80s en 90s party

80s party of 90s party DJ huren? Voor een jaren 80 en 90 party is onze nineties party dj een erg leuke keuze. Deze deejay is inzetbaar voor diverse gelegenheden om een 80s en 90s party om te toveren tot een ware drive in show. Denk bijvoorbeeld aan uw festival, gala, trouwfeest of pleinfeest.

Mis je deze tijd en wil je het weer even herbeleven? Denk hierbij aan de muziek van Madoona, George Michael, Prince en veel anderen. Deze muziek wordt iedereen blij van. Onze retro DJ draait deze platen en laat iedereen uit zijn dak gaan.

80s en 90s party muziek

De eighties en nineties music van Madonna, George Micheal, Prince en veel andere 90's feest artiesten brengen met hun eighties hits en back to the 90's hits warme herinneringen bij iedereen omhoog. Ook worden de populaire 80s dance hits en 90s dance hits gedraaid door onze retro DJ.  Heeft u ook al gedacht aan een dj in combinatie met een saxofonist? Dit is een leuke toevoeging voor bij de live set van de diskjockey en wordt vaak geboekt bij ons bureau. Het is ook mogelijk om verzoeknummers aan te vragen bij het optreden tijdens de 80s en 90s party. Het is raadzaam om dit van te voren te bespreken, zodat wij en de dj hiervan op de hoogte zijn. Wilt u de avond op video of foto vastleggen? Evenses biedt hiervoor verschillende mogelijkheden, zoals een budgetfotohokje, photobooth LED en diverse fotografen. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren kunt u aangeven wat u het beste lijkt voor uw type evenement.

80s en 90s DJ boeken

80s DJ en 90s DJ huren voor een onvergetelijk feest!

Als klant bent u in verhouding met overige partijen voordeliger uit bij de huur van een DJ van Evenses. Wij hanteren een all-in prijs, waarbij Evenses alles uit handen neemt van de klant bij boekingen. Denk hierbij aan kosten voor apparatuur, geluid en licht en reiskosten. Zo heeft u voor uw jaren tachtig en/of negentig feest een complete drive in show. Er is dus nooit sprake van kosten die wij achteraf nog in rekening brengen. Om uw party helemaal compleet te maken zou u een verlichte dansvloer kunnen overwegen. Dit geeft een extra toevoeging aan uw gelegenheid waar wordt terug gegaan naar de 80s en 90s, waarvan uw gasten zeker gebruik van zullen maken.

80s en 90s DJ Evenses

Onze dj’s zullen bij uw boeking ruim van te voren op tijd zijn, om alles op te bouwen. Heeft u nog vragen over het huren van een jaren 80 of 90 DJ? Wij staan u graag telefonisch te woord of via de mail.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.