Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Pianist - The Piano Man
100% match

Pianist - The Piano Man

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.
Deze getalenteerde muzikant is een zeer veelzijdig en veelgevraagd pianist. Hij is niet alleen pianist, maar ook componist...
Lees meer

4,9 (46 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
LIME
100% match

LIME

Ben je opzoek naar een Muzikant die jouw event naar een hoger niveau tilt? Boek dan LIME bij Evenses Entertainment! Lees meer

4,8 (11 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Handpan

Mystiek, harmonieus en genezend. Zo worden de klanken van het Zweedse instrument genaamd een handpan genoemd. Samengebonden met de stress verlichtende krachten van de handpan, is het echt een waardevol instrument.

Wat is een handpan?

Een handpan of een pantam, is een muzikaal instrument dat werd uitgevonden door de Zwitserse artiesten Felix Rohner en Sabrina Schärer. Ze maakten een instrument uit een steelpan en vernoemde het hang (hand in het Bern Duits) wat wij nu als de handpan kennen. Later startte ze een bedrijf genaamd PANart en kregen ze zoveel vraag ernaar dat ze uiteindelijk meer vraag dan aanbod hadden. Hierdoor hadden ze het idee om hun klanten motivatiebrieven te laten sturen waaruit hun kozen wie er naar Zwitserland mocht om les te krijgen over de handpan en de geschiedenis. Een echte handpan is dus erg moeilijk te verkrijgen en de artiesten die het kunnen bespelen, zijn echte professionals die erin hebben verdiept.

Handpan werking

Naast het muzikale gedeelte, is een handpan ook goed voor uw fysieke en mentale gezondheid. Het instrument wordt namelijk gebruikt bij geluidstherapie. Dit komt door de frequenties, vibraties en de resonantie van de handpan dat effect kan hebben om stress, angst en andere mentale klachten te verlichten. We horen namelijk niet alleen met onze oren, maar ons lichaam voelt in werkelijkheid de muziek door vibraties. Doordat de handpan een van de weinige instrumenten is die de 1:2:3 frequentie verhouding aanhoudt, wat betekent dat er in elke muzikale noot 3 frequenties zitten, heeft het een werkend effect op onze mentale gezondheid. Ons brein houdt namelijk van het vereenvoudigen van frequentie verhoudingen en hierdoor heeft de handpan een kalmerend effect op ons. Dit is ook een reden waarom handpannen gebruikt worden voor meditatie en spirituele sporten zoals yoga.

Handpan muziek

handpan handpans handpan boeken.jpg

Natuurlijk is het belangrijkste bij een handpan de muziek. Muzikanten die professioneel handpan kunnen spelen, zijn echte artiesten die alles weten over het instrument en ook echt passie ervoor hebben. Deze passie kunt u merken door de prachtige muziek die hun laten horen. De klanken zijn kalmerend, vredevol en harmonieus met mens en natuur en samen met de krachtige effecten voor uw en uw gasten hun gezondheid, is de handpan echte toevoeging voor uw gelegenheid. Laat de handpan zijn magische klanken en krachten te werk gaan en ervaar de magie van het instrument met al uw gasten.

Handpan artiesten boeken

Wilt u een handpan boeken? Bij Evenses hebben wij voor u de beste Nederlandse handpan artiesten voor u klaar staan. Wilt u een duo die samen de mooiste muziek creëren?

Duo boeken
Wij hebben voor u de handpan brothers. Hun muziek wordt beschreven als hypnotisch en opwekkend en zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze improviseren namelijk met hun muziek, waardoor elk evenement geschikt is hiervoor. Zelfs kunnen ze, wanneer er wens is, de krachten en werking van de handpan zelf uitleggen na hun optreden zodat u niet alleen wegloopt met tevredenheid over de muziek, maar ook kennis heeft over het instrument.

Solist boeken
Of heeft u liever een solist? Zoek dan niet verder want Evenses bied Aphrodite die met haar passie en kennis iedereen sprakeloos maakt. Aphrodite heeft haar naam te danken aan de Griekse godin Aphrodite die bekend staat als de godin van schoonheid en liefde. Net als de Griekse godin, zal deze Aphrodite haar liefde en haar schoonheid laten zien door middel van de mooiste muziek met haar handpan. Haar muziek is perfect voor achtergrond muziek bij een bedrijfsfeest, borrel of bruiloft, maar is ook geschikt voor andere gelegenheden.

Bij Evenses kunt u:Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar