Dennis van der Geest boeken

Dennis van der Geest staat bekend om zijn prestaties als topsporter, maar hij heeft ook muzikaal talent. U kunt Dennis als top DJ tegen voordelige voorwaarden boeken bij Evenses. Hij is in te huren voor diverse gelegenheden; uw feest, festival, evenement en bedrijfsfeest.

Dennis van der geest boeken.jpg

Biografie Dennis van der Geest

Al vele jaren is Dennis van der Geest een graag geziene gast op de meest uiteenlopende dance feesten waar hij als DJ een meer dan goede reputatie heeft opgebouwd. Naast gastoptredens initieerde hij ook meerdere zeer exclusieve en drukbezochte feesten die uitermate succesvol zijn ontvangen. Muziek en zijn werkzaamheden als DJ zijn een grote passie, iets wat hem onderscheidt van andere topsporters en vaak in de media brengt. Bedrijfsevenementen worden anders door muzikale “omlijsting”. DJ Dennis van der Geest zijn repertoire keuze is het beste te omschrijven als trendy en uiterst dansbare groovy house en kenmerkt zich verder door drums en vocalen. Eventuele uitstapjes naar ‘gouwe ouwe’ disco worden niet geschuwd wanneer de sfeer daar aanleiding toe geeft. Kortom een repertoire dat toegankelijk is voor een breed publiek dat zin heeft in een goed feest.

Dennis van der Geest boeken

Wilt u Dennis van der Geest boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Dennis van der Geest boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Dennis van der Geest boekingen bekend als een groots feest spektakel.