Clown huren

Wordt uw zoontje of dochtertje binnenkort acht en wilt u graag iets speciaals regelen voor het verjaardagsfeestje dat je gaat organiseren? Bent u lid van het buurtcomité dat verantwoordelijk is voor de jaarlijkse straatbarbecue en zijn jullie op zoek naar wat leuks om ook de kleintjes bezig te houden tijdens het feest? Of organiseert u een dag vol plezier en activiteiten in het lokale verzorgcentrum voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, en zou u graag nog een vleugje humor aan het geheel willen toevoegen? Zou het misschien geen leuk idee zijn om een clown te boeken? Lees meer

Onze topaanbevelingen

Clown WolfClown WolfClown WolfClown WolfClown WolfClown Wolf

Clown Wolf

3 Beoordelingen
Categorie:Clown

Clown Wolf is een veelzijdige entertainer die inzetbaar is voor verschillende acts.

Vanaf
395
Clown LachieClown Lachie op uw kinderfeest | Evenses.comClown LachieClown Lachie

Clown Lachie

3 Beoordelingen
Categorie:Clown

Clown Lachie, een clown die weet hoe die iedereen aan het lachen krijgt!

Vanaf
545
Clown inhuren voor uw verjaardag? ✓ Professionele clowns, ballonnen- of schmink clowns in België en Nederland.

 

Nu denkt u misschien dat het boeken van een clown nogal ouderwets is voor kinderfeestjes en evenementen van deze tijd, maar niets is minder waar. Sterker nog, een professionele clown kan van meer toegevoegde waarde zijn voor de gelegenheid dan u denkt. Een goede clown kan normaal gezien heel wat verschillende acts en performances brengen, in hele uiteenlopende scenario's, waardoor het boeken van een clown je talloze opties geeft wat betreft entertainment. Daarnaast zal het voor de aanwezigen ook een originele verrassing zijn, omdat zij normaal gezien niet dagelijks een live show van een clown meemaken. Tenminste, wij nemen aan van niet.

 

Het leuke aan de act van een clown is dat deze heel gevarieerd kan zijn. De meeste professionele clowns hebben verschillende acts onder de knie, zoals bijvoorbeeld goochelen, jongleren, en ballonvouwen. In combinatie met wat leuke danspasjes, feestelijke muziek, en een goede interactie met het publiek is er binnen de kortste keren sprake van een heel spektakel. Reken maar dat zowel de kinderen als de volwassenen op het feest nog een tijdje zullen napraten over de clown die je geboekt hebt.

 

Dit zorgt er ook voor dat je qua type evenement een hele reeks aan mogelijkheden hebt. Van verjaardagen voor kinderen en gezellige buurtfeesten tot feestelijke bedrijfsevenementen en beurzen voor professionals, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een clown boeken die perfect past bij het idee dat jij voor ogen hebt. Wat voor feest of evenement je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een clown geen lach op de gezichten van de aanwezigen tevoorschijn laat komen. Een live voorstelling van een professionele clown kan jouw feestje net voorzien van dat vleugje humor en originaliteit.

 

Als gevolg van de variatie die er bestaat als we het hebben over het boeken van een clown kan het soms wel lastig zijn om te weten welke performance nou het beste zou passen bij jouw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om samen te werken met een ervaren partij als Evenses bij het boeken van een clown. Niet alleen beschikken wij over een uitgebreid portfolio van professionele clowns, maar wij hebben door de jaren heen ook al talloze boekingen voor hen verzorgd. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte entertainment kan boeken voor jouw feest.

 

Naar wat voor soort entertainment u ook op zoek bent, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuze voor jouw feest. Om te beginnen, kunt u al eens een kijkje nemen op onze website. Je kan met behulp van de zoekmachine door de profielen van de clowns in ons aanbod scrollen, onder andere door te filteren op het type feest en het budget dat je kan uitgeven. Daarnaast vind je hier ook een heel aantal reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met, of een show hebben gezien van, de clown in kwestie. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van een clown. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

 

 

Een stukje geschiedenis over de clown

 

De clown, in de zin van een vaak onhandige en soms ook tragische figuur, is al eeuwenlang een veelvoorkomend personage in verschillende soorten entertainment, van straattheater en professionele theaterstukken tot circusclowns en de typische slapstick personages.

Er bestaan heel wat verschillende soorten clowns. Het personage van de moderne clown is vaak een combinatie van onhandigheid en kinderlijk gedrag, en het beschikt over de karakteristieke rode neus, witte make-up op het gezicht, en te grote schoenen en kleren. Dit Auguste-type clown is vaak een grappenmaker en een dwaas, al kan hij soms slim uit de hoek komen, al dan niet om daarna weer iets klunzigs te doen. Dit doet gelijk denken aan de typische clown die je kan boeken voor kinderfeestjes en dergelijke gelegenheden.

Ook in Nederland en België is de clown een algemeen bekend fenomeen en zijn er verschillende clowns die door de jaren heen heel wat bekendheid hebben vergaard. Het bekendste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk Pipo de Clown, zo bekend zelfs dat het woord pipo een synoniem is geworden van het woord clown. Ook Bassie, de komische helft van het duo Bassie en Adriaan en gespeeld door de Nederlandse artiest Bas van Toor, heeft verschillende generaties in ons land aan het lachen gebracht met zijn onhandige gedrag dat Adriaan telkens weer tot wanhoop dreef.

 

 

Enkele tips voor het boeken van een clown

 

Het boeken van een clown is niet ingewikkeld, maar het komt wel van pas om een beetje te weten waar je op moeten letten tijdens het hele proces. Bij Evenses kunnen we je hier perfect mee helpen en we zullen hieronder ook alvast enkele tips op een rijtje zetten.

 

 

Wat kan de clown allemaal?

 

Clown is vaak een verwijzing naar het karakter van het typetje dat gespeeld wordt, als grappig en onhandig personage, maar er bestaat nogal wat variatie wat betreft het entertainment dat clowns kunnen bieden. Zo zijn er, bijvoorbeeld, clowns die kunnen jongleren, clowns die superleuke ballonfiguren kunnen vouwen, en clowns die ook nog eens een paar toffe goocheltrucs kennen. Het is handig om na te gaan wat de clown van jouw keuze allemaal kan bieden en hoe dat de feestelijkheden aanvult.

 

 

Is de clown goed met kinderen?

 

Een clown is vaak een hele leuke aanvulling op een feestje voor (jongere) kinderen. Om die reden is het wel van belang om een beetje een idee te hebben van hoe de clown in kwestie met kinderen omgaat. Het zou goed kunnen dat er online videomateriaal te vinden is van eerdere optredens, terwijl je ook reviews kan opzoeken van mensen die de clown al eens geboekt hebben of bezig hebben gezien. Dat is ook waarom wij op onze website voor al onze clowns verschillende reviews van eerdere klanten laten zien.

 

 

Wat Evenses zoal voor u kan betekenen

 

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een clown geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is vaak wel verstandig om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft het boeken van clowns in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren talloze boekingen voor professionele clowns verzorgd voor hele verschillende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van de clown die ideaal is voor jouw evenement. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

 

 

Alle clowns waar wij mee samen werken zal voor elke gelegenheid een show op maat maken. Vraagt u zich af hoe een clown in uw evenement kan passen, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. Wij zijn 24/7 telefonisch en per mail bereikbaar voor extra informatie over het huren van een clown.

 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig