Zangeres May Ann is een zangeres die een breed repertoire op haar geheel eigen manier vertolkt. Zo brengt ze verschillende muziekgenres als soul, jazz, pop, disco, Top 40, Nederlandstalig en rock op uw bruiloft, receptie, feest, diner of borrel.

Al van jongs af aan maakte May Ann muziek. Ze zong in verschillende bands en orkesten en tijdens haar examenjaar op het VWO begon ze met de vooropleiding Jazz & Pop aan het Conservatorium in Zwolle. Nadat ze dit heeft gedaan, begon ze direct met de Pop academie richting Zang aan het Conservatorium in Enschede en deze afgerond.

May Ann verzorgt haar normale solo optredens door middel van backing tracks, maar is ook in te huren met een pianist, gitarist of saxofonist als een akoestische duo of trio. Daarnaast is ze ook te boeken in een meer feestelijke trio formatie samen met een DJ en saxofonist.

Wilt u zangeres May Ann boeken voor uw huwelijk, receptie, jubileum, feest, bruiloft of evenement? Of heeft u nog vragen over de verschillende mogelijkheden voor deze artieste? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan door het offerteformulier in te vullen. We staan u 7 dagen per week graag te woord!