Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de Allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allro...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Natte Visstick
100% match

Natte Visstick

Memetechno revelatie Natte Visstick komt naar jouw feest om de tent af te breken!
Met de toenemende populariteit van de techno scene zijn er ook bepaalde nogal interessante sub genres ontstaa...
Lees meer

prijs op aanvraag
Red Monkey
100% match

Red Monkey

Een volledig verzorgde show van muziek van de 70’s tot en met de muziek van nu!
Red Monkey is een adembenemend coverband dat het publiek meeneemt op een muzikale reis door verschillende gen...
Lees meer

4,4 (10 Beoordelingen)
€ 3495 - € 5590
Build a band
100% match

Build a band

Met build a band stelt u de gewenste formatie samen voor uw gelegenheid!
Bent u op zoek naar een professionele akoestische band die niet alleen zorgt voor live achtergrondmuziek, maar ook ee...
Lees meer

€ 1593 - € 8798
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Festival

Ben je na een lange, lange avond met wat vrienden tot de conclusie gekomen dat jullie een festival moeten gaan organiseren, maar weten jullie eigenlijk nog niet precies hoe dat aangepakt moet worden? Word er ieder jaar een festival voor kinderen georganiseerd in jullie buurt en ben jij komend jaar onderdeel van het organisatiecomité? Of is je oudste dochter misschien helemaal gek van openluchtfestivals en wil je voor haar verjaardag een beetje die typische festivalsfeer nabootsen, compleet met live muziek en foodtrucks? Je had er zelf misschien nog niet aan gedacht, maar is het niet het overwegen waard om samen met ons een festival te boeken?

Festival organiseren

Als je al eens onderdeel bent geweest van de organisatie van een festival, dan weet je dit waarschijnlijk al, maar voor het geval dit de eerste keer is: als organisator van een festival kan er heel veel op je afkomen. Van het regelen van de locatie en het opzetten van alle nodige apparatuur tot het verkopen van tickets en het boeken van entertainment, je bent uiteindelijk voor alles verantwoordelijk. Om die reden bieden wij onze services aan.

Het uitgangspunt voor ons zijn jouw ideeën voor het festival in kwestie. Het is tenslotte jouw evenement. Op basis van wat jij in gedachten hebt, kunnen we samen met jou kijken naar hoe wij als Evenses zijnde van toegevoegde waarde kunnen zijn voor het geheel. Of je nou overweegt om enkele onderdelen van de organisatie of gelijk de volledige organisatie uit handen te geven, voor ons maakt het niet uit. Wij hebben ervaringen met kleine en grote festivals, en ons aanbod bevat enorm veel opties voor allerlei soorten festivals.

Boeken

Het boeken van het ideale festival voor jouw gelegenheid hoeft niet lastig te zijn, maar gezien het brede aanbod in Nederland en België qua opties is het vaak wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van entertainment en party planning. Niet ieder festival zal namelijk even goed overeenkomen bij het evenement dat jij voor ogen hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio van betrouwbare leveranciers van diensten en acts met wij door de jaren heen al op talloze evenementen hebben samengewerkt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte festival kan boeken, precies zoals je het je had ingebeeld.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Je kan altijd bij hun terecht met vragen over het boeken van een festival. Als je wil beginnen met een zelf een kijkje te nemen, dan kan je met de hulp van de zoekmachine op onze website alvast op verkenning gaan. Verder hebben we hieronder, ter vermaak en misschien wel ter inspiratie voor jou, een lijstje van enkele van de populairste festivals ter wereld gezet.

Bekende festivals, festival boeken

Bekende festivals

DJ festival

Sinds de hippie tijd zijn festivals ontstaan en steeds verder gegroeid. In Nederland brak de festival periode officieel aan met het ontstaan van Pinkpop (toen Picknick). Sinds de afgelopen 30 jaar is Dancemuziek voor op een dj festival uitgegroeid tot het grootste culturele exportproduct van Nederland. Hier blinkt Nederland zo enorm in uit doordat een paar Nederlandse dj's wereldberoemd zijn geworden en wereldwijd op verschillende dj festivals hebben gestaan zoals bijvoorbeeld Le Boy. Het laatste jaar voordat corona de pret belemmerde waren er in Nederland maar liefst 1123 muziekfestivals die samen 1244 muziekfestivaledities organiseerden. Dj festivals hebben zeker een grote rol gespeeld binnen deze 1123 muziekfestivals. Bij een dj festival kan je allerlei soorten EDM genres verwachten. Ieder jaar komen er weer meer bekende festivals bij waaronder ook steeds meer dj festivals die potentie hebben op het worden van bekende festivals.

