Fotohokje huren

Gaan jullie over een paar maanden trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een manier om jullie gasten een leuk aandenken te geven van jullie onvergetelijke dag? Sta je binnenkort met je bedrijf op een grote beurs en wil je graag dat bezoekers jouw stand onthouden? Of komt de verjaardag van je dochter er binnenkort aan en heb je het gevoel dat er nog wat ontbreekt om er helemaal een speciale dag van te maken? Is het boeken van een fotohokje misschien geen supergoed idee? Lees meer

Onze topaanbevelingen

Fotohokje, goedekope photobooth en leuke foto booth props te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement! Bekijk hieronder onze selectie en vraag een offerte aan voor uw favoriet.

 

Zelfs als je nog nooit op een feest of evenement bent geweest waar een fotohokje stond, heb je hoogstwaarschijnlijk wel een goed beeld van wat een fotohokje precies is. De kans is namelijk groot dat je er wel eens eentje hebt zien staan in winkelcentra of op treinstations. Een fotohokje, soms ook wel fotoautomaat genoemd, is een automaat of een kleine kiosk waarin je foto's kan laten maken. Dergelijke kiosken in openbare ruimtes werken op basis van muntinworp, waarbij de genomen foto's direct worden afgedrukt na het inwerpen van een (Euro)munt.

 

Als we het echter hebben over het boeken van een fotohokje voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, dan hebben we het natuurlijk niet over een fotohokje dat met munten werkt. In zo'n geval hebben we het over fotohokjes waar je gasten onbeperkt foto's kunnen laten maken zonder munten nodig te hebben. De laatste jaren is het boeken van een fotohokje erg populair geworden op feesten en evenementen in Nederland en België. Van verjaardagen en bruiloften tot festivals en bedrijfsevenementen, een fotohokje kan een hartstikke leuke toevoeging zijn aan een hele waaier van verschillende gelegenheden.

Dat komt, onder andere, door de veelzijdigheid van fotohokjes. Naast het feit dat het gewoon leuk is om met vrienden of collega's een beetje gek te staan te doen voor de camera, desnoods inclusief enorme brillen, bizarre pruiken, en andere attributen, kan je een fotohokje vaak ook laten personaliseren. Door, bijvoorbeeld, de kleuren van de buitenkant van het fotohokje aan te laten passen aan de locatie van jouw evenement wordt het een perfecte aanvulling op de feestelijkheden. Je kan zelfs de foto's laten printen op gepersonaliseerd papier, bijvoorbeeld met de naam van je jarige zoontje of het merk van je bedrijf erop gedrukt.

 

Het boeken van een fotohokje voor jouw feest of evenement is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod fotohokjes die wij al op talloze feesten en evenementen hebben neer laten zettten, soms zelfs inclusief professionele begeleiding. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte fotohokje kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

 

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen, uitleggen wat een fotohokje precies is en waarom het zo leuk kan zijn om er eentje te boeken voor jouw feest of evenement.

 

 

Wat bedoelen we met een fotohokje?

Zoals we al eerder schreven, hebben we het over fotohokjes zonder muntinworp wanneer we het hebben over het boeken van een fotohokje voor op een feest of evenement. Deze fotohokjes voor particulieren zijn echter wel regelrecht gebaseerd op de klassieke fotohokjes die al langer deel uitmaken van het straatbeeld in verschillende ruimtes in Nederland en België, evenals in de rest van de wereld.

 

 

Waarom is het leuk om een fotohokje te boeken?

Een fotohokje boeken kan de perfecte manier zijn om wat entertainment toe te voegen aan het feest of evenement dat je gaat organiseren. Daarnaast is het ook bij uitstek ideaal om je gasten een leuk aandenken mee te geven. Voor het geval je nog niet overwogen had om een fotohokje te boeken, zetten we hieronder enkel goede redenen ervoor op een rijtje.

 

 

Het is entertainment dat je kan personaliseren

Om te beginnen kan het fotohokje zelf vaak gepersonaliseerd worden. Voor een romantische bruiloft kan je het, bijvoorbeeld, uitdossen met wit papier en rode rozen, terwijl je voor een kinderfeestje het fotohokje vol met slingers en ballonnen kan hangen. Je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Daar komt nog bij dat je ook het fotopapier kan laten personaliseren. Dat wil zeggen dat je het papier waarop de foto's worden afgedrukt voorzien wordt van, bijvoorbeeld, jullie namen en de datum van jullie bruiloft, of de naam en het merk van je bedrijf. Daarmee komen we ook gelijk op onze volgende punt...

 

Een perfect aandenken aan een leuk feest

Door een fotohokje te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, geef je mensen ook de kans om een leuk souvenir over te houden aan de gelegenheid. Je gasten kunnen zich vermaken in het fotohokje door allerlei grappige, romantische, en rare foto's te laten maken van henzelf en hun vrienden en familie. Deze worden daarna afgedrukt op gepersonaliseerd fotopapier en zo neemt iedereen gelijk een persoonlijk aandenken terug mee naar huis. Daarnaast kan je er ook nog voor zorgen dat alle genomen foto's online komen te staan, zodat je gasten later alsnog hun foto's kunnen opzoeken en afdrukken, als ze willen.

 

Je kan de pret nog verder aanmoedigen

Met het boeken van een fotohokje garandeer je heel wat pret voor je gasten, maar je kan nog een stapje verder gaan. Zonder veel moeite kan je voor de foto's ook verschillende grappige items beschikbaar stellen voor je gasten, zoals bijvoorbeeld nepsnorren, komische brillen, en rare pruiken. Op die manier kunnen de mensen helemaal los gaan en van zichzelf de allergekste foto's laten maken.

 

 

 

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Net zoals er verschillende types footgrafen bestaan, krijg je ook te maken met heel wat keuze op het gebied van fotohokjes om te boeken. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod fotohokjes die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Bij het boeken van een fotohokje is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van dergelijk entertainment. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en entertainment, en we hebben door de jaren heen al talloze keren de boekingen van fotohokjes voor onze klanten verzorgd. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je ons scala aan fotohokjes al eens rustig bekijken, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een fotohokje. Je kan hen bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou het fotohokje boeken dat perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

 

 

Photobooth huren?

 

Een fotohokje huren is een leuke extra optie voor uw bruiloft, personeelsfeest of evenement. Met eenfotohokje kunt u uw evenement weer net iets meer speciaal maken en een herinnering meegeven aan uw gasten. Ook kunt u de foto's bewaren om er een gastenboek van te maken. Wij bij Evenses Entertainment hebben verschillende soorten fotohokjes, voor kleine en voor grote evenementen. Denkt u hier bij aan een standaard fotohokje, een LED photobooth of een fotohokje helemaal gepersonaliseerd naar uw wens. Kijk gerust rond naar de mogelijkheden bij ons op de website of stel uw vraag aan één van onze Event Specialisten.

 

Iedereen wilt graag dat zijn of haar feest memorabel blijft en dan kan een fotohokje natuurlijk niet ontbreken op uw gelegenheid. Foto's of video's zijn tegenwoordig ook niet weg te denken bij een evenement, en met een fotohokje kunt u samen met uw vrienden of familie de leukste herinneringen vast leggen. Samen gekke bekken trekken, of elkaar aankleden met verschillende attributen die worden geleverd bij het fotohokje en photobooth. Het wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen in het fotohokje of photobooth. En dit zorgt weer voor leuke en spontane foto's die uw gasten gelijk mee kunnen nemen. De fotohokjes printen gelijk ook de foto's uit. Het is natuurlijk ook leuk om een videoboodschap voor het bruidspaar of een collega achter te laten. Een fotohokje kan dit echter niet, maar geen nood! Hier hebben wij ook een oplossing voor, namelijk een video gastenboek. Met een video gastenboek kunt u een leuk bericht of een persoonlijke boodschap meegeven aan het pas getrouwde stel of aan uw collega's. Daarnaast is het ook heel leuk om een fotohokje en een video gastenboek te combineren. Wat een fotohokje zo uniek maakt is dat het een blijvende herinnering met zich mee brengt en het staat ook nog eens goed op uw evenement of bruiloft. Daarnaast kunt u de fotostrips die uit het fotohokje komen helemaal naar uw wens laten personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan uw (bedrijfs-) logo of uw namen als net getrouwd koppel met een mooie roos. Zo maakt u herinnering aan het fotohokje weer net iets unieker. Ook bieden wij onze fotohokjes aan in combinate met live entertainment, hiervoor verwijs ik u graag door naar één van onze pakketen.

 

Fotohokje huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement?

 

Bent u geïnteresseerd om één van onze fotohokjes te huren? Kijk hieronder naar onze selectie of vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan voor een fotohokje of photobooth. Mocht u nog vragen hebben? Neem dan contact op met één van onze Event Specialisten, zij helpen u graag verder met uw vragen om een fotohokje te huren.

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig