< Terug naar overzicht

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Wat een originele act! Dit was een super leuke aanvulling op onze bedrijfsfeest! Wij zijn erg tevreden, bedankt."
Rina en Richard Kremer
5
"Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De dames waren vriendelijk, ze deden het goed, precies zoals onze verwachtingen. Toppers!"
Theo Klaassen
4
"Bij de open dag van de school wilde wij dit jaar iets bijzonders kiezen. De nieuw- en oud leerlingen stonden versteld van de bijzondere act met ons logo! "
Dhr. Boelsma - Vellesan College
4
"Vooraf duidelijke communicatie waardoor alles vlot en soepel afgesproken kon worden. Persoonlijk hebben wij een goed gevoel over gehouden aan onze samenwerken, vooral op communicatief vlak waardoor wij Evenses zeker aanraden voor andere bedrijven. Wij hebben een dj, saxofonist en een led show geboekt. Over de kwaliteit van deze 'acts' hebben wij niks te klagen. De gemaakte afspraken werden grotendeels nageleefd waardoor alles erg goed verliep. Intern kregen wij al vragen over de contactgegevens van de dj, aangezien dat erg goed was bevallen onder ons personeel."
Thymo - Nedap
4
"Ik ben enorm goed geholpen door Evenses en de LED POI danseres, was helemaal top, hetpaste goed als entertainment op ons event."
Sabine - Art of People
5

LED Dansshow

Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Maar ook vele theaters, clubs en verjaardagen zijn u voorgegaan bij het boeken van deze bijzondere LED act. Met hun speciale apparatuur maken ze elke show uniek en persoonlijk! Ze combineren dans en LED om zo een mooie act te verzorgen.

 

Ze kunnen allerlei teksten en afbeeldingen laten zien waaronder: merknamen, bedrijfsnamen, logo’s en afbeeldingen van producten. Ook is het mogelijk om huwelijks-, verjaardags- en kerstwensen over te brengen op spectaculaire wijze met deze bijzondere LED Show. Per show passen er gemiddeld 4 teksten en 10 afbeeldingen in de apparatuur. De teksten en afbeeldingen komen allemaal voorbij tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en goed te zien. In overleg met u en indien gewenst worden er afbeeldingen en teksten gekozen welke goed bij het evenement passen. Natuurlijk maakt eigen gekozen afbeeldingen of teksten de LED Dansshow wel uniek. De show kan door één, twee of meerdere artiesten uitgevoerd worden. Een LED dansshow duurt rond de 5 minuten. 

 

Wilt u een LED Danshow boeken voor uw evenement, personeelsfeest of openingsfeest? De act is nu via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met één van onze Event Specialisten. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, VuurshowDeze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!745,-Lees meer
Unieke Robotshow Huren Bedrijfsfeest

Robotshow

Dansshow, Attracties

Robotshow

Dansshow, AttractiesDeze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.575,-Lees meer
Synergy huren huwelijk 1

Dance Show Synergy

Acrobatiek, Dansshow

Dance Show Synergy

Acrobatiek, DansshowDansduo Synergy verzorgt een professionele show op topniveau, te boeken voor uw gelegenheid.495,-Lees meer
vuurshow boeken verjaardag

Fireshow Suitable

Vuurshow

Fireshow Suitable

VuurshowEen spectaculaire avond beleven met de fireshow suitable. 495,-Lees meer