< Terug naar overzicht

Typical Dutch

Feestzanger en entertainer Typical Dutch weet van elke gelegenheid een feest te maken.
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"Wat een enthousiasme straalt de zanger uit. Vanaf het moment dat hij binnenliep tot hij weg ging was het gezellig. Een fijne samenwerking met zowel de zanger als Evenses. Heel erg fijn, zeker voor herhaling vatbaar. "
Annemijn de Wilde
5
"In één woord, wat een toffe kerel. Hij heeft op mijn personeelsfeest er een enorm feestje van gemaakt. Hij is zowel een goeie zanger als een entertainer. De act Mr. 70's is mijn favoriet!"
André Duim
4
"Wij hebben enorm genoten van Typical Dutch zijn optreden! Een mooie aanvulling van de avond "
Sanne Kaap
5
"Een spetterende avond, met veel muziek en entertainment. Iedereen heeft super genoten! "
Eva Dijkstra
5

Typical Dutch

Feestzanger en entertainer Typical Dutch zorgt gegarandeerd voor een spetterende avond en kan ieder soort publiek vermaken. Typical Dutch maakt met zijn feestbrigade er één groot feest van, van Nederpop, après-ski, smartlappen tot Hollandse meezingers. De feestbrigade bestaat uit een aantal typetjes, van disco tot een schoffie uit Amsterdam. De feest-acts worden gespeeld door onze eigen feestzanger en entertainer Typical Dutch, een ware toevoeging aan uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest en diner.

 

Wilt u deze zanger en entertainer huren voor uw bruiloft, verjaardag, feest, receptie of diner? Typical Dutch is voor elke gelegenheid te boeken. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.