Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
zangers boeken
1/7
Benjamin
Benjamin
100% match

Benjamin

Benjamin verzorgt een warme sfeer door zijn prachtige uitvoering van de mooiste pop ballads
Benjamin boeken? Vanaf jongs af aan maken Benjamin en Bart al muziek. Benjamin heeft als kind in v...
Lees meer

4,5 (1 Beoordeling)
€ 695 - € 1530
zanger-gitarit boeken verjaardag
1/12
Yuri
Yuri
100% match

Yuri

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.
Zanger-gitarist Yuri is van verschillende markten thuis en u kunt hem boeken voor allerlei geleg...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Zanger-Gitarist Cole
100% match

Zanger-Gitarist Cole

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid
Gitarist en zanger Cole is professioneel opgeleid en al jarenlang actief in de muziekindustrie. Door zij...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Zanger-gitarist Peter
100% match

Zanger-gitarist Peter

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.
Zanger-muzikant Peter is een uniek artiest die voor vele gelegenheden inzetbaar is. Peter zijn reperto...
Lees meer

4,7 (6 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Zanger

Bij Evenses boekt u een professionele zanger voor uw gelegenheid

Je organiseert een flink verjaardagsfeest, er komt wel een man of vijftig en je vraagt je af wat je nog meer kan doen om er voor iedereen een onvergetelijk evenement van te maken. Je hebt het voor elkaar gekregen om de perfecte locatie af te huren voor het feest, je hebt een heerlijk viergangenmenu van een geweldige cateraar voor al je gasten samengesteld en de open bar is uitgerust met barman en een uitgebreide selectie aan dranken. Toch twijfel je nog een beetje of er niet nog iets mist. Is het misschien geen origineel idee om een zanger te boeken, speciaal voor jouw feest?

Bovenstaande is natuurlijk een specifiek voorbeeld van een gelegenheid waarbij een leuke zanger zomaar van grote toegevoegde waarde zou kunnen zijn. Hetzelfde geldt echter voor een hele reeks aan andere soorten evenementen, gaande van romantische bruiloften en authentieke themafeestjes tot buurtevenementen en bedrijfsfeesten. Er zijn maar weinig dingen waarmee je op zo'n goede manier een persoonlijke touch aan een evenement kan geven als met het boeken van een zanger.

De variatie op het gebied van zangers voor feesten en evenementen is echter wel heel groot, dus is het vaak een goed idee om wat hulp te vragen van mensen met ervaring met het boeken van zangers. Bij Evenses helpen we je graag met het vinden van de perfecte zanger van jouw feest of evenement, of je nou op zoek bent naar een Nederlandstalige zanger met wie je gasten kunnen meezingen, een zanger met instrumentale begeleiding die Top-40 hits brengt, of een bekende zanger zoals Jeroen van der Boom, Waylon, Zingend duo uit de Jordaan, Gordon, Xander de Buisonjé, Kaj van der Voort, Johnny, Wesley Klein, Typical Dutch, Kafke, Vinchenzo, Alex, Syb van der Ploeg, Ben Saunders, Lee Towers, Wesley Bronkhorst, Wudstik, Clarence Milton Bekker, Henk Dissel, Henk Wijngaard, Benny Sings, Mr Probz, Henk Bernard, Donnie Roelvink, Jeffrey Heesen, Vinzzent of Frans Duijts waarvan je moeder helemaal gek is. Of feestmakers De Suskes voor een waanzinnig feest.

Een zanger boeken is niet moeilijk, maar er zijn absoluut dingen waar je op moet letten. Met vragen over het boeken van een zanger kan je altijd terecht bij ons, zowel via het online offerteformulier als per e-mail en telefoon. We zullen alvast enkele belangrijke dingen om op te letten op een rijtje zetten voor je, zodat je ook zelf kan beginnen met het verkennen van het aanbod en de mogelijkheden die je hebt voor een zanger boeken.

Zanger boeken zangers boeken

Waar je zoal op dient te letten bij een zanger boeken?

Het boekingsproces om een zanger voor jouw feest in te huren is niet ingewikkeld, maar vergt wel enige kennis van zaken. Zo is het, bijvoorbeeld, handig om te weten of de zangers die je leuk lijken voor je feest zich laten bijstaan door een boekingsagent of -bureau, of dat ze zichzelf vertegenwoordigen bij het contact met de klanten. Afgezien van het feit dat dit je wat meer informatie kan geven over of je een commissie zal moeten betalen aan een tussenpersoon of niet, weet je hierdoor ook wie je moet benaderen om het over een optreden op jouw feest te hebben. Vaak is deze informatie vrij makkelijk online te vinden, bijvoorbeeld op de website van de zangers in kwestie.

