Polaroid fotograaf boeken voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, borrel? U kunt een polaroid fotograaf huren bij Evenses. Polaroids zijn terug van weggeweest! Niet gek, want een polaroid foto zorgt voor een tastbare herinnering van uw evenement.

 

Onze professionele polaroid fotografen lopen met een polaroid camera rond op uw evenement en zullen foto's maken van uw gasten. Over het algemeen is dit een groot succes, wie wil er nou geen herinnering van uw gelegenheid?! 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden met een polaroid fotograaf inhuren. Er kan keuze gemaakt worden tussen Polaroid Square, Polaroid Snap en Polaroid Mini. 

- Bij Polaroid Square zijn de polaroids van groot formaat. Digitaal nasturen van de foto's is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een polaroid frame op de polaroids te plaatsen (een logo die op de foto afdrukken kan worden geplaatst). 

- Bij Polaroid Snap zijn de polaroids van klein formaat. Digitaal nasturen van de foto's is mogelijk. 

- Bij Polaroid Mini zijn de polaroids van klein formaat. Het mogelijk om een polaroid frame op de polaroids te plaatsen (een logo die op de foto afdrukken kan worden geplaatst). 

 

Wilt u de Polaroid Fotografie boeken voor uw feest, evenement, festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.