Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Jack Club Christmas
100% match

Jack Club Christmas

Deze band nu ook te boeken voor al uw kerst gelegenheden!
Deze muzikanten hebben de afgelopen negen jaar hun muzikale kwaliteiten onder de formatie Jack Club Music al op menig bedrijf feeste...
Lees meer

€ 1695 - € 3995
Two Delight
100% match

Two Delight

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo! Bekijk de foto's en video's hier! Lees meer

4,9 (38 Beoordelingen)
€ 775 - € 1475
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Zangeres-Pianiste Kim is een echte geboren zangeres en professionele getalenteerde pianiste die sfee...
Lees meer

4,8 (45 Beoordelingen)
€ 975 - € 2240
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst

Kerst Kerst Bedrijfsfeest Kerst Kerst.jpeg

Kerst, de tijd van het jaar waar iedereen samenkomt en waar liefde voor elkaar centraal staat. Het mooie van Kerst is namelijk samen zijn met de mensen die u het meest lief heeft en waar u om geeft. Kerstliedjes, de kerstboom opzetten met de familie, leuke verlichting in de stad en kerstdiners. Kerst gaat om warmte en om gezelligheid en dit is te merken aan alles wat met Kerst te maken heeft.

Kerstliedjes gaan over liefde of elkaar lief hebben, de lichtjes brengen warmte aan de donkere tijd, de Kerstman die lieve kinderen beloond met cadeaus en een lesje geeft aan kinderen die stout waren leert kinderen jong en oud dat ze respect moeten hebben voor iedereen en kerstfeesten laat iedereen realiseren dat samen zijn een van de meest belangrijke dingen is.

Kerst is natuurlijk van oorsprong een christelijk feest die de geboorte van Jezus viert, maar is tegenwoordig een feest voor iedereen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt het feest echter niet voor in de Bijbel. Sterker nog, de eerste Christenen, die in de eerste drie eeuwen na Christus leefden, kenden het feest niet eens.

Pas in de derde eeuw na Christus begon het Kerstfeest zoals we dat vandaag de dag kennen wat vorm te krijgen. Onder historici bestaat er wat onenigheid over of de eerste viering in 336 of 354 na Christus plaats vond, maar men is het er wel over eens dat dit op 25 december in Rome gebeurde. Vandaar dat wij Kerst vieren op 25 december.

Kerst entertainment op een Kerst feest

Kerst kerst feest kerst bedrijfsfeest kerst.jpeg

Omdat Kerst zo erg duidt op het samen zijn met elkaar, is het geven van kerstborrels en kerstdiners hierom ook erg populair en zelfs een echt kenmerk van Kerst. Het organiseren van een kerstfeest kan veel gezelligheid met zich meebrengen maar het kan ook snel erg stressvol worden. Omdat Kerst zo’n belangrijke periode is, willen mensen natuurlijk de perfecte kerstborrel of kerstdiner organiseren. Maar naast het leuke van organiseren, komt er ook veel bij kijken wanneer u een kerstfeest geeft; entertainment, catering, decoratie en techniek zijn dingen waar u zeker rekening mee moet houden.

Wat voor act wilt u hebben voor uw kerstfeest? Wilt u een kerstmuzikant als Kerst entertainment? Waar kunt u een Kerstman boeken? Waar kunt u een kerstact boeken? Hoe werkt het boeken van een kerstact? Bij Evenses worden al deze vragen voor uw beantwoord, hoeft u het organiseren van uw kerstfeest niet meer alleen te doen en kunt u rustig van deze mooie periode genieten maar alsnog uw gasten garanderen met een fantastisch kerst feest.

Bedrijfsfeest Kerst

bedrijfsfeest kerst - bedrijfsfeest kerst kerst.jpeg

Evenses bied niet alleen hulp bij persoonlijke gelegenheden maar ook bij professionele evenementen zoals een Kerst bedrijfsfeest. Een kleine kerstborrel is natuurlijk heel anders dan een Kerst bedrijfsfeest en er zijn meer dingen om rekening mee te houden met een bedrijfsfeest Kerst. Voor een bedrijfsfeest Kerst gerelateerd, zijn er meerdere soorten Kerst entertainment die bij uw gelegenheid passen. Naast onze typische Kerst entertainment voor een bedrijfsfeest Kerst avond, hebben wij ook opties zoals een champagnetoren of cocktailbar. Zo maakt u, uw Kerst bedrijfsfeest nog specialer en bijzonder.

Een bedrijfsfeest Kerst is natuurlijk niet af zonder een fotograaf of videograaf die uw Kerst bedrijfsfeest kan fotograferen of maak een fotoboek. Zo vergeten u en uw collega’s deze mooie avond nooit meer. Evenses heeft een groot aanbod aan video of fotografe voor uw Kerst bedrijfsfeest die allemaal stuk voor stuk de mooiste herinneringen vastleggen. Dit is ook handig als u content wilt maken voor uw sociale media of website, de foto’s of video’s zijn namelijk professioneel gemaakt waardoor ze zo kunnen worden geplaatst. Uw Kerst personeelsfeest kan zo ook worden gezien voor de buitenwereld, echt onvergetelijk dus!

Een drankje bij een cocktailbar of een glaasje champagne van de boom is heel leuk voor een bedrijfsfeest Kerst gerelateerd, maar misschien vind u onze PR-girls wel leuker? Om uw kerst bedrijfsfeest nog specialer en een tintje luxe te geven, kunt u bij ons ook deze mooie dames boeken die in mooie dienbladenjurken uw gasten verwelkomen en bedienen van drinken. Voor een bedrijfsfeest Kerst, zijn deze dames natuurlijk te verkrijgen met kerstjurken.

Kerst acts boeken

Kerst acts boeken kerst acts boeken kerst acts boeken.jfif

Bij Evenses hebben we veel ervaring met het organiseren van Kerst feesten en helpen we u heel graag met het Kerst entertainment. Evenses heeft een wijd aanbod aan Kerst entertainment. Zo kunt u bij ons als kerst entertainment de zanggroep Christmas Quartet boeken, bestaande uit drie charmante zangeressen of een muzikale Kerstman, compleet met klassieke outfit en saxofoon. Voor een Kerst feest in typische jaren dertig-sfeer kunt u dan weer kiezen voor de jazzy Little Xmas band als Kerst entertainment.

Dat komt omdat wij enkel samenwerken met erkende acts en entertainers. Alle Kerst entertainment in ons aanbod zijn ervaren professionals met wie wij al jarenlang samenwerken. Om die reden kunt u bij ieder profiel ook de reviews lezen van mensen die al ervaring hebben met kerst acts boeken of live aan het werk gezien hebben.

Wilt u Kerst acts boeken? Wij hebben vele opties van Kerst acts die een groot Kerst repertoire hebben en klaarstaan om uw kerst feest of kerst bedrijfsfeest helemaal af te maken. U kunt ons aanbod zien op de website of als u Kerst acts boeken wilt, een offerte aanvragen en onze event-specialisten u laten helpen met Kerst acts boeken. Door hun ervaring weten ze precies welke kerst entertainment het beste past bij het soort kerst feest dat u wilt geven.

Denk bijvoorbeeld aan kerst acts boeken als een Kerst DJ, Kerst band, Klassiek muzikant of Kerst solist en Kerst duo’s.

Uw kerstevenement uitbreiden

Afhankelijk van de grootte van uw feest of gelegenheid zijn er opties om uw het feest verder aan te kleden of om het voor uzelf gemakkelijker te maken. In deze periode hebben wij natuurlijk allemaal te maken met corona en de maatregelen die hiervoor worden gehanteerd. Als u wellicht een groot feest wilt organiseren en er is ook de ruimte hiervoor gezien de maatregelen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld als eerste stap een hostess te boeken die speciaal gekleed kan worden die past bij de dresscode die u hanteert als u dit leuk lijkt. Een hostess kan fijn zijn op een wat groter evenement of een bijeenkomst. De hostess(en) kunnen dan de gasten ontvangen en bijvoorbeeld de QR-codes scannen. Vervolgens kunt u er voor kiezen om een of meerdere kerst duo’s op te laten treden of om dit af te wisselen met bijvoorbeeld een kerst DJ, kerst zanger of zangeres of een kerst bandje. Dit geld natuurlijk voor alle boekingen die u kunt maken bij Evenses. Als u een evenement in de openlucht organiseert en u wilt hier een spectaculaire act voor boeken zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan een vuurshow of een LED show. Dit is bovendien de hele winter door heel sfeervol en kan bijvoorbeeld bij oud en nieuw een unieke vervanging zijn voor vuurwerk (of een extraatje)!

Wat kan Evenses voor uw betekenen?

Evenses kunt u helpen in de Kerst periode met uw Kerst feest, bedrijfsfeest Kerst, Kerst entertainment en uw bijstaan bij Kerst acts boeken. Wij staan 24/7 voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw Kerst feest of Kerst bedrijfsfeest helemaal perfect is met de beste Kerst entertainment. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contatct op met onze medewerkers.

Bij Evenses kunt u:

Fijne feestdagen!Waarom entertainment boeken voor de feestdagen?

Entertainment boeken voor feestdagen kan een goede manier zijn om de feestvreugde te verhogen en een leuke en memorabele ervaring te bieden voor gasten. Het kan variëren van muzikanten, komieken, goochelaars, dansers en andere performers die een feestelijke sfeer creëren en gasten vermaken. Bovendien kan het bijdragen aan het creëren van een positieve en feestelijke sfeer, en kan het helpen om een gevoel van samenhorigheid en feestvreugde te bevorderen tijdens de vakantieperiode.

Welke soorten kerst muzikanten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kerst muzikanten die u kunt boeken, waaronder zangers, muzikanten, koren, bands en meer. Het type artiest dat u kiest, hangt af van uw voorkeuren en uw budget.

Wat voor soort muziek spelen kerst muzikanten?

Kerst muzikanten spelen over het algemeen muziek die past bij het kerstseizoen. Dit kan traditionele kerstliederen zijn, maar ook populaire kersthits of andere feestelijke muziek.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten?

Ja, u kunt verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten, afhankelijk van het repertoire van de artiest. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met de artiest om ervoor te zorgen dat ze uw verzoeknummers kunnen spelen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar