Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 595 - € 895
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Een gemaskerd bal geregeld voor u! Wat een leuk idee om een gemaskerd bal te organiseren! Wij helpen u graag met...
Lees meer

prijs op aanvraag
White party
100% match

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!
Een white party georganiseerd voor u! Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u st...
Lees meer

prijs op aanvraag
Kerstfeest
100% match

Kerstfeest

Jingle bells, jingle bells... Boek een compleet georganiseerd kerstfeest!
Een kerstfeest geregeld voor u! De temperaturen gaan omlaag, er ligt misschien zelfs sneeuw en de feestdagen komen e...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Apres ski party

Gaat u binnenkort een leuk feest organiseren en bent u nog op zoek naar een leuk thema? Of gaat u een bedrijfsfeest organiseren alsof u aan het apres skiën bent?  Hoe pakt u zo’n apres ski party goed aan? Wat is er nodig om er een spetterend feest van te maken? Welke artiesten of band past het beste bij het feest? Wij zullen u meenemen langs de mogelijkheden die er bestaan. En hoe u de gasten het gevoel kan geven dat jullie met z’n allen in een echte apres ski feest hut zitten tussen de pistes in Tirol.

Apres ski

De letterlijke vertaling van Apres ski is na het skiën. Het is te vergelijken met de nineteenth hole in golf of de derde helt in voetbal. Het verwees oorspronkelijk naar het aantrekken van comfortabele laarzen na de hele dag op skischoenen gelopen te hebben. Nu denkt iedereen bij het woord apres ski uiteraard aan het uitgaan, dansen en feestvieren na een lekker lange dag skiën.

Party ski apres

Apres ski party

Iedereen die wel eens op wintersport is geweest is uiteraard ook wel eens bij apres ski parties geweest. Een populair gebruik is dat de ski kleding aan blijft tijdens het apres skiën. In een stijlvol houten skihut die onder aan de piste staat. Uiteraard horen daar de benodigde drankjes en schnaps bij die bediend worden door de bediening in lederhosen. Helaas hebben wij in Nederland geen pistes, maar de apres ski parties worden niet overgeslagen. De locatie wordt dan omgetoverd tot een apres skihut met bijbehorende jachttrofeeën en ski’s aan de muur.

Apres ski party hits

In Nederland wordt de apres ski ook wel beschouwd als een muziekstijl. Het maakt niet uit of u nog nooit op wintersport bent geweest of in welke apres ski bars u bent geweest. Er zijn apres ski feest hits die u altijd en overal hoort. Zodra het deuntje klinkt en de zanger begint te zingen, dan zingt iedereen met volle borst mee.

Een paar bekende apres ski feest hits die iedereen gegarandeerd kent zijn uiteraard; “Anton aus Tirol”, “Mama Laudaaa”, en “Atemlos durch die Nacht”.  De Nederlandse apres ski feest hits worden uiteraard ook met volle borst meegezongen. Zangers als de Lawineboys, Snollebollekes en Frans Duijts worden op een apres ski party niet overgeslagen. Wat kenmerkend is voor een apres ski party hit, is dat het meezinggehalte hoog moet zijn, de tekst niet te lastig en de beat dansbaar. Vaak worden al bestaande nummers gecoverd tot echte apres ski party hits.

Apres ski party artiesten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in het boeken van artiesten voor apres ski parties. Het belangrijkste is dat de artiest(en) de sfeer aanvoelt en de muziek daar op aanpast. Wij bij Evenses hebben een groot aanbod van artiesten die geschikt zijn voor een apres ski party.

Wilt u een zanger boeken voor tijdens het apres ski party, dan hebben wij daar voldoende keuzes in. Een kleine greep uit de artiesten die aansluiten op het apres ski party thema zijn onder andere; Typical dutchSchlagerzanger en Zanger Danny.

Een andere mogelijkheid is om een dj en live muzikant te boeken. De dj zorgt voor de lekkere beats en de muzikant maakt het geheel af. Een combinatie die garantie staat voor een volle dansvloer. Bij Evenses kunt u ook artiesten boeken die naast zingen, ook de plaatjes zelf draaien. Dj Sing ’n Spin is een van die artiesten.

Wilt u het echt uitpakken, dan kunt u ook uiteraard een bekende Nederlander boeken voor uw apres ski party. U kunt lekker meezingen met de nummers van Lamme Frans.

Wat kan Evenses zoal betekenen?

Gaat u een apres ski party organiseren en bent u nog op zoek naar entertainment om het feest te vullen? Dan kan Evenses u hier goed bij helpen. Evenses heeft een enorm groot netwerk aan artiesten die ingezet kan worden op jullie apres ski party. Trek uw apres ski party outfit uit de kast en zing en dans mee met een van onze artiesten.

Of weet u nog niet wat voor feest u wilt organiseren en het lijkt u wel leuk om een apres ski party thema aan het feest te hangen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u daar ook uiteraard bij helpen. Wij bespreken graag uw wensen, zodat wij samen een gezellig en onvergetelijk feest met u kunnen organiseren. Wij zijn zeven dagen in de week beschikbaar, u kunt ons bellen of een mail sturen.

FAQ Apres Ski party

Wat betekent Apres Ski?

Apres Skiën is een heel mooie borrel wat iedereen wel doet na een middag op de latten, de term wordt namelijk letterlijk vertaald naar "na het skiën". Maar er zijn altijd wel van die mensen met het idee de planning om te draaien en er skien apres van te maken. Lekker na de borrel, wanneer de alcohol al heeft gevloeid, klinkt skien apres op dat moment misschien een goed idee, maar dat raden wij toch zeer af. Apres ski verwees vroeger naar het uittrekken van de skischoenen en het (eindelijk) aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen. Tegenwoordig verwijst het meer naar alle sociale activiteiten na het skien.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn apres ski party?

Bedenk allereerst goed na over de sfeer en het totale plaatje dat jullie wensen op jullie feest. Houd rekening met de wensen van uw gasten, maar luister ook vooral naar uw eigen gevoel. Bekijk de demo's en lees eventueel extra informatie. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor al uw vragen.

Hoe zorg ik er voor dat jullie weten wat voor optreden ik wil?

Als alles duidelijk is, u weet wat voor sfeer u wilt neerzetten en hoe het totale plaatje er uit moet komen te zien. Denk ook goed na over een logisch en goed verloop van uw feest. Hoe meer u weet hoe makkelijker wij u kunnen helpen. Wij zullen telefonisch contact opnemen om kennis te maken en al uw wensen en voorkeuren te
bespreken. Wij kunnen u altijd adviseren als u vragen hierover hebt.

Ik heb zelf ook al andere acts geboekt bij een andere aanbieden. Kan ik alsnog boeken?

Dit is zeker mogelijk. Wel bespreken wij dan graag met u het verloop van de avond, zodat het geheel een logisch verloop gaat krijgen met de juiste opbouw.

Apres ski party 2.jpeg

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar