Fotohokje huren

Fotohokje huren is een leuke extra optie voor uw bruilfot, personeelsfeest of evenement. Met een fotohokje kunt u uw evenement weer net iets specialers maken en een herinnering meegeven aan uw gasten. Ook kunt u de foto's bewaren om er een gastenboek van te maken. Wij bij Evenses Entertainment hebben verschillende soorten fotohokjes, voor kleine en voor grote evenementen. Denkt u hier bij aan een standaard fotohokje, een LED photobooth of een fotohokje helemaal gepersonaliseerd naar uw wens. Kijk gerust rond naar de mogelijkheden bij ons op de website of stel uw vraag aan één van onze Event Specialisten.

 

Iedereen wilt graag dat zijn of haar feest memorabel blijft en dan kan een fotohokje natuurlijk niet ontbreken op uw gelegenheid. Foto's of video's zijn tegenwoordig ook niet weg te denken bij een evenement, en met een fotohokje kunt u samen met uw vrienden of familie de leukste herinneringen vast leggen. Samen gekke bekken trekken, of elkaar aankleden met verschillende attributen. Het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen in het fotohokje. En dit zorgt weer voor de leukste en spontaanste foto's die uw gasten gelijk mee kunnen nemen. De fotohokjes printen namelijk gelijk ook de foto's uit. Zo krijgen uw gasten een blijvende herinnering van uw evenement of feest mee. Achteraf sturen wij u altijd de foto's nogmaals digitaal toe, zodat u ook een blijvende herinnering heeft. Het is natuurlijk ook leuk om een videoboodschap voor het bruidspaar of collega achter te laten. Een fotohokje kan dit echter niet, maar geen nood! Hier hebben wij ook een oplossing voor, namelijk een video gastenboek. Met een video gastenboek kunt u een leuk bericht of een persoonlijk boodschap meegeven aan het pas getrouwde stel of aan uw collega's. Daarnaast is het ook heel leuk om een fotohokje en een video gastenboek te combineren. Wat een fotohokje zo uniek maakt is dat het een blijfende herinnering met zich mee brengt en het staat ook nog eens goed op uw evenement of bruiloft. Daarnaast kunt u de fotostrips die uit het fotohokje komen helemaal naar uw wens laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan uw (bedrijfs) logo of uw namen als net getrouwd koppel met een mooie roos. Zo maakt u herinnering aan het fotohokje weer net iets unieker. Ook bieden wij onze fotohokjes aan in combinate met live entertainment, hiervoor verwijs ik u graag door naar één van onze pakketen.

 

Fotohokje huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement?

 

Bent u geïnteresseerd om één van onze fotohokjes te huren? Kijk hieronder naar onze selectie of vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder met uw vragen om een fotohokje te huren.

Bekijk hier al onze fotohokjes en andere foto en video mogelijkheden

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

fotohokje huren evenement 0
Photobooth LED
De mooiste herinneringen aan uw evenement!
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
9049190817
Sweet Prints
Deze 3D snoep printer is een echte eye-catcher en zorgt voor een unieke belevenis
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
goedkoop fotohokje huren
Fotozuil
De mini photobooth is dé oplossing voor iedere gelegenheid in een compacte ruimte.
Vanaf:
375,-prijs op aanvraaga
Fotohokje boeken bruiloft feest
Fotohokje huren
Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.
Vanaf:
545,-prijs op aanvraaga
Fotobuzz1 5
Fotobuzz
Een ouderwets Volkswagen busje zorgt voor de origineelste foto's! Eenvoudig boeken bij Evenses
Vanaf:
645,-prijs op aanvraaga
Selfie Spiegel
Selfie Spiegel
De selfie spiegel is meer dan alleen foto's maken!
Vanaf:
575,-prijs op aanvraaga
Green Screen Booth Boeken Bedrijfsfeest
Green Screen Booth
Maak uw eigen persoonlijke herinnering met deze Photobooth! Te boeken bij Evenses.
Vanaf:
595,-prijs op aanvraaga
fototrailer
Fototrailer
Een trailer als foto hokje erg leuk voor je buitenevenement nu te boeken!
Vanaf:
595,-prijs op aanvraaga
fotohokje met branding boeken
Branded Photobooth
Prachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw bruiloft, feest of evenement.
Vanaf:
545,-prijs op aanvraaga
foto spiegel evenses
Foto Mirror
Spiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?
Vanaf:
545,-prijs op aanvraaga