

 

Suggesties voor bij deze act

fotohokje voor huwelijk bedrijfsfeest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer

LED RGB Dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €445,- Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

Typetje Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen. €295,- Lees meer