Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!
Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen! Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw ju...
Lees meer

4,9 (37 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!
Violist Julian biografie Sinds hij een kind was heeft Julian de viool gespeeld. Geboren en getogen in Colombia en naar Nederland verhuisd...
Lees meer

€ 495 - € 1155
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren.jpeg
1/6
Violiste
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Verjaardag

Verjaardag organiseren?

Verjaardag Verjaardag muziek Verjaardagen.jpg
Verjaardag voor uw man, vrouw, kind of kennis? Of bent u een verjaardag vergeten en wilt u nog graag een mooi verjaardagscadeau als verassing geven? Evenses helpt u hier graag bij! Het is soms lastig om aan de verjaardagwensen te voldoen. Toch doen wij altijd ons best om de verjaardagen te laten slagen en ook hierbij alle verjaardagswensen te vervullen. Feliciteer en verras de jarige job bijvoorbeeld met een optreden van onze DJ, Muzikant, Fotograaf, of Goochelaar als cadeau tijdens zijn of haar verjaardag. Evenses heeft verschillende soorten entertainment ter beschikking wat heel leuk en origineel is voor de bezoekers, en de jarige zelf natuurlijk. Deze acts of artiesten zullen goed aansluiten bij de verjaardagswensen van bijvoorbeeld uw kind.

Onze artiesten en acts zijn allemaal professioneel en entertainend. We hebben een grote variatie in ons assortiment, en daarom vinden wij het ook belangrijk om de originele verjaardagswensen van de jarige goed door te nemen. Hierbij kunnen we de juiste act of artiest voorstellen om vervolgens een spectaculaire verjaardag te verzorgen. U kunt hierbij denken aan een passende zang act voor de verjaardag van uw vrouw, of juist een dj die de favoriete nummers van uw man speelt tijdens zijn verjaardag. Op deze manier verzorgt u de jarige een geslaagde dag met een fantastisch cadeau.

Entertainment voor verjaardag

Verjaardag Verjaardag muziek Verjaardag muzieken Verjaardagen.png

Wilt u een nog spectaculairder verjaardag organiseren?. Boek bij Evenses uw verjaardag muziek. Hierbij kunt u denken aan coverbands, bekende artiesten, zangers of zangeressen zoals Diva Diamond.

Verjaardag muziek is namelijk erg belangrijk. Zonder muziek is een verjaardag niet compleet. Boek bij Evenses daarom de verjaardag muziek naar uw wensen. Wilt u een bekende artiest als verjaardag muziek? Een leuke band als verjaardag muziek? Of wilt u een DJ als verjaardag muziek? Evenses heeft alle opties voor verjaadag muziek waaruit u kunt kiezen. U hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. De muzikanten zoals Kimbands en DJ's verzorgen de licht- en geluidstechniek tot 150 mensen. Evenses biedt nog vele meer opties voor verjaardag muziek. Bekijk de opties voor verjaardag muziek op onze site en vraag de offerte aan.

Een andere manier om uw verjaardag nog beter te maken is entertainment. Dit kan foto en/of videografie zijn, een verlichte dansvloer, een massage of een cocktail bar zijn. Evenses biedt nog vele andere soorten opties zodat u het verjaardags feest van uw dromen kunt hebben.
Heeft u interesse om een verjaardag te organiseren met een geweldig cadeau om nooit meer te vergeten? Dan is Evenses het juiste adres voor u om uw verjaardag

Verjaardag boeken

Voor al uw verjaardag muziek, verjaardag entertainment en andere thema's kunt u bij Evenses terecht. Boek bij ons uw verjaardag muziek en entertainment en onze event-specialisten zullen uw verjaardag een geslaagd feest maken.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar