Bekende DJ

Gaan jullie eindelijk trouwen en ben je op zoek naar dé perfecte manier om alle genodigden helemaal uit hun dak te laten gaan? Komt het jaarlijkse buurtfeest in de zomer er weer aan en willen jullie er een memorabel feestje van maken? Of wordt je zoon binnenkort 21 en wil je hem hiervoor verrassen met een gigantische party buitenshuis? Heb je er wel eens over nagedacht om een bekende DJ te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren? Het boeken van een bekende DJ zou zomaar datgene kunnen zijn dat van een leuk feestje een onvergetelijke happening maakt. Lees meer

Onze topaanbevelingen

ROOG boekenErick -E vs Roog - HousequakeRoog feat. Katie Costello - Born BeautifulSunday Sounds - DJ ROOG | Official Aftermovie

ROOG boeken

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Evenement, Feest, Bedrijfsfeest
Categorie:Nederlandse DJ

ROOG maakt met zijn mix van House, Soulful House, Techhouse een stijlvolle indruk op uw gasten.

prijs op aanvraag
Jay Hardway boekenJay Hardway - Electric Elephants (Official Music Video)Martin Garrix & Jay Hardway - SpotlessMartin Garrix & Jay Hardway - Wizard (Official Music Video)Jay Hardway - Golden Pineapple (Official Music Video)

Jay Hardway boeken

3 Beoordelingen
Geschikt voor:Evenement, Feest, Bedrijfsfeest
Categorie:Nederlandse DJ

Jay Hardway maakt met zijn House geluid uw feest tot een succes!

prijs op aanvraag
Bekende DJ: bekijk hier een selectie van onze bekende DJ's voor uw evenement!

 

Had je nog niet gedacht aan de mogelijkheid om een bekende DJ te boeken voor jouw feest of er zelfs niet bij stilgestaan dat dit wel eens een optie voor jou zou kunnen zijn? Het boeken van een artiest of een bekende DJ is echt niet alleen voorbehouden voor de organisatoren van grote feesten en festivals.  Voor feesten en evenementen in Nederland en België kunnen heel wat bekende DJ's worden geboekt, ongeacht de muziekstijl. Van EDM en hardstyle tot house en authentieke feestmuziek, binnen ieder genre bestaan er wel namen die je gasten bekend voor zullen komen. Dit zorgt er ook voor dat het boeken van een bekende DJ een uitstekende optie kan zijn voor een heel gevarieerd aantal soorten gelegenheden, van verjaardagen en bruiloften tot bedrijfsevenementen en festivals.

Bekend of niet, het blijft natuurlijk wel van belang dat de bekende DJ die je boekt ook goed past bij het feest of evenement dat je gaat organiseren. Zo zorgt Bakermat gegarandeerd voor een knallende clubavond met z'n relaxte EDM sound, maar zal hij nogal tegenvallen als je eigenlijk naar hardcore house op zoek bent. Het is zonde om tijd, moeite, én budget te besteden om een bekende DJ te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor jouw evenement. Om die reden is het over het algemeen wel nuttig om al een idee te hebben van de bekende DJ die je leuk lijkt en het soort muziek dat je graag wil horen op jouw feest, alvorens een bekende DJ te boeken.

Alleen bij Evenses heb je directe toegang tot honderden bekende DJ's die geboekt kunnen worden voor het feest of evenement dat je organiseert. Van meer nationale toppers als Mental Theo en Dave Roelvink tot internationale sterren als Fedde le Grand en Quintino, het aanbod is echt heel uitgebreid. Dat is natuurlijk ideaal voor wanneer je het perfecte feest wil organiseren en daarvoor een bekende DJ wil boeken, al wordt het proces van zoeken en boeken er niet makkelijker op.

Dat wil overigens niet zeggen dat het boeken van een bekende DJ moeilijk hoeft te zijn. Om het gevarieerde aanbod bekende DJ's in Nederland en België echter wat overzichtelijker te maken, is het over het algemeen wel een goed idee om samen te werken met een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen, zeker als het om het boeken van bekende DJ's gaat. Niet iedere bekende DJ zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio bekende DJ's die wij al talloze keren geboekt hebben. Die expertise en die contacten stellen we graag ter beschikking van onze klanten, zodat zij de perfecte bekende DJ kunnen boeken voor het evenement dat zij gaan organiseren.

 

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Je kan zelf ook al op verkenning gaan door met de hulp van de zoekmachine op onze website door de profielen van de beschikbare bekende DJ's te scrollen. Je moet er ook rekening mee houden dat je bij het boeken van een bekende DJ hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met een boekingsagent, een manager, of een andere tussenpartij die optreedt als vertegenwoordiger van de DJ in kwestie. Om die reden stippen we hieronder kort aan wat je zoal kan verwachten van het werken met een tussenpersoon en welke voordelen dit voor jou met zich meebrengt.

 

 

Een bekende DJ boeken: wat is de rol van de agent of manager?

Je gaat een feest of evenement organiseren, je wil dat je gasten zich de gelegenheid nog lang zullen heugen, en je hebt besloten om te gaan kijken naar de mogelijkheden om een bekende DJ te boeken. Dat is absoluut een goed idee en één van de beste manieren om ervoor te zorgen dat er nog lang zal worden nagepraat over het feest dat je gaat organiseren, maar het boeken van een bekende DJ kan nogal wat vragen oproepen, zeker als het de eerste keer dat je een dergelijke boeking gaat doen. Één van de nieuwe ervaringen die je zal krijgen in zo'n geval is het praten en onderhandelen met een vertegenwoordiger van de bekende DJ die je wil boeken. Dit kan een manager of een boekingsagent zijn, en als zij hun werk goed uitvoeren, zorgen zij ervoor dat het contact met de artiest duidelijk en vloeiende verloopt.