Bij zangers boeken zal het in het eerste gesprek normaal gezien al vrij snel gaan over de prijs van het optreden. Afhankelijk van je benadering kan je gelijk een budget noemen en op basis daarvan verder praten met de zanger of zijn vertegenwoordiger, of je kan je budget nog even voor jezelf houden en eerst om een quote van de kant van de zanger vragen. Over het algemeen bestaat er op het vlak van de prijs best wat ruimte voor onderhandeling als je daartoe bereid bent.

Bij het discussiëren van de prijs van het optreden is het ook belangrijk om te letten op de randvoorwaarden en de kosten daarvan. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan eventuele versnaperingen en drank voor de artiest, de kosten van zijn transport, en of er een overnachting ergens voor hem moet worden geboekt. Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de prijs van een artiest en die je dus ook kan meenemen in onderhandelingen met hemzelf of zijn management.

Wanneer je een zanger gaat boeken voor je feest of evenement, zal je al vrij snel een contract toegestuurd krijgen. Daarin staan alle voorwaarden waaraan zowel jij, als wij, als de artiest zelf moeten voldoen. Het is van cruciaal belang om dit document aandachtig door te lezen alvorens je handtekening eronder te zetten. Wij raden zelfs aan om dergelijke contracten samen met een partij met ervaring met het boeken van zangers te bekijken, zodat je later niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Het is ook om deze reden dat wij aanraden om met een zanger boeken de hulp in te roepen van een erkend boekingsbureau als Evenses. Wij hebben door de jaren heen honderden verschillende acts en zangers geboekt voor hele uiteenlopende soorten evenementen en wij stellen deze kennis met plezier ter beschikking. Niet alleen weten onze boekingsspecialisten precies waar ze op moeten letten, de kans is ook groot dat we al eens gewerkt hebben met de zanger(s) die jou interessant lijken, wat een voordeel kan zijn bij het bekomen van een akkoord met de artiest van jouw keuze.

Wat zijn de voordelen van het werken met een ervaren boekingsbureau?

Er wordt nog wel eens met een zekere achterdocht naar boekingsagenten en andere tussenpartijen gekeken, maar in het overgrote deel van de gevallen vertegenwoordigen zij een toegevoegde waarde, zowel voor de artiest zelf als voor de mensen die hem graag willen boeken. Aangezien je bij het organiseren van een feest behoort tot de laatste groep, geven we alvast enkele voordelen van het werken met een boekingsbureau voor jouw als organisator die graag een zanger wil boeken.

De belangrijkste rol van een boeker is over het algemeen dat deze zich focust op alles wat er moet gebeuren naast het artistieke gedeelte van de act (lees: de muziek). Dat wil zeggen dat een boeker zich onder andere bezighoudt met de agenda van de zanger, de contractonderhandelingen, en het contact met klanten. Als resultaat krijg je hierdoor te maken met een persoon die perfect op de hoogte is van de mogelijkheden van de zanger die je wil boeken, en met wie je op een effectieve manier deze mogelijkheden kan bespreken. Als de zanger dit zelf regelt, kan het nog wel eens voorkomen dat de communicatie niet zo vloeiend verloopt als je graag zou willen, aangezien hij ook veel bezig zal zijn met optredens en zijn muziek.

Zoals we al eerder schreven, heeft een boekingsbureau als Evenses ook enorm veel contacten die van pas kunnen komen bij het zangers boeken. Waar het voor jezelf waarschijnlijk de eerste keer is dat je met de zanger in kwestie in contact zal komen, zal dat voor onze bookers hoogstwaarschijnlijk niet het geval zijn. Op die manier kunnen zij je al bepaalde dingen vertellen over de zanger op het gebied van voorkeuren, mogelijkheden, en kosten, om maar enkele dingen te noemen.

Als je wat meer te weten wil komen over het samenwerken met een professioneel boekingsbureau voor zanger boekingen, dan kan je ook altijd een kijkje nemen op de rest van onze website. Naast een overzicht van de zangers in ons portfolio kan je met behulp van onze interne zoekmachine ook al op basis van enkele basisparameters, zoals muziekstijl en type evenement, zoeken naar de zangers die goed bij het feest zouden passen dat je gaat organiseren.

Zangers Zangeressen zanger boeken.jpg

Wat kan Evenses voor je betekenen bij het boeken van een zanger?

Ga je een verjaardag, een bruiloft, en een ander soort feest organiseren, en wil je daarvoor graag een zanger boeken? Dan ben je bij Evenses aan het juiste adres. Van blues-zangers en popmuzikanten tot Nederlandse en Vlaamse volkszangers, met onze hulp vindt je in no time de ideale act voor jouw feest. Daarnaast kan je ook nog een zanger boeken die zorgt voor een muzikale begeleiding, bijvoorbeeld op de piano of met de gitaar. Zo bevat ons portfolio onder andere zanger-gitaristen, zanger-pianisten, en zanger-accordeonisten.

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor zangers boeken met nationale en internationale bekendheid. Hoe vaak kom je nou op een feest waar een zanger optreedt van wie je gisteren nog een liedje van hebt geluisterd op Spotify of van wie je afgelopen week nog een optreden hebt bekeken op YouTube? Zo kan je met onze hulp artiesten zoals Nick & Simon, Lil' Kleine, René Schuurmans, Martijn Fisher, Havenzangers en Jody Bernal in een mum van tijd boeken. We verzorgen het directe contact met het management van deze grote namen en helpen je om een mooi akkoord met hen te bereiken. Op deze manier hou je een stuk meer tijd over voor de organisatie van je feest.

Kortom, het is een hartstikke leuk idee om een zanger te boeken voor het evenement dat je organiseert, de vraag is alleen welke zanger het wordt. Er is heel veel keuze en er zijn verschillende factoren waar je op moet letten bij het boeken van een zanger. Het helpt natuurlijk een stuk als je voor jezelf al min of meer duidelijk weet wat voor soort feest je gaat organiseren en wat voor muzikale begeleiding je daarvoor in gedachten hebt. Een Nederlandse schlagerzanger kan bijvoorbeeld ontzettend veel leven in de brouwerij brengen, maar op een feestje met als thema het Wilde Westen valt hij misschien een beetje uit de toon. Bij Evenses kunnen we je helpen bij het boeken van de zanger die perfect past bij het evenement dat jij voor ogen hebt en zullen we proberen om samen met jou de beste deal te krijgen. Kijk zeker al eens rond op onze website voor meer informatie omtrent ons portfolio en de services die wij bieden. Met vragen over het boeken van een zanger kan je ons zeven dagen per week contacteren, zowel via het offerte formulier op de website als per telefoon en e-mail.

Zanger boeken voor uw feest, verjaardag, carnaval of bruiloft?  Boekingsbureau Evenses biedt u de beste Nederlandse zangers aan voor uw evenement. Wij werken uitsluitend met professionele artiesten met veel ervaring. Onze muzikant is in allerlei verschillende stijlen te boeken. Zo kunt u een Pop, Jazz, Blues, Soul en zangers die covers opvoeren inhuren. Daarnaast kunt u ook zangers huren die hun optreden zelf muzikaal begeleiden. Zo hebben wij een aantal zanger-gitaristen, zanger- pianisten en zanger- DJ's beschikbaar.

Wanneer u voor uw bruiloft een artiest zoekt voor op de achtergrond van uw borrel, dan kunt u onze zanger - pianist huren. Boekt u voor uw drive-in show liever een zanger die popmuziek opvoert, dan kunt u onze allround zanger boeken. Wenst u feestmuziek voor uw verjaardag en wilt u daarbij een van onze bekende artiesten voor reserveren?  Wij bieden u een aantal bekende Nederlandse zangers aan die aan uw bruiloft wensen voldoet. Naast onze Nederlandstalige zangers is het ook mogelijk om een Nederlandse zangeres te huren. Aanvragen voor Nederlandse volkszangers kunt u doen op deze pagina.

Zanger huren voor een onvergetelijk feest, event of bruiloft

Onze medewerkers komen graag met u in contact om uw vragen te beantwoorden over het boeken van een van de zangers. Vragen over speakers huren, Belgische muziek, het repertoire van jazz artiesten of de prijs en kosten van het verhuur van onze Nederlandse en Vlaamse artiesten, alles is mogelijk. Zoek hieronder de perfecte performer - zanger. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw favoriete zanger.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar