< Terug naar overzicht

QWARK!

Deze allround partyband is goed op elkaar ingespeeld en verzorgt een geweldig live performance!
vanaf: 
1 845,-
5

Referenties

"QWARK! heeft bij ons studentenfeest een geweldig optreden verzorgd. Het is een hele leuke en enthousiaste band die de zaal goed mee weet te krijgen. Onze studenten hebben een mooi feest gehad."
Pim Rooijman
4
"Wij hebben gisteren bij jullie deze band geboekt, en het was een groot succes! Top band, goede muziek die ze op hun eigen manier brengen en ze weten er een echt feest van te maken!"
Anja en Yannick Lauw
5
"Wij willen jullie nog bedanken voor het super optreden op ons huwelijksfeest! Na onze huwelijksreis was het er bij ons ingeschoten maar bij deze, wij hebben genoten. Ze hebben de hele avond lekkere nummers gespeeld en het dak ging eraf. Veel van onze familie en vrienden hebben gevraagd waar wij deze band vandaan hebben gehaald. Goed teken dus :)"
Marc en Chantal Sprijt
5

QWARK!

QWARK! is een allround partyband die al sinds 2005 samen optreden. Er worden diverse stijlen in de strijd gegooid (pop, rock, funk, disco of Nederlandstalig) en alles wordt uit de kast gehaald om haar publiek een top avond te bezorgen. De band kopieert geen nummers, maar steekt ze in een geheel eigen jasje.

 

Deze 8-koppige partyband straalt één en al plezier uit, dit is terug te horen in de optredens die zij geven. De band heeft naast legio bruiloften en bedrijfsfeesten ook voor grotere evenementen gespeeld. Zo speelden zijn in het voorprogramma van De Dijk, maar ook op Walibi World, Avondmarkten Sluis en CuliNESSE R'dam. De band bestaat uit een zanger, een zangeres, een 4 koppige ritmesectie aangevuld met 2 blazers en speelt overal waar een geweldige partyband gezocht is, zoals feesttenten en cafés, maar ook bruiloften of bedrijfsfeesten. QWARK! zorgt voor een topfeest!

 

Wilt u deze partyband boeken voor uw feestbedrijfsfeest, verjaardag of huwelijk? QWARK! is te huren via Evenses. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Anderen bekeken ook

coverband boekingen nederland

Smashing Susie

Coverband

Smashing Susie

CoverbandDeze top coverband staat garant voor een geweldig feest, huwelijk of bedrijfsfeest!2295,-Lees meer
party band boeken bruiloft

Popband 'Party Cruzer'

Coverband

Popband 'Party Cruzer'

CoverbandPopband 'Party Cruzer' speelt het beste van de jaren 60, 70, 80 en nu op originele wijze.845,-Lees meer
The Party Mix Band boeken

The Party Mix Band

Coverband

The Party Mix Band

CoverbandThe Party Mix Band is de ultieme mix van een DJ, zangeres en liveband, alles op één avond.1325,-Lees meer
Coverband evenses boeken

Partyband CHMPGN

Coverband

Partyband CHMPGN

CoverbandEen allround coverband die met de grootste hits elk gelegenheid tot een echte party maakt1445,-Lees meer