 

 

Voor het gemak

Je zou het misschien niet gelijk denken, maar een manager maakt het, als het goed is, een stuk makkelijker voor jou om tot een akkoord te komen met de bekende DJ in kwestie. Stel je voor als de artiest zelf de talloze aanvragen moest behandelen, dan zou het heel makkelijk een enorme chaos kunnen worden. Dankzij de manager kan de DJ zich concentreren op zijn of haar muziek en optredens, terwijl de manager zorgt voor een vloeiende communicatie met geïnteresseerde partijen. Jij dus.

 

 

Ervaring telt

Het komt vaak voor dat bekende artiesten en bekende DJ's worden vertegenwoordigd door mensen die zij al lang kennen. Dat wil zeggen dat je als klant, ondanks het feit dat je niet met de artiest zelf spreekt, in contact staat met iemand die de bekende DJ van jouw keuze goed kent, en weet op wat voor soort evenementen en in welk soort omgevingen hij of zij het liefst optreedt. Deze kennis komt ook zeker van pas bij het plannen van jouw feest en de rol die de DJ daarop moet gaan spelen, aangezien de manager of agent van de artiest je van advies kan voorzien op dit vlak.

 

 

De juiste agent kan je helpen om geld te besparen

Bij Evenses weten we maar al te goed dat de wereld van entertainment een wereld van connecties is. Daarom kan het heel goed zijn dat je zeer variërende prijzen tegenkomt voor dezelfde bekende DJ. Natuurlijk moet je ervan uitgaan dat iedere partij die een artiest vertegenwoordigt hiervoor ook beloond wordt, en dat deze beloning verrekend zit in de prijs die jij uiteindelijk voorgeschoteld krijgt, maar dat wil niet zeggen dat je teveel betaalt. Sterker nog, door met de juiste tussenpersoon in zee te gaan, wat in dezen wil zeggen dat het iemand is die officieel met de artiest samenwerkt, kan de totaalprijs juist lager uitvallen dan wanneer je een bekende DJ zou boeken via een andere partij die misschien een stuk minder bekend is met de artiest.

 

 

Kennis van wat de artiest nodig heeft

Als de bekende DJ die je wil boeken een beetje goed vertegenwoordigt wordt, zal zijn manager of boekingsagent ook precies weten wat hij of zij nodig heeft om op te kunnen treden. Dat komt jou, als organisator, ook goed uit, want dat betekent dat de tussenpersoon waarschijnlijk ook weet waar je, bijvoorbeeld, de juiste versterkers of de nodige lichtinstallaties kan huren. Dit komt zeker van pas wanneer je een evenement organiseert op een locatie die nog grotendeels moet worden uitgerust voor een live DJ act.

 

 

Wat Evenses voor je kan betekenen

Als je een bekende DJ wil boeken in Nederland of België, dan zal je te maken krijgen met heel wat keuze en variatie qua acts en muziekstijlen. Bij Evenses werken we samen met een uitgebreid portfolio van bekende DJ's die geschikt zijn voor optredens op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen. Door een bekende DJ te boeken, geef je jouw gasten een show die ze hoogstwaarschijnlijk nog nooit van dichtbij hebben meegemaakt.

Wij kunnen samen met jou ook een bekende DJ boeken in combinatie met andere muzikale elementen, zoals bijvoorbeeld instrumentale begeleiding op de piano, de gitaar, of de saxofoon, om maar wat voorbeelden te noemen. Of je nou van jullie twintigste trouwdag de “talk of the town” wil maken of de jaarlijkse BBQ op de sportclub wil laten knallen, een bekende DJ zorgt ervoor dat er zal worden nagepraat over jouw feest. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je met de DJ in kwestie een repertoire afspreken waarin ook jouw favoriete nummers zijn opgenomen. Veel van de bekende DJ's waar wij mee samenwerken staan open voor dit soort requests.

Bij het boeken van een bekende DJ is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van dergelijke acts. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en boekingen, en we hebben de afgelopen talloze bekende DJ's geboekt voor klanten van ons. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je ons aanbod verkennen, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een bekende DJ. Je bereikt hen met gemak door het offerteformulier op de website vrijblijvend in te vullen en op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de bekende DJ boeken die perfect past bij het feest of evenement dat je gaat organiseren.

 

Voor meer informatie omtrent speakers huren, het licht en geluid verhuur en de prijzen van de beste dj kunt u conact met ons evenementenbureau opnemen.

 

Bekende DJ boeken voor uw feest, verjaardag of festival

 

Een DJ uit de Nederlandse top boeken? Wij staan altijd voor u klaar om u te adviseren over welke deejay het meest past bij uw feest. Bovendien kunt u een offerte aanvragen, waar de totale kosten in vermeld staan. Evenses werkt met een all-inclusive prijs, zo zijn er nooit onverwachtte kosten achteraf. Boek uw bekende dj en ervaar uw evenement als een avond uitgaan! Bekijk ons complete aanbod van bekende dj's hier. Onderstaand vindt u ook een blog waarin u meer te weten komt over het boeken van een bekende DJ. 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig