1 filter
Sorteer op: Relevantie
DJ Maximuss
100% match

DJ Maximuss

30 Beoordelingen

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.

€ 395 - € 990
DJ LeFonque
100% match

DJ LeFonque

8 Beoordelingen

Relaxte en uplifting vibes gezocht? Haal het Ibiza gevoel in huis met DJ LeFonque.

€ 795 - € 1510
DJ Miss Goodvibes
100% match

DJ Miss Goodvibes

4 Beoordelingen

Dé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!

prijs op aanvraag
DJ huren of boeken voor bedrijfsfeest en bruiloft
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ boeken of huren voor uw feest

Een DJ huren of een DJ boeken is op muzikaal vlak één van de meest veelzijdige opties die je kan kiezen. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en feesten tot in de late uurtjes, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een DJ boeken die een perfecte aanvulling op de feestelijkheden vormt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een DJ niet voor een toegevoegde waarde zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf. Een live set van een professionele DJ zal van jouw gelegenheid een onvergetelijk feest maken.

In de afgelopen decennia is de populariteit van de DJ als entertainer enorm gegroeid. Enkele van de bekendste en meest succesvolle artiesten ter wereld op dit moment zijn DJ's, zoals Armin van Buuren, Gumz for Hire, DJ Warface, Calvin Harris, en Martin Garrix. Ga maar eens willekeurig op zoek naar de line-ups van immens populaire festivals als Tomorrowland en Coachella, en je zal zien hoeveel DJ's daar als headliners worden aangekondigd. Dit alles heeft er voor gezorgd dat het aanbod DJ's voor een feest of evenement dat je zelf organiseert ook heel erg gegroeid is.

Daar komt nog bij dat tussen de vele beschikbare DJ's onderling ook nog eens veel verschillen bestaan wat betreft muziekstijl. Als je denkt aan het boeken van een DJ denk je waarschijnlijk al snel aan een vorm van dance of elektronische muziek, maar dat is slechts een klein deel van alle DJ's. Voor vrijwel ieder muziekgenre kan je een DJ boeken, van hip-hop en hippe lounge muziek tot golden oldies en catchy popmuziek. Het ligt er vooral aan naar wat voor muziek jij op zoek bent en wat voor rol je in gedachten hebt voor de DJ op jouw feest.

Het boeken van de ideale DJ voor jouw feest of evenement hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het vaak een verstandig idee om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van artiestenboekingen. Niet iedere DJ zal namelijk goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio professionele DJ's met wie we al jarenlang samenwerken. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte DJ kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Je kan onze boekers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je wil beginnen met een zelf een kijkje te nemen, dan kan je met de hulp van de zoekmachine op onze website alvast op verkenning gaan. Om het hele proces verder nog wat overzichtelijker voor je te maken, zullen we ook op een rijtje zetten waarom het een goed idee om een DJ te boeken en waar je zoal op dient te letten tijdens het boekingsproces.

Voordelen van een DJ boeken

Goed, er bestaat dus een uitgebreid aanbod DJ's in Nederland en België, en het vinden van de DJ die perfect past bij jouw feest is een kwestie van goed kiezen. Maar vraag je jezelf nog steeds af waarom je eigenlijk een klein deel van het budget zou uitgeven aan het boeken van een DJ, terwijl je even goed zelf de muziek kan verzorgen, of een playlist van Youtube of Spotify kan afspelen? Dat is op zich een goede vraag, maar een DJ boeken heeft meerdere voordelen.

Zeker van feesten als bruiloften en vieringen herinneren de gasten zich vooral de catering en het entertainment. Als organisator van een feest wil je niet meemaken dat je gasten na een uurtje al beginnen uit te stralen dat ze naar huis willen, dus is het van belang dat je hen vermaakt. Een live set van een DJ kan daarbij van grote hulp zijn. Een goede DJ zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer gaan en dat het feest tot in de late uurtjes doorgaat.

Dat komt onder andere doordat een DJ live aanwezig is op het feest en, als het goed is, ervaring heeft met het zogenaamde aanvoelen van de zaal. In andere woorden, hij of zij kan precies in de gaten houden welke muziek het meest aanslaat bij jouw gasten en daarop inspelen. Als u en wellicht wat vrienden een DJ boeken, zorg je ervoor dat de muziek constant wordt aangepast aan de sfeer en de voorkeuren van de mensen op het feest, waardoor men zich niet begint te vervelen. Een ervaren DJ kan daarnaast ook snel inspelen op dingen die gebeuren tijdens het feest, zoals bijvoorbeeld de aankomst van een eregast of het aankondigen van een speech.

Er zijn echter nog andere manieren waarmee je door het boeken van een DJ een persoonlijke touch aan jouw feest of evenement kan geven. Vrijwel iedere DJ kan namelijk ook verzoeknummers draaien, waardoor je de setlist voor het feest in grote mate kan personaliseren, als je dat wil. Dat is, bijvoorbeeld, hartstikke leuk als je weet wat de lievelingsartiesten van je jarige dochter of de favoriete nummers van je vrienden zijn. Daar komt nog bij dat een beetje DJ ook tijdens het evenement ook  verzoeken kan aannemen, zowel van jou als van je gasten. Reken er maar op dat dit gewaardeerd zal worden!

Tenslotte vermijden jullie heel wat potentiële kopzorgen als jullie een professionele DJ boeken. Wat voor feest of evenement je ook organiseert, er zijn altijd heel wat dingen die geregeld moeten worden en factoren waar rekening mee moet worden gehouden, zelfs tijdens het feest zelf. Het boeken van een DJ naar jouw keuze zorgt ervoor dat je in ieder geval niet meer hoeft te denken aan de muziek. Met een DJ erbij en een goede voorbereiding van de setlist heb je tijdens het evenement een stuk meer tijd voor andere dingen en kan je meer tijd doorbrengen met de mensen die je hebt uitgenodigd. Het is uiteindelijk ook een feestje voor jou.

vrouwelijke dj boeken
Dj Miss Goodvibes
DJ Ayda

Enkele dingen om rekening mee te houden bij het boeken van een DJ

Het boeken van een DJ voor jouw feest of evenement hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, maar er zijn wel enkele dingen waar je het best op let tijdens het zoeken en boeken. Van de ervaring van DJ's in kwestie tot de benodigde apparatuur en de karakteristieken van de locatie, verschillende factoren zijn van belang om rekening mee te houden als je een DJ gaat boeken.

De ervaring van de DJ

Een nadeel van de enorme populariteit van DJ's tegenwoordig is dat er veel variatie bestaat op het gebied van kwaliteit. Het is echter belangrijk om in je achterhoofd te houden dat niet iedere partij met een draaitafel en een website ook per se een goede DJ is. Besteed daarom zeker aandacht aan de ervaring van de artiest, en probeer, bijvoorbeeld, wat video's of reviews online te vinden alvorens over te gaan tot het boeken.

De muzikale voorkeur van de DJ

Zoals al eerder gesteld, bestaat er ook veel variatie wat betreft muziekstijlen. Waar sommige professionele DJ's enkel elektronische muziek of techno draaien, concentreren andere DJ's zich weer op jaren zeventig muziek of pop. Dit wil niks zeggen over de kwaliteit van de DJ's in kwestie, maar des te meer over de mate in welke hij of zij past bij het feest dat je gaat organiseren. Het is dus van belang dat jouw voorkeur voor het feest overeenkomt met de muzikale voorkeur van de DJ.

De benodigde apparatuur als jullie een DJ boeken

Een voordeel aan het boeken van een DJ, over het algemeen, is dat hij of zij niet heel veel apparatuur nodig zal hebben om een set te spelen. Bespreek echter wel met de DJ's in kwesties wat zij nodig hebben op dit vlak voordat je overgaat tot het tekenen van de contracten. Neemt de DJ, bijvoorbeeld, zijn of haar eigen draaitafel mee? Moet jij zelf voor aanvullende apparatuur met bepaalde specificaties zorgen? Als organisator is het één van je taken om ervoor te zorgen dat alle apparatuur aanwezig is en correct werkt voordat het evenement begint.

DJ techniek
DJ booth, DJ gear, DJ audio set, DJ light set met led pilaren

Wat Evenses voor je kan betekenen bij het inhuren van een DJ

Als entertainmentbureau werken wij samen met een ruim aanbod DJ's die geschikt zijn voor shows op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen. Wij helpen dan graag bij de DJ boekingen. Daarnaast kan je bij ons ook DJ's boeken die optreden met een instrumentale begeleiding van bijvoorbeeld een violist of een live zanger. Of je nou een zomers feest in de tuin geeft en dat wil begeleiden met een DJ set, of een eindejaarsdiner organiseert voor het kantoor waarvoor je graag wil dat er tot in het holst van de nacht wordt gedanst, bij Evenses helpen je graag om de ideale optie voor jouw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een DJ te boeken kan je jouw feest helemaal uniek maken, zeker als je op voorhand samen met hem of haar de playlist samenstelt.

Bij het boeken van een DJ is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van DJ's. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van de artiestenboekingen en we hebben door de jaren heen honderden verschillende acts geboekt. Met behulp van de  zoekmachine op onze website kan je alvast beginnen aan je zoektocht, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een DJ. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de DJ boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren. De DJ boekingen staan bij ons centraal!

Het inhuren van een goede deejay is een belangrijk onderdeel van uw evenement of huwelijk. De DJ bepaalt de sfeer waar u naar opzoek bent. Zo kunt u kiezen uit verschillende muziekstijlen: een house DJ, lounge DJ, DJ en saxofonist, feest DJ Nederlandse DJ of een allround DJ.

Onze DJ's bieden ieder een ander pakket qua stijlen en muziek genres. Zo is een DJ die house-muziek draait weer geschikt voor een hip bedrijfsfeest of een discotheek. Gaat u trouwen en zoek u een leuke disckjockey? Dan kunt u het beste een DJ boeken die lekker divers is in muzikale mogelijkheden. Onze feest DJ en allround DJ geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat onze artiesten muziek draaien van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren. Wilt u een Nederlandse DJ aanvragen voor een kinderfeestje of wilt u een bruiloft DJ huren? Onze deejays kunt u inzetten voor allerlei boekingen.

DJ boeken voor feest

Zoals uitgelegd is een DJ boeken op zich niet heel erg lastig, toch vinden wij het fijn om een checklist te maken voor een DJ boeken. Als u een DJ voor uw feest wilt inzetten, denk dan minstens aan de volgende punten als jullie een DJ boeken. Evenses helpt graag mee met een DJ boeken! Denk aan:

  • Geluidsapparatuur voor de DJ
  • DJ
  • Het type DJ inhuren
  • DJ boeken
  • Is de DJ voor een bruiloft, feest of jubileum
  • Of een DJ bruiloft proof is
  • De DJ boekingen door professionals laten doen

DJ huren voor uw bruiloft, verjaardag en bedrijfsfeest

Al onze artiesten nemen hun eigen apparatuur mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het geluidsapparatuur en de verlichting. Indien er een muzikant met de DJ mee speelt, plugt de muzikant zijn apparatuur in op de apparatuur van de DJ. De muzikanten spelen korte sessies met de DJ mee. Mocht u wel apparatuur hebben op locatie, kunt u dit van te voren aangeven. Dan wordt daar rekening mee gehouden. Voor vragen kunt u ons zeven dagen per week bereiken per mail of telefoon voor extra informatie.

Om de kosten van de DJ party te inventariseren is de prijs voor het huren van een DJ belangrijk. Wilt u de show stelen met een bekende DJ of wellicht een goedkopere DJ huren? De prijzen voor de verhuur van discjockeys zijn inclusief de benodigde techniek, draaitafels, DJ licht en mooie DJ booth. Ook is het mogelijk om een complete drive in show te huren. In België spreken ze vaak over een discobar. Als het licht en geluid al aanwezig is, kunt u uiteraard ook enkel een DJ set huren.  U kunt altijd artiesten boeken via ons boekingskantoor. In heel Nederland en België, zoals Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Antwerpen en Brussel. Voor iedere gelegenheid is een unieke oplossing mogelijk. Daarom denken we graag met u mee over het huren van de juiste DJ. Zelfs met feestdagen als kerst hebben wij speciale Kerst DJ pakketten die u kunt boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor één van onze DJ's. Mocht u nog vragen hebben over het boeken van een DJ? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

FAQ DJ Boeken

Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.