< Terug naar overzicht

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
vanaf: 
€495,-
5

Referenties

"Wat een originele act! Dit was een super leuke aanvulling op onze bedrijfsfeest! Wij zijn erg tevreden, bedankt."
Rina en Richard Kremer
5
"Alles was tot in de puntjes goed geregeld. De dames waren vriendelijk, ze deden het goed, precies zoals onze verwachtingen. Toppers!"
Theo Klaassen
4
"Bij de open dag van de school wilde wij dit jaar iets bijzonders kiezen. De nieuw- en oud leerlingen stonden versteld van de bijzondere act met ons logo! "
Dhr. Boelsma - Vellesan College
4

LED Dansshow

Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeesten en festivals. Maar ook vele theaters, clubs en verjaardagen zijn u voorgegaan bij het boeken van deze bijzondere LED act. Met hun speciale apparatuur maken zij elke show uniek en persoonlijk! Ze combineren dans en LED om zo een mooie act te verzorgen.

 

Zij kunnen allerlei teksten en afbeeldingen laten zien, waaronder merknamen en bedrijfsnamen, logo’s en afbeeldingen van producten, maar ook huwelijks-, verjaardags- en kerstwensen brengen zij op spectaculaire wijze over met deze bijzondere LED Show. Per show passen er gemiddeld 4 teksten en 10 afbeeldingen in de apparatuur. Deze teksten en afbeeldingen zullen allemaal voorbij komen tijdens de show. Elke tekst of afbeelding blijft een aantal seconde hetzelfde zodat het publiek de kans krijgt het te lezen en te zien. In overleg met de klant en indien gewenst worden er afbeeldingen en teksten gekozen welke goed bij het betreffende evenement passen. De show kan door 1, 2 of meerdere artiesten worden uitgevoerd. Een show duurt meestal rond de 5 minuten. 

 

Wilt u het een LED lichtshow boeken voor uw evenement, bruiloft of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en openingsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Zangeres   Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang Een swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres. €645,- Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act! €745,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €295,- Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar Service De smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest €645,- Lees meer