Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Bent u ook fan van Bridgerton, of lijkt het u leuk om ooit een gemaskerd bal bij te wonen? Organiseer zelf een ge...
Lees meer

5 (7 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
White party
100% match

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!
Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passen...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Apres ski party

Gaat u binnenkort een leuk feest organiseren en bent u nog op zoek naar een leuk thema? Of gaat u een bedrijfsfeest organiseren alsof u aan het apres skiën bent?  Hoe pakt u zo’n apres ski party goed aan? Wat is er nodig om er een spetterend feest van te maken? Welke artiesten of band past het beste bij het feest? Wij zullen u meenemen langs de mogelijkheden die er bestaan. En hoe u de gasten het gevoel kan geven dat jullie met z’n allen in een echte apres ski feest hut zitten tussen de pistes in Tirol.

Apres ski

De letterlijke vertaling van Apres ski is na het skiën. Het is te vergelijken met de nineteenth hole in golf of de derde helt in voetbal. Het verwees oorspronkelijk naar het aantrekken van comfortabele laarzen na de hele dag op skischoenen gelopen te hebben. Nu denkt iedereen bij het woord apres ski uiteraard aan het uitgaan, dansen en feestvieren na een lekker lange dag skiën.

Party ski apres

Apres ski party

Iedereen die wel eens op wintersport is geweest is uiteraard ook wel eens bij apres ski parties geweest. Een populair gebruik is dat de ski kleding aan blijft tijdens het apres skiën. In een stijlvol houten skihut die onder aan de piste staat. Uiteraard horen daar de benodigde drankjes en schnaps bij die bediend worden door de bediening in lederhosen. Helaas hebben wij in Nederland geen pistes, maar de apres ski parties worden niet overgeslagen. De locatie wordt dan omgetoverd tot een apres skihut met bijbehorende jachttrofeeën en ski’s aan de muur.

Apres ski party hits

In Nederland wordt de apres ski ook wel beschouwd als een muziekstijl. Het maakt niet uit of u nog nooit op wintersport bent geweest of in welke apres ski bars u bent geweest. Er zijn apres ski feest hits die u altijd en overal hoort. Zodra het deuntje klinkt en de zanger begint te zingen, dan zingt iedereen met volle borst mee.

Een paar bekende apres ski feest hits die iedereen gegarandeerd kent zijn uiteraard; “Anton aus Tirol”, “Mama Laudaaa”, en “Atemlos durch die Nacht”.  De Nederlandse apres ski feest hits worden uiteraard ook met volle borst meegezongen. Zangers als de Lawineboys, Snollebollekes en Frans Duijts worden op een apres ski party niet overgeslagen. Wat kenmerkend is voor een apres ski party hit, is dat het meezinggehalte hoog moet zijn, de tekst niet te lastig en de beat dansbaar. Vaak worden al bestaande nummers gecoverd tot echte apres ski party hits.

Apres ski party artiesten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in het boeken van artiesten voor apres ski parties. Het belangrijkste is dat de artiest(en) de sfeer aanvoelt en de muziek daar op aanpast. Wij bij Evenses hebben een groot aanbod van artiesten die geschikt zijn voor een apres ski party.

Wilt u een zanger boeken voor tijdens het apres ski party, dan hebben wij daar voldoende keuzes in. Een kleine greep uit de artiesten die aansluiten op het apres ski party thema zijn onder andere; Typical dutchSchlagerzanger en Zanger Danny.

Een andere mogelijkheid is om een dj en live muzikant te boeken. De dj zorgt voor de lekkere beats en de muzikant maakt het geheel af. Een combinatie die garantie staat voor een volle dansvloer. Bij Evenses kunt u ook artiesten boeken die naast zingen, ook de plaatjes zelf draaien. Dj Sing ’n Spin is een van die artiesten.

Wilt u het echt uitpakken, dan kunt u ook uiteraard een bekende Nederlander boeken voor uw apres ski party. U kunt lekker meezingen met de nummers van Lamme Frans.

Wat kan Evenses zoal betekenen?

Gaat u een apres ski party organiseren en bent u nog op zoek naar entertainment om het feest te vullen? Dan kan Evenses u hier goed bij helpen. Evenses heeft een enorm groot netwerk aan artiesten die ingezet kan worden op jullie apres ski party. Trek uw apres ski party outfit uit de kast en zing en dans mee met een van onze artiesten.

Of weet u nog niet wat voor feest u wilt organiseren en het lijkt u wel leuk om een apres ski party thema aan het feest te hangen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u daar ook uiteraard bij helpen. Wij bespreken graag uw wensen, zodat wij samen een gezellig en onvergetelijk feest met u kunnen organiseren. Wij zijn zeven dagen in de week beschikbaar, u kunt ons bellen of een mail sturen.

FAQ Apres Ski party

Wat betekent Apres Ski?

Apres Skiën is een heel mooie borrel wat iedereen wel doet na een middag op de latten, de term wordt namelijk letterlijk vertaald naar "na het skiën". Maar er zijn altijd wel van die mensen met het idee de planning om te draaien en er skien apres van te maken. Lekker na de borrel, wanneer de alcohol al heeft gevloeid, klinkt skien apres op dat moment misschien een goed idee, maar dat raden wij toch zeer af. Apres ski verwees vroeger naar het uittrekken van de skischoenen en het (eindelijk) aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen. Tegenwoordig verwijst het meer naar alle sociale activiteiten na het skien.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn apres ski party?

Bedenk allereerst goed na over de sfeer en het totale plaatje dat jullie wensen op jullie feest. Houd rekening met de wensen van uw gasten, maar luister ook vooral naar uw eigen gevoel. Bekijk de demo's en lees eventueel extra informatie. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor al uw vragen.

Hoe zorg ik er voor dat jullie weten wat voor optreden ik wil?

Als alles duidelijk is, u weet wat voor sfeer u wilt neerzetten en hoe het totale plaatje er uit moet komen te zien. Denk ook goed na over een logisch en goed verloop van uw feest. Hoe meer u weet hoe makkelijker wij u kunnen helpen. Wij zullen telefonisch contact opnemen om kennis te maken en al uw wensen en voorkeuren te
bespreken. Wij kunnen u altijd adviseren als u vragen hierover hebt.

Ik heb zelf ook al andere acts geboekt bij een andere aanbieden. Kan ik alsnog boeken?

Dit is zeker mogelijk. Wel bespreken wij dan graag met u het verloop van de avond, zodat het geheel een logisch verloop gaat krijgen met de juiste opbouw.

Apres ski party 2.jpegWaarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat voor type bedrijfsfeesten kunt u organiseren?

Bij het te organiseren bedrijfsfeest is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bedrijfsfeest gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een activiteit te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het bedrijfsfeest waar iedereen losgaat. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het personeelsfeest?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bedrijfsfeest. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw personeelsfeest. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw medewerkers er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bedrijfsfeesten. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bedrijfsfeest?

Het belangrijkste om op te letten bij een personeelsfeest organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen!

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar