Fotograaf

Fotograaf boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag? Kijk naar het aanbod hieronder voor de meest artistieke en kwalitatieve fotografen. De fotografen van Entertainmentbureau Evenses zijn geschikt van een huwelijk fotograaf tot aan portretfotografie. Wat is er nou beter dan een van de beste ervaringen van je leven voor eeuwig vastleggen? De fotografen zorgen dat dit op een professionele wijze gebeurt.  Lees meer...

 

Alle fotografen zijn persoonlijk geselecteerd op professionaliteit, ervaring en stijl. Dit door middel van een kennismakingsgesprek en een testshoot, waarbij we alleen de beste fotografen hebben geselecteerd. Hierdoor garanderen wij een professionele, attente fotograaf die een prachtige fotoreportage aan u oplevert na afloop van uw gelegenheid. De foto's worden altijd digitaal geleverd. De fotografen lopen rond tijdens u evenement en zullen zorgen voor de mooiste plaatjes. U kan onze fotografen ook bijvoorbeeld inzetten om foto's te maken van alle gasten bij binnenkomst.

 

Fotograaf boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of receptie

 

Het is ook mogelijk om een videograaf bij Evenses in te boeken. Onze videografen hebben ruime ervaring met het filmen voor verschillende gelegenheden, zoals bedrijfs- en verjaardagsfeesten en zijn gespecialiseerd in het maken van bruilofts-reportages. Standaard werken wij met een compleet pakket, inclusief alle apparatuur, montage en een telefonische intake. Heeft u persoonlijke wensen? Daar houden wij uiteraard graag rekening mee. Heeft u interesse in het boeken van een Evenses fotograaf? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Onze fotografen zijn te boeken in heel Nederland en Belgie, o.a. in Amsterdam, Arnhem, Amersfoort, Breda, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail beschikbaar voor uw vragen over het inhuren van een fotograaf.

Bent u opzoek naar een fotograaf? Bekijk hieronder de mogelijkheden bij Evenses voor een fotograaf en vraag een vrijblijvende offerte aan.
minimaal: