1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Een Kerst sfeer op uw feest? Bekijk de mogelijkheden
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst

Kerst Kerst Bedrijfsfeest Kerst Kerst.jpeg

Kerst, de tijd van het jaar waar iedereen samenkomt en waar liefde voor elkaar centraal staat. Het mooie van Kerst is namelijk samen zijn met de mensen die u het meest lief heeft en waar u om geeft. Kerstliedjes, de kerstboom opzetten met de familie, leuke verlichting in de stad en kerstdiners. Kerst gaat om warmte en om gezelligheid en dit is te merken aan alles wat met Kerst te maken heeft.

Kerstliedjes gaan over liefde of elkaar lief hebben, de lichtjes brengen warmte aan de donkere tijd, de Kerstman die lieve kinderen beloond met cadeaus en een lesje geeft aan kinderen die stout waren leert kinderen jong en oud dat ze respect moeten hebben voor iedereen en kerstfeesten laat iedereen realiseren dat samen zijn een van de meest belangrijke dingen is.

Kerst is natuurlijk van oorsprong een christelijk feest die de geboorte van Jezus viert, maar is tegenwoordig een feest voor iedereen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt het feest echter niet voor in de Bijbel. Sterker nog, de eerste Christenen, die in de eerste drie eeuwen na Christus leefden, kenden het feest niet eens.

Pas in de derde eeuw na Christus begon het Kerstfeest zoals we dat vandaag de dag kennen wat vorm te krijgen. Onder historici bestaat er wat onenigheid over of de eerste viering in 336 of 354 na Christus plaats vond, maar men is het er wel over eens dat dit op 25 december in Rome gebeurde. Vandaar dat wij Kerst vieren op 25 december.

Kerst entertainment op een Kerst feest

Kerst kerst feest kerst bedrijfsfeest kerst.jpeg

Omdat Kerst zo erg duidt op het samen zijn met elkaar, is het geven van kerstborrels en kerstdiners hierom ook erg populair en zelfs een echt kenmerk van Kerst. Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kerst zo’n belangrijke periode is, willen mensen natuurlijk de perfecte kerstborrel of kerstdiner organiseren. Maar naast het leuke van organiseren, komt er ook veel bij kijken wanneer u een kerstfeest geeft; entertainment, catering, decoratie en techniek zijn dingen waar u zeker rekening mee moet houden.

Wat voor act wilt u hebben voor uw kerstfeest? Wilt u een kerstmuzikant als Kerst entertainment? Waar kunt u een Kerstman boeken? Waar kunt u een kerstact boeken? Hoe werkt het boeken van een kerstact? Bij Evenses worden al deze vragen voor uw beantwoord, hoeft u het organiseren van uw kerstfeest niet meer alleen te doen en kunt u rustig van deze mooie periode genieten maar alsnog uw gasten garanderen met een fantastisch kerst feest.

Bedrijfsfeest Kerst

bedrijfsfeest kerst - bedrijfsfeest kerst kerst.jpeg

Evenses bied niet alleen hulp bij persoonlijke gelegenheden maar ook bij professionele evenementen zoals een Kerst bedrijfsfeest. Een kleine kerstborrel is natuurlijk heel anders dan een Kerst bedrijfsfeest en er zijn meer dingen om rekening mee te houden met een bedrijfsfeest Kerst. Voor een bedrijfsfeest Kerst gerelateerd, zijn er meerdere soorten Kerst entertainment die bij uw gelegenheid passen. Naast onze typische Kerst entertainment voor een bedrijfsfeest Kerst avond, hebben wij ook opties zoals een champagnetoren of cocktailbar. Zo maakt u, uw Kerst bedrijfsfeest nog specialer en bijzonder.

Een bedrijfsfeest Kerst is natuurlijk niet af zonder een fotograaf of videograaf die uw Kerst bedrijfsfeest kan fotograferen of maak een fotoboek. Zo vergeten u en uw collega’s deze mooie avond nooit meer. Evenses heeft een groot aanbod aan video of fotografe voor uw Kerst bedrijfsfeest die allemaal stuk voor stuk de mooiste herinneringen vastleggen. Dit is ook handig als u content wilt maken voor uw sociale media of website, de foto’s of video’s zijn namelijk professioneel gemaakt waardoor ze zo kunnen worden geplaatst. Uw Kerst personeelsfeest kan zo ook worden gezien voor de buitenwereld, echt onvergetelijk dus!

Een drankje bij een cocktailbar of een glaasje champagne van de boom is heel leuk voor een bedrijfsfeest Kerst gerelateerd, maar misschien vind u onze PR-girls wel leuker? Om uw kerst bedrijfsfeest nog specialer en een tintje luxe te geven, kunt u bij ons ook deze mooie dames boeken die in mooie dienbladenjurken uw gasten verwelkomen en bedienen van drinken. Voor een bedrijfsfeest Kerst, zijn deze dames natuurlijk te verkrijgen met kerstjurken.

Kerst acts boeken

Kerst acts boeken kerst acts boeken kerst acts boeken.jfif

Bij Evenses hebben we veel ervaring met het organiseren van Kerst feesten en helpen we u heel graag met het Kerst entertainment. Evenses heeft een wijd aanbod aan Kerst entertainment. Zo kunt u bij ons als kerst entertainment de zanggroep Christmas Quartet boeken, bestaande uit drie charmante zangeressen of een muzikale Kerstman, compleet met klassieke outfit en saxofoon. Voor een Kerst feest in typische jaren dertig-sfeer kunt u dan weer kiezen voor de jazzy Little Xmas band als Kerst entertainment.

Dat komt omdat wij enkel samenwerken met erkende acts en entertainers. Alle Kerst entertainment in ons aanbod zijn ervaren professionals met wie wij al jarenlang samenwerken. Om die reden kunt u bij ieder profiel ook de reviews lezen van mensen die al ervaring hebben met kerst acts boeken of live aan het werk gezien hebben.

Wilt u Kerst acts boeken? Wij hebben vele opties van Kerst acts die een groot Kerst repertoire hebben en klaarstaan om uw kerst feest of kerst bedrijfsfeest helemaal af te maken. U kunt ons aanbod zien op de website of als u Kerst acts boeken wilt, een offerte aanvragen en onze event-specialisten u laten helpen met Kerst acts boeken. Door hun ervaring weten ze precies welke kerst entertainment het beste past bij het soort kerst feest dat u wilt geven.

Denk bijvoorbeeld aan kerst acts boeken als een Kerst DJ, Kerst band, Klassiek muzikant of Kerst solist en Kerst duo’s.

Uw kerstevenement uitbreiden

Afhankelijk van de grootte van uw feest of gelegenheid zijn er opties om uw het feest verder aan te kleden of om het voor uzelf gemakkelijker te maken. In deze periode hebben wij natuurlijk allemaal te maken met corona en de maatregelen die hiervoor worden gehanteerd. Als u wellicht een groot feest wilt organiseren en er is ook de ruimte hiervoor gezien de maatregelen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld als eerste stap een hostess te boeken die speciaal gekleed kan worden die past bij de dresscode die u hanteert als u dit leuk lijkt. Een hostess kan fijn zijn op een wat groter evenement of een bijeenkomst. De hostess(en) kunnen dan de gasten ontvangen en bijvoorbeeld de QR-codes scannen. Vervolgens kunt u er voor kiezen om een of meerdere kerst duo’s op te laten treden of om dit af te wisselen met bijvoorbeeld een kerst DJ, kerst zanger of zangeres of een kerst bandje. Dit geld natuurlijk voor alle boekingen die u kunt maken bij Evenses. Als u een evenement in de openlucht organiseert en u wilt hier een spectaculaire act voor boeken zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan een vuurshow of een LED show. Dit is bovendien de hele winter door heel sfeervol en kan bijvoorbeeld bij oud en nieuw een unieke vervanging zijn voor vuurwerk (of een extraatje)!

Wat kan Evenses voor uw betekenen?

Evenses kunt u helpen in de Kerst periode met uw Kerst feest, bedrijfsfeest Kerst, Kerst entertainment en uw bijstaan bij Kerst acts boeken. Wij staan 24/7 voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw Kerst feest of Kerst bedrijfsfeest helemaal perfect is met de beste Kerst entertainment. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contatct op met onze medewerkers.

Bij Evenses kunt u:

Fijne feestdagen!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.