Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 595 - € 895
Bruiloft foto- en videograaf Dyon
100% match

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Dyon maakt prachtige foto's van uw bruiloft en trouwdag zodat u deze dag echt niet meer vergeet
Een prachtige fotoreportage van uw huwelijk. Trouwfotograaf Dyon brengt uw bruiloft, ceremonie ...
Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
€ 1295 - € 2330
Fotograaf Cecile
100% match

Fotograaf Cecile

Cecile maakt prachtige foto's met een stoer randje.
Fotograaf Cecile focust zich vooral op bruidsfotografie, maar is ook te boeken voor evenementen en bedrijfsfeesten. Haar fotografiestijl la...
Lees meer

5 (7 Beoordelingen)
€ 1100 - € 1980
Coronaproof fotozuil
100% match

Coronaproof fotozuil

Met deze fotozuil kunt u geheel coronaproof sfeervolle foto's maken tijdens uw gelegenheid.
Op iedere gelegenheid zijn foto's van toegevoegde waarde en ontzettend leuk voor u en uw gasten. Nu...
Lees meer

5 (4 Beoordelingen)
€ 450 - € 1125
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Foto & Video

Foto & video boeken voor uw bruiloft, verjaardag of feest?

Foto's en video's geven een mooie herinneringen aan uw bruiloft, verjaardag, diner en personeelsfeest. Boekingsbureau Evenses biedt verschillende mogelijkheden om uw evenement op foto en video vast te leggen. De foto's en video's vormen een unieke en warm aandenken voor uzelf en uw gasten. Onze fotografen zijn geselecteerd door ons, wat betekend dat het professionele fotografen zijn die prachtig werk afleveren. Van polaroid fotografie tot een foto trailer. Maak van uw gelegenheid een feest om niet te vergeten. De specialisten op het gebied van foto & video weten precies wat ze moeten doen en zullen voor u een mooie herinnering vastleggen.

Foto & video inhuren voor uw receptie, personeelsfeest of diner

Bij Evenses zijn er veel verschillende mogelijkheden. Neem nu contact op met een van de specialisten over foto & video om alle mogelijkheden te bespreken.

Fotograaf voor foto en video

Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw gelegenheid? Onze fotografen zijn geselecteerd oor ons, wat betekend dat het professionele fotografen zijn die prachtig werk afleveren. We hebben ook nog een mooie selectie van bruidsfotografen, bedrijfsfotografen en videografen.

Videograaf voor foto en video

Het is natuurlijk leuk om foto's als herinnering te hebben aan een speciale dag, maar wat ook voor een leuk aandenken zorgt is een video. We hebben professionele videografen beschikbaar die een prachtige film kunnen maken van uw evenement. Deze wordt volledig bewerkt naar u opgestuurd zodat u deze altijd kunt bewaren.

Polaroid fotograaf

Naast een fotograaf is het ook mogelijk om een polaroid fotograaf in te huren. Polaroid fotografie is een leuk aandenken omdat dat foto's direct uit de camera komen en daardoor meegenomen kunnen worden door de gasten. Hierdoor worden blijvende herinneringen meegegeven.

Fotohokje

Een andere leuke toevoeging op uw evenement is een fotohokje. Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden voor. Als u denkt aan een fotohokje is het mogelijk om een LED fotohokje in te huren, of een fotozuil. Het ligt er net aan wat u beter vindt passen bij uw evenement. Wellicht heeft u toch meer interesse in een foto trailer, bij ons is alles mogelijk!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar