Rock muzikanten boeken

Rock muzikanten huren voor uw bruiloft. bedrijfsfeest of stadsfeest? Boekingbureau Evenses biedt Rock muzikanten en uit verscheidene genre's geschikt voor uw trouwfeest, receptie of festival.

Rock muzikanten voor uw gelegenheid

Bent u binnenkort jarig? Of geeft u een leuk feest voor vrienden, familie en kennissen? En is de bedoeling dat al uw gasten uit hun dak kunnen gaan? Dan is een leuke rockband een goede optie. We hebben veel verschillende rock bands zoals:

Dit zijn rock bands die een leuke sfeer kunnen geven aan uw Rock 'n Roll party. In ons assortiment hebben we onder andere:

Zo hebben we bij Evenses bijvoorbeeld bands die de bekendste hits spelen van de grootheden uit de rock scene. De artiesten zingen bekende en minder bekende rock liedjes van artiesten zoals: The Rolling stones, Led Zeppelin, Metallica, Queen en Pearl Jam. De artiesten zorgen er voor dat het publiek het naar hun zin heeft en dat de voetjes van de vloer komen. Ook zorgen de bands en artiesten ervoor dat het publiek de tijd van hun leven heeft en er nog vaak op terug zullen kijken.

Rock muzikanten huren

Rock valt onder een muziekgenre, die bestaat uit een bezetting van een basgitaar, gitaar en drums dat word aangevuld met zang of andere instrumenten.

Rock artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, themafeest, verjaardag of festival.

Op zoek naar een leuke rock band of rock artiest? Dan ben je bij evenses op het juiste adres. Bekijk hieronder onze mogelijkheden voor het huren van uw rock-formatie. Heeft u vragen over een van onze rock bands? Bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen over het boeken voor één van onze rock bands of rock artiest.

Bij Evenses kunt u

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.