< Terug naar overzicht

Beatles Tribute

The Beatles tribute band spelen de oude nummers van The Beatles in een moderne setting.
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"We hebben een erg leuke avond gehad, dankjewel! "
Piet en Marjo
4
"Als trouwe Beatles-fans vonden wij het super leuk deze band op ons feest te hebben. Goeie muzikanten en goeie muziek natuurlijk! "
Familie Huizen
5
"Beatles In Rock wist echt een leuk optreden te geven. Ze brachten eigenheid in de nummers, maar wisten toch het origineel te te behouden en eer aan te doen. Erg leuke verrassing! "
Koos
4

Beatles Tribute

The Beatles tribute band is een Beatles-tributeband. Met hart en ziel spelen de bandleden de nummers van hun helden en ze weten keer op keer te overtuigen. Na-apers zijn het niet. Geen pruiken en nummers worden niet noot voor noot nagespeeld. De rasmuzikanten van The Beatles tribute band maken er iedere avond iets anders van. 

 

The Beatles tribute band zorgt voor een moderne invullen van het Beatles repertoire. Ze zijn wat ruiger en vuiger dan The Beatles zelf waren, maar de essentie van de oude nummers blijft behouden. Hoe zouden The Beatles klinken in deze tijd? Beatles In Rock heeft daar het antwoord op. 

 

Wilt u The Beatles tribute bandk boeken voor uw feest, evenement of festival? Deze Beatles Tribute / Coverband is leuk voor alle leeftijden. Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn zeven dagen per week bereikbaar en denken graag met u mee. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer