Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kunnen worden meegenomen.

U kunt zelf het bericht bepalen dat onder de foto's wordt geplaatst. Hierop kan ook uw logo komen te staan. Dit vragen wij u tot uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw gelegenheid aan ons door te geven. Tevens kunt u de kleur bepalen van het fotohokje. Het is ook mogelijk meerdere kleuren te laten rouleren.

Tijdens het evenement is er altijd een medewerker aanwezig om u te helpen. Uiteraard zijn wij ruim van tevoren aanwezig om het fotohokje op te bouwen. Het fotohokje is 2 meter breed, 1,25 meter diep en 2 meter hoog. Omdat alles uit losse onderdelen bestaat kan alles zelfs een trap op of een lift in.

Gedurende vier uur kunnen er onbeperkt foto's worden afgedrukt. Indien u het fotohokje langer wilt huren kan een extra uur bijgeboekt worden, vraag ons naar de mogelijkheden. Er komen accessoires, zoals hoedjes en brillen mee om de foto's nog leuker te maken.

U heeft twee keuze opties voor het afdrukken van de foto's. U kunt kiezen uit drie of vier foto's per pagina, eigen kleur en een persoonlijke tekst of logo.

Keuze 1: drie foto's per pagina, hierbij heeft u de keuze om de foto te knippen zodat er twee losse fotostrips ontstaan. U kunt er bijvoorbeeld één in het gastenboek plakken en één meegeven aan de gast.

Keuze 2: de foto heeft één grote foto en drie kleinere foto's.

Graag ontvangen wij uw wensen over de tekst voor op de foto, lettertype en kleur van de letters of uw logo.

*Definitieve prijs is afhankelijk van transportkosten, tijdsduur van de huur photobooth en het btw-tarief. Wij maken graag een offerte op maat voor u.