Ter inspiratie: enkele wereldberoemde bekende festivals op een rijtje

Sinds de jaren zestig zijn festivals, en met name muziekfestivals, in een rap tempo heel populair geworden. In de afgelopen twintig jaar heeft er een enorme, wereldwijde groei plaatsgevonden wat betreft omvangrijke bekende festivals die dagen aan een stuk duren voor duizenden en duizenden mensen. Denk daarbij alleen al aan bekende festivals als Tomorrowland, Coachella, en Sziget. Alhoewel het zeker mogelijk is, gaan we er niet van uit dat jij een festival van een dergelijke grootte wil gaan organiseren, maar dat wil niet zeggen dat deze succesverhalen jou niet op goede ideeën voor je eigen evenement kunnen brengen. Wie weet wordt jouw festival wel een bekend festival genoemd door de mensen die naar jouw eigen festival zijn gekomen!

Dj festival dj festival dj festival

Tomorrowland (Boom, België)

Het is misschien een beetje voorspelbaar, maar het leek ons lastig om als Nederlands bedrijf een lijstje van festivals te maken en dan niet te beginnen met EDM DJ festival Tomorrowland. Het Nederlandse entertainment- en mediabedrijf ID&T was namelijk één van de oprichters van de allereerste editie van het bekende festival dat vandaag de dag als één van dé allergrootste en meest indrukwekkende festivals ter wereld bekend staat. Op de verschillende podia hoor je voornamelijk elektronische muziek van de bekendste en populairste artiesten ter wereld. Ondertussen is Tomorrowland zo gigantisch populair geworden dat er jaarlijkse spin-offs worden georganiseerd in Atlanta (Verenigde Staten), Sao Paulo (Brazilië), en Alpe d'Huez (Franse Alpen).

Carnevale di Venezia (Venetië, Italië)

Alhoewel de elektronische muziek de afgelopen decennia als genre sterk gegroeid is, met heel wat EDM en vergelijkbare DJ festivals als resultaat, wil dat niet zeggen dat er geen andere soorten festivals zijn. Sterker nog, eeuwenoude festivals als het Carnevale di Venezia zijn massieve feesten waarbij hele steden en regio's worden betrokken. Het wordt aangenomen dat de eerste editie van dit festival plaatsvond in het jaar 1162, nadat de Republiek Venetië de Patriarch van Aquileia had verslagen. Het is tegenwoordig vooral bekend om de prachtige, uitbundige maskers die men draagt tijdens de feestelijkheden, en om het chique, bijna mythische imago ervan. Mocht je ooit een decadent feestje of festival willen boeken, dan zullen beelden van het oude bekende festival Carnevale di Venezia een rijke bron van inspiratie vormen.

Coachella (Indio, Californië, Verenigde Staten)

De officiële naam van Coachella is Coachella Valley Music and Arts Festival, dus de mensen komen hier niet alleen naar toe ieder jaar om van de muziek te genieten, alhoewel dat wel één van de hoofdredenen is. Logisch ook, aangezien de lineup van Coachella ieder jaar bestaat uit de populairste artiesten van het moment uit hele uiteenlopende genres, van EDM en indie tot pop en hip-hop. Het terrein van het festival biedt echter ook veel plaats aan allerlei kunstwerken, waaronder groepen standbeelden, enorme bewegende kunstinstallaties, en getekende werken. Om deze reden is het festival ook uitgegroeid tot een referentiepunt voor artiesten van over de hele wereld. De combinatie van de vele muziekgenres en de focus op (spraakmakende) kunst maakt van Coachella één van de meest originele en populaire festivals aller tijden, ieder jaar weer.

Burning Man (Black Rock City, Nevada, Verenigde Staten)

Als we het toch over originele bekende festivals hebben, dan kunnen ook gelijk Burning Man in dit lijstje zetten. Om te beginnen is de stad waar het gehouden wordt, Black Rock City in de Amerikaanse staat Nevada, eigenlijk niet echt een stad, maar een tijdelijke opzet middenin de woestijn. Ieder jaar weer is het alternatieve Burning Man hét moment op de kalender voor een wereldwijde community die tijdens het festival samenkomt om te feesten op basis van tien basisprincipes van de community, waaronder radicale zelfredzaamheid, radicale zelfexpressie, en maatschappelijkheid. Om inspiratie en creativiteit op te doen voor het festival dat je zelf wil gaan organiseren, zijn er maar weinig rijkere bronnen dan Burning Man.

Cooper Hill's Cheese-Rolling Festival (Gloucester, Engeland)

Tenslotte een voorbeeld van een vrij bekend festival om aan te tonen dat er werkelijk overal festivals over van alles bestaan. Het hoofdevenement van dit evenement is duidelijk, dat is namelijk het van de heuvel laten rollen van typische ronde Double Gloucester-kazen, waarna de deelnemers achter deze kazen aan rennen. De eerste persoon over de finishlijn aan de voet van de heuvel wint de kaas. Als dit jou nogal dorps in de oren klinkt, dan zit je niet verkeerd, want eeuwen geleden namen enkel de mensen uit het dorp en omgeving deel aan deze race. De afgelopen jaren is het echter een bekend internationaal bekend festival geworden. Dat wordt alleen al onderstreept door het feit dat de laatste jaren de winnaars niet alleen uit Engeland kwamen, maar ook uit landen als Australië, Nepal, en de Verenigde Staten. Zo zie je maar, wees creatief met het eten op je eigen festival, het hoeft niet allemaal per se altijd gelijk op te worden gegeten.

dj festival, festival

Festival Evenses

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als specialist op het gebied van entertainment beschikken wij over een breed aanbod van leveranciers van services en live acts die geschikt zijn voor allerlei soorten festivals, van een buurtfeestje dat vooral voor de kids bedoeld is tot een commercieel festival of bedrijfsfestival waarvoor meerdere acts geboekt moeten worden. Wat voor gelegenheid het ook betreft, bij Evenses helpen we je graag om de ideale opties voor jouw festival te vinden en te boeken. Door een festival te boeken, kan je jouw feest ook helemaal uniek maken, zeker als je van tevoren wat dingen laat personaliseren, zoals, bijvoorbeeld, de zijkanten van de foodtrucks die je graag zou willen boeken, de podia die je nodig hebt voor optredens, of de outfits van de mensen die je moet inhuren.

Festival Organiseren? DJ's, bands, zangers, solisten of zelfs orkesten kunt u bij Evenses boeken voor uw festival. Organiseert u een festival of wilt u een act boeken voor een festival? Zoek dan niet verder voor het boeken van uw favoriete Deejay zoals bijvoorbeeld Le Boy, coverband, bekende zanger als Jaimi Faulkner, Def Rhymz, Team Rush Hour of bekende zangeres! Het is zelfs mogelijk om een vuurshow, een dansshow, een acrobatische show, een stoelmassage, massage, handpan of een handlezeres op uw festival te krijgen via Evenses. Indien u het kleiner aan wilt pakken en een event wilt organiseren voor wat voor een gelegenheid dan ook kunt u ook altijd opnemen met onze event planners om tot een goed besluit te komen.

Dj festival Dj festival Dj festival Dj festival

Alle artiesten die u bij Evenses kan boeken zijn persoonlijk geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, performance en stijl. Zo kunt u er zeker van zijn dat de act een waardige toevoeging aan uw festival zal zijn. De artiesten zijn geschikt om op muziekfestivals, zomerfestivals, beurzen en meer te spelen! Als u het aan ons meldt kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt dan bijvoorbeeld ook een thema voor uw evenement kiezen en dan kunnen wij hier de boekingen op uitzoeken. De festival artiesten die u kunt huren zullen (indien nodig) alle benodigdheden zelf verzorgen. Zoals de DJ apparatuur, geluidstechniek en eventueel een kostuum et cetera.

Festival: DJ, band, vuurshow of zanger boeken

Zorg overigens graag wel dat u al uw wensen van tevoren bij ons meldt. Zo weten wij en de artiesten wat we moeten regelen en weten we welke artiesten we kunnen voorstellen voor uw festival. Om zo een festival te organiseren die niemand meer zal vergeten!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, Wij zullen u dan helpen in het boeken van de DJ, artiest of act voor uw festival.bekenWat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar