DDJ Classics is een DJ met ontzettend veel energie en zorgt voor een uitbundig publiek op elke locatie. Met zijn oude danceclassics kan hij dus elk publiek opzwepen. DJ Classics draait met origineel vinyl dit maakt hem natuurlijk een ontzettende unieke DJ.

Tijdens het optreden, staat de DJ altijd open voor verzoek nummertjes. Deze DJ werkt nooit met een vaste playlist, hij stemt elk nummer af of de sfeer van het publiek en dat gepaard met zijn enthousiasme, maakt dit een volwaardige peformance. De muziek die u kunt verwachten van DJ Classics zijn vooral oude danceclassics van de 60s t/m 90s, maar ook nummers van deze tijd, waardoor hij overal een feestje kan bouwen. De DJ staat altijd open voor elk themafeest. DJ Classics kan ook in combinatie als video jockey geboekt worden. Door het 100-inch scherm wordt de beleving nog leuker en specialer. Ook kan hij perfect ingezet worden als bruiloft DJ.

Wilt u DJ Classics boeken voor uw evenementfestival of bedrijfsfeest? Deze act is te boeken voor uw feest of bruiloft. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen inde week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van deze Vinyl DJ.