Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres- pianiste Vicky
100% match

Zangeres- pianiste Vicky

Vicky maakt uw ceremonie of receptie compleet met haar stem!
Zangeres- pianiste Vicky is gepassioneerd door zang en piano. Vanaf haar achtste volgde ze muziekschool, en van kleins af aan sto...
Lees meer

4,7 (9 Beoordelingen)
€ 895 - € 1700
Zangeres-Pianiste Cim
100% match

Zangeres-Pianiste Cim

Cim brengt met haar prachtige stem fijne en sfeervolle nummers op uw gelegenheid!
Bent u op zoek naar een zangeres - pianiste wie sfeervolle muziek kan brengen tijdens uw gelegenheid? Dan ben...
Lees meer

4,7 (8 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Bruiloft pianist
100% match

Bruiloft pianist

Deze zanger-pianist zet zich met toewijding en enthousiasme in bij uw gelegenheid
In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met...
Lees meer

4,7 (8 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Receptie

U wilt een receptie organiseren , maar hebben jullie al nagedacht over wat er nu komen gaat? Uw bedrijfsreceptie of bruiloftsreceptie organiseren kost veel tijd, er moet van alles bedacht, besloten en geregeld worden om uw receptie succesvol te laten verlopen.. Bij Evenses kunt u dit gemakkelijk op één plek doen, of u kunt het allemaal uitbesteden aan een van onze eventmanagers.  Wij van Evenses helpen u graag om uw dag onvergetelijk te laten worden en uw receptie met veel vermaak te kunnen omlijsten. Wij hebben voor u een checklist opgesteld met keypoints voor het organiseren van een receptie.

Een receptie kan ook uiteraard na een congres plaatsvinden. Vaak hebben de gasten na bijvoorbeeld een congres de behoefte aan iets luchtigs na een lange zit. Hier kunnen de artiesten van Evenses ook goed op inspelen met echt typische achtergrond of voorgrond muziek voor tijdens uw receptie.

Voorafgaand

Allereerst zijn er de zaken die wij niet voor u regelen zoals een budget voor uw bruilofts- of bedrijfsreceptie, uw droomlocatie, uitnodigingen en een datum. Wel kunnen wij aanraden om een datum te kiezen die positieve assosiaties voor jullie meebrengt. De datum optijd vaststellen zorgt ervoor dat uw gasten ook optijd genotificeerd worden en kunnen zorgen dat zij er bij zijn. Desalniettemin is het dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste artiest uw receptie prachtig muzikaal kan komen omlijsten. Bent u toch meer geïnteresseerd in een act voor tijdens uw bedrijfs- of bruiloftsreceptie, ook Evenses kan dit voor u verzorgen.

Tip #1: Decoratie

Om de sfeer in de goede richting te sturen is decoratie erg belangrijk. Wat wilt u uitdragen naar uw gasten? Wilt u een romantische sfeer of juist stoer en edgy? Versier de feestlocatie geheel naar smaak om uw dag nog memorabeler te maken. Voor een bedrijfsreceptie is het waarschijnlijk belangrijker om het meer casual te houden of juist heel erg chique. Ook kan decoratie handig zijn om uw gasten te laten zien waar zij heen moeten. Door bijvoorbeeld slingers op te hangen of leuk versierde borden te plaatsen! Een champangetoren zou bijvoorbeeld een uniek idee zijn om uw gasten te voorzien van een borrel en tegelijkertijd te voorzien van mooie chique decoratie.

Tip #2: Ontvangst

Dan het moment dat uw gasten aankomen bij de deur. Iedereen is blij en heeft zin in een leuke dag. Als er dan ook nog een vriendelijke hostess bij de deur staat, kan het humeur van uw gasten niet meer stuk. De hostess begeleid uw gasten naar hun plaats tijdens uw receptie of zorgt ervoor dat alle gasten voorzien worden van een lekkere borrel of hapjes tijdens uw receptie. Bent u opzoek naar een gastheer met humor, voor uw bedrijfsreceptie dan kan gastheer- goochelaar Whatson het gene zijn wat u zoekt. Deze gastheer kan ook uw bruiloftsreceptie voorzien van goede postieve begeleiding.

Tip #3: Gastenboek

Een gastenboek komt enorm van pas om achteraf te achterhalen wie er allemaal geweest zijn tijdens uw receptie. Een nog leuker aandenken aan uw gasten is een videogastenboek! Iedere gast op uw feest kan dan persoonlijk een kort filmpje maken om jullie te feliciteren of een leuke bericht voor jullie achterlaten. Deze filmpjes kunnen later ook zeer grappige momenten opleveren als u deze terugkijkt. Bent u toch meer van de foto's? Dan kan er ook altijd een fotograaf langskomen die aan uw wensen voldoet.

Tip #4: Catering

Dan is er natuurlijk nog het feit dat uw gasten wat willen drinken, en eten. Drinken op een lege maag is natuurlijk niet verstandig. Bij Evenses kunt u ook uw catering boeken. Een leuke cocktailbar of een poffertjeskraam, niets is te gek. Mocht u toch liever een walking dinner willen, kunt u dit ook met ons bespreken. Neem gerust contact met een van onze medewerkers op om alle opties door te spreken. Op deze manier wordt alles helemaal geregeld volgens uw wensen.

Tip #5: Entertainment

And last but not least, het entertainment! Het slagen van een feest staat of valt met de juiste band, DJ of zanger(es). Bij Evenses werken wij met professionele artiesten zoals Kim die elk soort optreden kunnen verzorgen. Wat voor genre muziek willen jullie op uw receptie? Rustige achtergrondmuziek van bijvoorbeeld de dwarsfluit of feestmuziek van Skinny Boy & Curly Sue? U kunt bijvoorbeeld een muzikant als Jan Vayne, Mart of Cor Bakker boeken die prachtige instrumentale muziek verzorgd. Acoustic Wedding heeft een breed repertoire. Heeft u liever een spetterend optreden? Boek een van onze veelzijdige bands die uw muziekwensen vervullen. Om uw feest nog grootser aan te pakken kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een verlichte dansvloer. Uw gasten zullen gegarandeerd met de voetjes van de vloer gaan!

Bijna niets is te gek bij Evenses. Dit waren een aantal tips en trucs om u een prachtige dag te laten plannen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder. Vertel ons uw wensen en voorkeuren en samen komen wij tot een gepaste invulling van uw receptie. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via de telefoon of via de chat op onze website.

Bekijk hier onze tips voor op uw receptie. Dit kan dan uiteraard voor een bruiloftsreceptie, maar ook een bedrijfsreceptie zijn. Evenses kan altijd zorgen voor het juiste type entertainment tijdens uw receptie. Maar ook zorgen voor de juiste begeleiders voor uw receptie.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar