Themafeest inhuren

Themafeest inhuren voor uw personeelsuitje, teamuitje, of bedrijfsuitje? Bij boekingsbureau Evenses hebben wij verschillende themafeesten beschikbaar. U kunt denken aan de feest thema's Apres-ski, Flower Power Party en Oktoberfest. Er zal aan alles gedacht voor het themafeest van de  feest decoratie tot de muziek, denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ of zelfs een leuke coverband. Bekijk ook eens onze Nederlandse zanger en zangeressen. Heeft u andere themafeest ideeen voor uw groepsuitjes, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor originele themafeesten.

 

Wij hebben naast muzikanten ook leuke andere mogelijkheden die zouden kunnen passen bij uw themafeest, zoals een fotohokje, fotograaf of een leuke dansvloer die voor extra sfeer kan zorgen op uw evenement. Of voor een kinderfeestje thuis een leuke clown, ballonenclown of typetje.

 

 

Themafeest inhuren voor uw personeeluitje, verjaardag of feest. 

 

 

Bent u al enthousiast geworden over het inhuren van een van de themafeesten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze mederwerkers of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Wij helpen u graag verder met meer informatie over het inhuren van een themafeest!

 

 

 

Themafeesten organiseren? Bekijk hieronder de opties die wij hebben voor het organiseren van een themafeest.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Apres ski boeken bruiloft
Après-ski
Dit is het enige echte après-ski-feest! Boek dit themafeest nu
Vanaf:
1045,-prijs op aanvraaga
Foute Party huren feest
Foute Party
Een Goed Fout feestje met de foutste en gekste muziek!
Vanaf:
1445,-prijs op aanvraaga
Flower Power hippie boeken verjaardag
Hippie Party
Met de Hippie Party barst het hippie feest los!
Vanaf:
1045,-prijs op aanvraaga
oktoberfest boeken feest thema
Oktoberfest
Oktoberfest, het grootste Duitse muziekspektakel. Jetzt geht's los!
Vanaf:
1045,-prijs op aanvraaga