Apres ski

Gaat u binnenkort een leuk feest organiseren en bent u nog op zoek naar een leuk thema? Of gaat u een bedrijfsfeest organiseren in het thema apres ski?  Hoe pakt u zo’n apres ski party goed aan? Wat is er nodig om er een spetterend feest van te maken? Welke artiesten of band past het beste bij het feest? We zullen u meenemen langs de mogelijkheden die er bestaan, En hoe u de gasten het gevoel kan geven dat jullie met z’n allen in een echte de apres ski hut zitten tussen de pistes in Tirol. Lees meer... Lees meer

Populaire opties

Bands die u kunt inhuren voor uw huwelijk, bedrijfsfeest en verjaardagsfeest

main
...

Inhoud

Apres ski

Apres ski party

Apres ski hits

Apres ski artiesten

Wat kan Evenses zoal betekenen?

FAQ

Apres ski

De letterlijke vertaling van Apres ski is na het skiën. Het is te vergelijken met de nineteenth hole in golf of de derde helt in voetbal. Het verwees oorspronkelijk naar het aantrekken van comfortabele laarzen na de hele dag op skischoenen gelopen te hebben. Nu denkt iedereen bij het woord apres ski uiteraard aan het uitgaan, dansen en feestvieren na een lekker lange dag skiën.

Apres ski party

Iedereen die wel eens op wintersport is geweest is uiteraard ook wel eens bij een apres ski party geweest. Een populair gebruik is dat de ski kleding aan blijft tijdens het apres skiën. In een stijlvol houten skihut die onder aan de piste staat. Uiteraard horen daar de benodigde drankjes en schnaps bij die bediend worden door de bediening in lederhosen. Helaas hebben we in Nederland geen pistes, maar de apres ski feestjes worden niet overgeslagen. De locatie wordt dan omgetoverd tot een apres skihut met bijbehorende jachttrofeeën en ski’s aan de muur.

Apres ski hits

In Nederland wordt de apres ski ook wel beschouwd als een muziekstijl. Het maakt niet uit of u nog nooit op wintersport bent geweest of in welke apres ski bars u bent geweest. Er zijn apres ski hits die altijd en overal hoort. Zodra het deuntje klinkt en de zanger begint te zingen, dan zingt iedereen met volle borst mee.

Een paar bekende apres ski hits die iedereen gegarandeerd kent zijn uiteraard; “Anton aus Tirol”, “Mama Laudaaa”, en “Atemlos durch die Nacht”.  De Nederlandse apres ski hits worden uiteraard ook met volle borst meegezongen. Zangers als de Lawineboys, Snollebollekes en Frans Duijts worden op een apres ski feest niet overgeslagen.Wat kenmerkend is voor een apres ski hit, is dat het meezinggehalte hoog moet zijn, de tekst niet te lastig en de beat dansbaar. Vaak worden al bestaande nummers gecoverd tot echte apres ski hits.

Apres ski artiesten

Er zijn veel verschillende mogelijkheden in het boeken van artiesten voor een apres ski party. Het belangrijkste is dat de artiest(en) de sfeer aanvoelt en de muziek daar op aanpast. Wij bij Evenses hebben een groot aanbod van artiesten die geschikt zijn voor een Apres ski party.

Wilt u een zanger boeken voor tijdens het apres ski party, dan hebben we daar voldoende keuzes in. Een kleine greep uit de artiesten die aansluiten op het apres ski thema zijn onder andere; Typical dutchSchlagerzanger en Zanger Danny.

Een andere mogelijkheid is om een dj en live muzikant te boeken. De dj zorgt voor de lekkere beats en de muzikant maakt het geheel af. Een combinatie die garantie staat voor een volle dansvloer. Bij Evenses kunt u ook artiesten boeken die naast zingen, ook de plaatjes zelf draaien. Dj Sing ’n Spin is een van die artiesten.

Wilt u het echt uitpakken, dan kunt u ook uiteraard een bekende Nederlander boeken voor uw feest. U kunt lekker meezingen met de nummers van Lamme Frans.

Wat kan Evenses zoal betekenen?

Gaat u een Apres ski party organiseren en bent u nog op zoek naar entertainment om het feest te vullen? Dan kan Evenses u hier goed bij helpen. Evenses heeft een enorm groot netwerk aan artiesten die ingezet kan worden op jullie apres ski party. Trek uw apres ski outfit uit de kast en zin en dans mee met een van onze artiesten.

Of weet u nog niet wat voor feest u wilt organiseren en het lijkt u wel leuk om een apres ski thema aan het feest te hangen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u daar ook uiteraard bij helpen. Wij bespreken graag uw wensen, zodat we samen een gezellig en onvergetelijk feest met u kunnen organiseren. Wij zijn zeven dagen in de week beschikbaar, u kunt ons bellen of een mail sturen.

FAQ

Wat betekent Apres Ski?

De letterlijke vertaling van Apres ski is “na het skien”. Vroeger verwees het naar het uittrekken van de skischoenen en het (eindelijk) aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen. Tegenwoordig verwijst het meer naar alle sociale activiteiten na het skien.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn gelegenheid?

Bedenk allereerst goed na over de sfeer en het totale plaatje dat jullie wensen op jullie feest. Houd rekening met de wensen van uw gasten, maar luister ook vooral naar uw eigen gevoel. Bekijk de demo's en lees eventueel extra informatie. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. Wij staan 7 dagen per week klaar voor al uw vragen.

Hoe zorg ik er voor dat jullie weten wat voor optreden ik wil?

Als alles duidelijk is, u weet wat voor sfeer u wilt neerzetten en hoe het totale plaatje er uit moet komen te zien. Denk ook goed na over een logisch en goed verloop van uw feest. Hoe meer u weet hoe makkelijker wij u kunnen helpen. Wij zullen telefonisch contact opnemen om kennis te maken en al uw wensen en voorkeuren te bespreken. Wij kunnen u altijd adviseren als je vragen hierover hebt.

Ik heb zelf ook al andere acts geboekt bij een andere aanbieden. Kan ik alsnog boeken?

Dit is zeker mogelijk. Wel bespreken wij dan graag met u het verloop van de avond, zodat het geheel een logisch verloop gaat krijgen met de juiste opbouw.