< Terug naar overzicht

Lode

Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!
vanaf: 
€695,-
5

Referenties

"Wij willen je bedanken voor je bijdrage op ons 5-jarige jubileumfeest! Ondanks dat het niet druk was heb je onze avond gemaakt. "
Steve Milko
5
"Pianist Lode heeft samen met zijn collega pianist een geweldig optreden verzorgd. Het duo begon op de achtergrond, maar toen de gelegenheid erom vroeg gingen zij al gauw verder op de voorgrond. Kortom, een geslaagd optreden. Tot volgend jaar!"
Dhr. Klompen
5
"Goede enthousiaste pianist, onze verzoeknummers vrijwel perfect uitgevoerd, hartstikke bedankt! "
David en Helen
4

Lode

Spetterend piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de Top-1000 tot aan Nederlandstalig, van een prachtige ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld: verzoeknummers kunt u altijd indienen!

 

Zanger / pianist Lode is geschoold aan het Hilversums Conservatorium. Inmiddels is hij al meer dan 25 jaar actief als professioneel muzikant en heeft een enorme ervaring opgebouwd in talrijke bands, pianoshows en solo projecten. Door deze ervaring bent u zeker van een top muzikant op uw feest, bruiloft, receptie, ceremonie, bedrijfsfeest of evenement. Mocht Lode niet beschikbaar zijn dan heeft Evenses een team van professionele piano entertainers in dienst. Zo kunnen we altijd beschikbaarheid garanderen. Alle artiesten zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Omdat de pianisten alle muziekstijlen beheersen is deze show inzetbaar voor verschillende soorten evenementen als bedrijfsfeesten, openingen, productpresentaties, bruiloften, ceremonies, huwelijken, privéfeesten, braderieën, en nog veel meer!

 

De show kan ook worden uitgebreid met een tweede pianist, een drummer of een saxofonist. U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen! 

 

Wilt u deze pianist / zanger boeken voor uw jubileum, dorpsfeest of evenement? Zanger / pianist Lode is nu in te huren via Evenses. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar. 

 

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
jazzband boekingen receptie 0

Drinks On Us

Jazz band, Coverband

Drinks On Us

Jazz band, Coverband Deze stijlvolle jazzy band kan zowel op de achtergrond als meer feestelijk spelen. €1195,- Lees meer
zanger gitarist bruiloft entertainer

Sunny

Zanger, Gitarist

Sunny

Zanger, Gitarist Deze ras entertainer verzorgt met zijn zang, gitaarspel en backingtracks een sfeervol optreden. €475,- Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, Workshops Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. €695,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Disco
  • Blues
  • Jazz